Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

atsakymas

A

9 įrašai

2011/11/06 18:41:39 18:41:39

na vaikine, manau kazkas visgi yra ne taip. puiku, kad nenori su bet kuo ir betkaip, reikia meiles, tai svaigina ir kokybe gilumine tampa. Manau kaip ir pas kiekviena (kaip pats minejai pagalvoji ir apie "antra gala") siaute harmonai, tad turejo buti/ir yra noras suarteti fiziskai su mergina, tad as izvelgciau kazkokius vidinius psichologinius barjerus/stabdzius, kuriu pats iki galo nesuvoki arba pats blokuoji del kazkokiu tau paciam gal nelabai zinomu priezasciu/traumu ir pan. Puiku, kai tu nori tai daryti tik su mylima mergina, bet tai krastutinis idealizmas. Gal tu pats sau susikurei toki paaiskinima, kad uzbegtum uz akiu arba pabegtum nuo savo baimiu.Jeigu tu atejai i foruma ir sukurei tokia tema, vadinasi kazkas viduj neduoda ramybes, kitaip tu sau gyventum ir toks klausimas nekiltu.
Na nejaugi tu net nebuvai susizavejes nors viena mergina, kuri nors akimirkai tave taip trauktu, kad galvoj aptemtu.? tai zmogiska net ir idealistams meiles tikros beieskantiems.
as manau, kad cia kazkoks vidinis barjeras del kazkokiu kompleksu ir baimu, kurie tave uzstrikdino vaiko pasaulyj, pats nenori zengti i vyrus.
o siaip mylinti mergina tikrai del tavo nulines patirties nereguos baisiai, tuo labiau nesijuoks. cia irgi filtras patikrinti ar tave myli

Dalia

D

99 įrašai

2011/11/06 18:52:15 18:52:15

O kas čia tau taip pasakė? Pats sugalvojai?:) Turėk savo galvą ir ja remkis,tuomet nekils tokių klausimų. Kažkaip pamirštat vieną "smulkmenėlę"-žmogaus individualumas yra didžiausias turtas,kokį turi asmuo.

enjoyer

E

30 įrašai

2011/11/06 20:47:01 20:47:01

Nesuk galvos del kitu zmoniu nuomones apie tave. Man niekada nebuvo ipatingai svarbu ka kiti apie mane galvoja. Svarbu ka as pats apie save galvoju. Neskaitant buciniu ir lengvu dalykeliu, pirma karta paragavau lovos reikalu netgi veliau uz tave. Nesuku del to galvos. Jei paciam gerai, tai koks skirtumas? Beje, turiu viena drauga, kuriam 29m ir jis net nera turejes drauges. Gal kazkiek ir keista, bet niekas nieko jam neprikaisiojam. Pats zmogus elgiasi kaip nori. Jei dabartiniai vaikai nori i lovas lysti 13os metu... Prasom. Ju reikalas. Tai taves neturetu liesti ir tau del to neturetu skaudet galvos.

rataz

R

5 įrašai

2011/11/06 21:23:29 21:23:29

aisku nuo zmogaus priklauso, bet niekas nesako tampytis nuo trylikos, juk tai dar visai vaikyste, net saves tas vaikigalis dorai nesuvokia, o ka jau kalbet apie abipusi pasitenkinima ir seksa. bet, visgi , manau kazkas cia sitoj situacijoj pas vaikinuka yra keista. paprastai merginos pradeda veliau lytini gyvenima, nes merginai (normaliai) vistiek iki lovos reikia daieit kazkokiu jausmu, bent jau pasitikejimo. o vaikinams tai paprasciau- juk fiziologija.
manau tokie ilgi susilaikymai gali stoga nurauti, turi buti pusiausvyra, seksualines psichikos iskrova.
vaikine, tu kazko nedasakai, arba gal taves is tikruju merginos netraukia...?
niekada nemylejai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/06 21:28:13 21:28:13

rataz: aisku nuo zmogaus priklauso, bet niekas nesako tampytis nuo trylikos, juk tai dar visai vaikyste, net saves tas vaikigalis dorai nesuvokia, o ka jau kalbet apie abipusi pasitenkinima ir seksa. bet, visgi , manau kazkas cia sitoj situacijoj pas vaikinuka yra keista. paprastai merginos pradeda veliau lytini gyvenima, nes merginai (normaliai) vistiek iki lovos reikia daieit kazkokiu jausmu, bent jau pasitikejimo. o vaikinams tai paprasciau- juk fiziologija.
manau tokie ilgi susilaikymai gali stoga nurauti, turi buti pusiausvyra, seksualines psichikos iskrova.
vaikine, tu kazko nedasakai, arba gal taves is tikruju merginos netraukia...?
niekada nemylejai?

o tai kaip stoga nurauti? Tipo gali isproteti, jei sexo trukumas?

rataz

R

5 įrašai

2011/11/06 21:43:27 21:43:27

taip. ir tiesiogine ir netiesiogine prasme, zmogaus prigimtis yra ir dvasiniu ir fiziniu poreikiu patenkinimas. taip kad vaikinui jau 22 m, jau vyras, visas subrendes, kazkas psichikoj atsilieka. tai kaip uzdelsto veikimo bomba, neiasku kokiom pasekmem prasivers arba voztels per psichika. nu nebent koks visiskas flegmatikas, dar ir pasismaukantis, bet kiek taip galima zaisti...rimtai stogas nuciuoz

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/06 22:10:33 22:10:33

rataz: taip. ir tiesiogine ir netiesiogine prasme, zmogaus prigimtis yra ir dvasiniu ir fiziniu poreikiu patenkinimas. taip kad vaikinui jau 22 m, jau vyras, visas subrendes, kazkas psichikoj atsilieka. tai kaip uzdelsto veikimo bomba, neiasku kokiom pasekmem prasivers arba voztels per psichika. nu nebent koks visiskas flegmatikas, dar ir pasismaukantis, bet kiek taip galima zaisti...rimtai stogas nuciuoz

nu jo..... tiksliai labai baisu... dabar man aisku, ko cia tie vyrai tokie isproteje sedi - ogi sexo trukumas per psichiką voztelejo... Cia turbut ta bomba pas juos jau susprogo ir smegeneles istaske i sonus Aciu uz paaiskinima, dabar tikrai vyrus geriau suprasiu

Mikė

M

21 įrašai

2011/11/07 16:09:37 16:09:37

rataz: .......... kazkas psichikoj atsilieka. tai kaip uzdelsto veikimo bomba, neiasku kokiom pasekmem prasivers arba voztels per psichika. nu nebent koks visiskas flegmatikas, dar ir pasismaukantis, bet kiek taip galima zaisti...rimtai stogas nuciuoz

Na va, turbūt nebereikalo klausiau šio klausimo, juk Tau, ratz, aš atrodau nenormalus flegmatikas su atsilikusia psichika? Ir kodėl? Kurgi parašyta iki kada reikia prarast nekaltybę'?
Neturiu aš jokių psichologinių problemų ir su orientaciją man viskas gerai, ir nesu flegmatikas. Tiesiog dar būdamas mažas supratau, kad p/st myžt gali kiekvienas padaryt,o prisiimti galimas pasėkmes- tikrai ne visi. Ir kokios ten meilės gali būti 15 metų. Dievulėliau, juk visai vaikai buvome. Ir mergaitės dar laksto cypaudamos nuo kiekvieno prisilietimo, kas tikrai neatrodė viliojančiai. Na žinoma buvo viena meilė..darželyje
Dabar esu studentas ir tikrai nesakau, kad manęs merginos nedomina. Aišku domina ir manau, kad tik dabar subręstu/subrendau pradėti kažkokius rimtesnius reikalus. Aš nesu toks vienas, turiu pažįstamu, draugų, kurie šioje srityje taip pat dar nepatyrę ir visai dėl to nesikremta.
Tokį klausimą uždaviau, nes tokią nuomonę susidariau iš pažįstamų ir žiniasklaidos. O mano pažįstami ir žiniasklaida bent iš dalies atspindi visuomenės nuomonę. Bet man tai kažkokio didelio diskomforto nesukeliai, juk ir ant kaktos nesu užsirašęs: nekaltas.
Turbūt pats atsakysiu į savo temą: žmonės apie kitus sprendžia iš savo varpinės. Daugumai sunku suprasti kaip kažkas kitas gali būti kitoks ar elgtis kitaip, nei TU.

rataz

R

5 įrašai

2011/11/07 16:37:25 16:37:25

[quote:1owd08ol] Tiesiog dar būdamas mažas supratau, kad p/st myžt gali kiekvienas padaryt,o prisiimti galimas pasėkmes- tikrai ne visi.[/quote:1owd08ol]
apie kokias cia pasekmes? tai gal tu bijai, kad pastos mergina? tam yra apsaugos priemones.
[quote:1owd08ol]
Dievulėliau, juk visai vaikai buvome. Na žinoma buvo viena meilė..darželyje [/quote:1owd08ol]
tai gal tu ir uzstrigai tam darzelyje? nu bet jei tau svarbu meile, tai gal bijai isimylet. ar kazkokio idealo ieskai. man kvailos tos snekos apie darzelio meiles, gal tau darzelio ir reikia..
ir prie ko cia ta ziniasklaida, ziniasklaidoj/internete visko yra homo/pedof ir kt. negi tu viska nagrineji ir neklausi saves gal tu atsilieki nuo laisvo be stabdziu sekso propogavimo
siaip tai tavo reikalas, bet gi yra naturalus poreikiai, nekalbu jau apie pasidulkinima, paprastai artumo, svelnumo poreikis is merginos

kazkokie priestaravimai tave ikalino: pats sakai - dar nebuciuotas, o apie antra gala galvoji kaip visi
islaisvink save, gal tave ziauriai kokia mergina iskaudino, ar ka

Mikė

M

21 įrašai

2011/11/07 17:13:36 17:13:36

rataz:
tai gal tu ir uzstrigai tam darzelyje? nu bet jei tau svarbu meile, tai gal bijai isimylet. ar kazkokio idealo ieskai. man kvailos tos snekos apie darzelio meiles, gal tau darzelio ir reikia..

Aš kalbėjau nerimtai, maniau suprasit.

Kaip matau Jum tai atrodo didesnė tragedija, nei man.
Tas švelnumo poreikis atsirado gana neseniai ir aš nesakau, kad nieko neketinu daryti. Tema ne apie tai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume