Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

Sekmes

S

3 įrašai

2012/03/25 12:25:07 12:25:07

[img:36xaeiyq]http://www.sos03.lt/files/images/Orgazmas.jpg[/img:36xaeiyq]

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/28 17:22:37 17:22:37

[quote="blondine"]nzn, man rodos tu ne melynbarzdis, o blondinas

kur as sakiau, kad seksas nera svarbus?
man jis svarbus, tik jo kokybe kita kai yra meile
O kur as sakiau, kad seksas tau nesvarbus? Akivaizdu svarbesnis nei temos autoriui. Kiek suprantu autorius klausimas AR JIS NORMALUS

Apie meile. Na jei sakai, kad su rozineje meileje seksas tau kitoks. Negaliu gincytis.
Kaip ten sakoma, grozis priklauso nuo to kiek isgeri. Tai ir cia taip, kuo labiau apsvaiges tuo maziau trukumu.

blondinė

B

41 įrašai

2012/03/29 02:47:04 02:47:04

melynbarzdiiiiiiiiiiiiiiiiii, tu tikrai gausi kokiu batu i galva.
susigalvoja, pats savo nesamones intepretuoja, kazkokias idejas traktuoja.

o is kur tu istraukei, kad mano gyvenime yra tik seksas rozineje meileje.
as juk sakiau, kad zuikuciai, saulutes, kvaksejimai ir triedaliojimai yra man nepriimtina ir visa tai as ivardiju rozine meile. man tokia meile yra kvaila. as minejau, kad meileje yra artumas, trauka, siluma, norejimas buti su tuo zmogumi, buciuoti, apsikabinti, myletis. Tam tikra prasme tai yra apsvaigimas, bet toks geras.
o tu gal pats uzstriges kazkokioj rozinej meileje ir visiems ja primetineji. arba viska, kas susije su meiles jausmu tu supranti kaip rozinius kvaksejimus. Arba prisigeri ir su kokiom pabaisom voliojiesi ir ryte atsikeles pats isigasti

Jis neklause konkreciai ar yra normalus, jis klause ar normalu 22 buti nekaltam.Daugelis sia tema pasisake, tad jis pats atsirinks

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/29 11:20:04 11:20:04

blondine: as minejau, kad meileje yra artumas, trauka, siluma, norejimas buti su tuo zmogumi, buciuoti, apsikabinti, myletis. Tam tikra prasme tai yra apsvaigimas, bet toks geras.

Neturiu aš tiek kantrybės...

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/29 17:12:58 17:12:58

blondine: melynbarzdiiiiiiiiiiiiiiiiii, tu tikrai gausi kokiu batu i galva.
susigalvoja, pats savo nesamones intepretuoja, kazkokias idejas traktuoja.

o is kur tu istraukei, kad mano gyvenime yra tik seksas rozineje meileje.
as juk sakiau, kad zuikuciai, saulutes, kvaksejimai ir triedaliojimai yra man nepriimtina ir visa tai as ivardiju rozine meile. man tokia meile yra kvaila. as minejau, kad meileje yra artumas, trauka, siluma, norejimas buti su tuo zmogumi, buciuoti, apsikabinti, myletis. Tam tikra prasme tai yra apsvaigimas, bet toks geras.
o tu gal pats uzstriges kazkokioj rozinej meileje ir visiems ja primetineji. arba viska, kas susije su meiles jausmu tu supranti kaip rozinius kvaksejimus. Arba prisigeri ir su kokiom pabaisom voliojiesi ir ryte atsikeles pats isigasti

Jis neklause konkreciai ar yra normalus, jis klause ar normalu 22 buti nekaltam.Daugelis sia tema pasisake, tad jis pats atsirinks

melinbarzdis tavo pazistamas,kaip suprantu ar kriksto tevelis?

blondinė

B

41 įrašai

2012/03/29 22:52:56 22:52:56

šešuras jis mano

grazuole

G

2 įrašai

2012/04/01 11:42:09 11:42:09

[b:1ehmrrdl][size=150:1ehmrrdl]MIKI, jei tu tas is foto, tai as noriu tavesssssssssssssssssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!![/size:1ehmrrdl][/b:1ehmrrdl]

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/03 19:02:53 19:02:53

melynbarzdis:
blondine: as minejau, kad meileje yra artumas, trauka, siluma, norejimas buti su tuo zmogumi, buciuoti, apsikabinti, myletis. Tam tikra prasme tai yra apsvaigimas, bet toks geras.

Neturi kantrybės...kam? Apsikabinti, bučiuoti? Ar būti šalia?
Turbūt nemyli nieko ir esi vienišas. Arba šalia tavęs šąla kokia nors vargšė moterytė. Spėju kad pusamžis esi. Gal 40~.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/03 19:34:35 19:34:35

Svečias:
melynbarzdis:

Turbūt nemyli nieko ir esi vienišas. Arba šalia tavęs šąla kokia nors vargšė moterytė. Spėju kad pusamžis esi. Gal 40~.

40 pati jaunyste o ne pusamzis cia tik piemenims atrodo,kad pusamzis,o tikri vyrai subresta panasei nuo kokiu 45

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/04/03 19:55:58 19:55:58

Svečias:
melynbarzdis:

patiko. Teskite, tartum i visus "klausimus" buciau atsakes "taip".
Nepamirskite parasyti sekanciu postu, kokia tai gerove teikia. Ta prasme, kokie klausimu tikslai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume