Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kunilingas

Kunilingas

anti...

A

4 įrašai

2011/11/03 21:00:20 21:00:20

Ir dar, Jegorovna, jei jusiskis nenori to daryti, patarciau neadryti tragedijos ir vien del sio poreikio nesiieskoti kazkokio budincio laizytojo. Jusu vyras irgi pvz gali pareikalauti analinio, o jus nenoresit, - jums patiktu, kad del to jis susirastu kokia [i:1gqhg0to]bitch[/i:1gqhg0to]?

Vyrai gali sito nenoreti del to, kad, kaip pastebite, heteroseksualu sekse yra daug geju, lesbieciu sekso elementu. Del to kai kurie vyrai sitos ribos ne uz ka neperzengs

Marfa Jegorovna

M

18 įrašai

2011/11/03 21:06:00 21:06:00

Apie kuri mano vyra klausiate?
Mano klausimas buvo atvirkscias: kodel vyrai daro, pagal ka atsirenka kam daryti ir tt. Akcentuoju zodi "daro"?

anti...

A

4 įrašai

2011/11/03 21:17:34 21:17:34

Marfa Jegorovna: Apie kuri mano vyra klausiate?
Mano klausimas buvo atvirkscias: kodel vyrai daro, pagal ka atsirenka kam daryti ir tt. Akcentuoju zodi "daro"?

Nu as supratau, kad buvo situacija su vyru ar draugu? pasijutot izeista? Kitaip nesuprantu, kaip kilo toks klausimas? Tai paaiskinkit. Gal jus nepilnamete?

Jokio racionalaus paaiskinimo is vyru cia nesulauksit, todel moterys cia kaip visda patarineja moterims Vieni daro visoms ir isivaizduoja, kad yra superiniai, kiti nedaro niekam, cia nuo paties vyro priklauso.
Ne, as jau pradedu tiketi, kad jus nepilnamete, nes pats klausimas "kaip atsirenka" ...... jus laukiat, kad kas nors cia parasytu: "pagal zodiako zenkla" ar "pagal nagu lako spalva"?

Marfa Jegorovna

M

18 įrašai

2011/11/03 21:34:39 21:34:39

Marfa Jegorovna: Norejau paklausti vyru, tu kurie daro moterims kunilinga. Ar jus tai darote, norite daryti visoms, ar tik kai kurioms. Jei ne visoms, tai pagal ka atsirenkate, kuriai daryti, o kuriai ne?

Ok! Pratesiu minti.
Kadangi man 95% vyru (iskaitant vienkartinius meiluzius) tai daro, darau prielaida, kad jie tai daro visom. Tada vel darau prielaida, kad 95% LT vyru yra puikus fantastiski nesavanaudziai meiluziai. Galima jau dziaugtis.
BET

Kai kurie is ju sake, kad daro ne visom (daro,kartais, retkarciais etc.), bet man taip. Darom vel prielaida, kad jie kazkokiu mazesniu % buna geri meiluziai. Is to klausimas, pagal ka nusistato, su kuo kokio lygio meiluziu buti ir del ko su manim viskas "pagal visa programa", net jei as tik atsitiktine meiluze.
Dar vienas aspektas. Kaip ir Zygrid minejo, moters ta vieta veza kaip koksas. Man irgi teko girdeti nuomoniu, kad skonis ir kvapas veza. Koksa uosciau, moteru ne. Norejau vyrisku pasisakymu.
Kodel man tai idomu?
Juk malonu butu zinoti, kad vos ne kiekvienas LT vyras puikus lovoje.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/04 15:38:36 15:38:36

Vajetau, naujas Zygfridas atsirado moteriškame Marfos Jegorovnos pavidale . Ar čia Zygfridas jau pasekėjų užsiaugino, ar pats kaip hidra pradėjo dalintis pumpurėliais?

Vienas kūrė, kūrė personažą, dabar kitas. Abu -nerealūs ir dirbtiniai, stilius labai panašus

Ar čia vistik Zygfridui nuobodu su vienu personažu pasidarė? Bet naiviai juokingi abu...Manau, kad abu (ar vienas) paaugliai.

Dalia

D

99 įrašai

2011/11/04 15:51:14 15:51:14

Oralinis seksas yra vėžinių gerklės susirgimų priežastis. Atsargiai vaikai:)))

Marfa Jegorovna

M

18 įrašai

2011/11/04 17:03:44 17:03:44

Svecias netiki, kad vyrai kunilinga daro, ar kazkas kitkas suglumino?

Jefrosija Larionovna

J

1 įrašai

2011/11/04 17:10:20 17:10:20

Dalia: Oralinis seksas yra vėžinių gerklės susirgimų priežastis. Atsargiai vaikai:)))

Cia tu rimtai? Parasyk daugiau. Nenoriu, kad vyras uzsilenktu...

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/04 17:21:28 17:21:28

Marfa Jegorovna: Svecias netiki, kad vyrai kunilinga daro, ar kazkas kitkas suglumino?

Tiki, tiki ir patirties turi Visokios ir atsakyčiau kaip atsirenka, bet tai visiems suaugusiems aišku.Suglumino? Ne, prajuokino klausimų naivumas ir savęs pristatymas.

Dalia

D

99 įrašai

2011/11/04 17:55:05 17:55:05

Jefrosija Larionovna:
Dalia: Oralinis seksas yra vėžinių gerklės susirgimų priežastis. Atsargiai vaikai:)))

Cia tu rimtai? Parasyk daugiau. Nenoriu, kad vyras uzsilenktu... [/quot

Nu tai straipsnius skaityk,rašo gi šiais laikais apie viską nuo A iki Z,nuo manų košės iki orgazmo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume