Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

Kodėl 22m. nekaltas bernas yra nenormalu?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/11/22 11:39:14 11:39:14

Mikė: Žinoma, kad man nerūpi nuomonė tokių žmonių, kaip pvz. čia rašančių kažkokius kliedesius.

Tai kodel ju klausi?

Mikė: Tačiau man visuomet svarbi man artimų žmonių nuomonė. Juk daugeliui merginų irgi svarbūs lovos reikalai, o kažką nuvilti nėra malonu.

1. Nesiek buti tobulybe. Neuzsikrauk per dideles atsakomybes.

2. Tai, kad kiti zmones mumis nusivilia, ne visada yra musu kalte.

3. Protingos merginos Tavo nekaltybe nenuvils, o kvailos merginos Tau, kiek suprantu, nereikia.

Mikė: Subrendęs ar nesubrendęs aš, šį klausimą palikime man pačiam ir žmonėms pažįstantiems mane realiame gyvenime.

Ok.

Mikė: Šį klausimą iškėliau, nes man įdomu kas, kaip, kodėl ir ką galvoja apie truputį vyresnius (nei norma) nekaltus žmonės. Kas čia blogo? Kodėl man negali būti įdomi žmonių nuomonė kažkokiu klausimu?

Kodel Tave domina zmoniu nuomone butent siuo klausimu?

Mikė: Be to aš visiškai nenorėjau rašyti savo gyvenimo aprašymo.

Tikrai nereikia. Ypac cia, forume.

Mikė: Visuomet lengviausia viską suversti nebrandumui ir psicologinėms problemoms. Bendrai tariant, kam gilintis į žmogų, kuris galvoja kitaip, nei tu, jeigu jį galima paprasčiausiai pavadinti tiesiog kvailiu.

Kodel manai, kad galvoju kitaip nei Tu? As visada maniau ir tebemanau, kad seksas yra meiles israiska, kad kunas - instrumentas, skirtas isgauti meiles muzikai. Bet kai buvau Tavo amziaus, nesukau galvos del to, ka kiti zmones mano/pamanys apie mano nekaltybe, nes buvau tvirta savo nuostatose. Na, o jei tos mano nuostatos kazkam nepriimtinos, tai tik zenklas, kad su tuo zmogumi man nepakeliui.

Mikė: Temoje 13 puslapių, tik 2-3 iš jų su normaliais komentarais...ir ką aš čia veikiu (?)

Nieko keisto. Yra cia protingu zmoniu, bet dauguma cia palieka savo psichologines problemas- islieja tulzi.
Ka Tu cia veiki? Leisk priminti - teiraujiesi nuomones.

boratas

B

11 įrašai

2011/11/22 12:27:35 12:27:35

Na mike, susiimk ir tikrai eik spresti savo problemu. Jei tu klausei ar tai normalu- atsakymas tai nenormalu. Niekas tau neliepia sakyti cia savo gyvenimo istorijos, tikrai ne laikas ir ne vieta. Bet galetum su kokiu psichologu atvirai pasikalbeti.

Arba antras variantas- paiklausyk sitos skorpes su svietlana ir tu vaikigaliu ir sau ramiai gyvenk toliau uzsimerkes. Palauksi dar 10 ir dar 10, o paskui ir merginos nerupes..... va ir sprendimas.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/11/22 13:00:43 13:00:43

o kas tame blogo, kad mergos nerupi?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/22 13:31:13 13:31:13

[quote:31doum5b]o kas tame blogo, kad mergos nerupi?[/quote:31doum5b]
va cia gal ir rupi mikes problemos esme ir atsakymas. tik jis pats gal bijo sau ji atsakyti

C

1075 įrašai

2011/11/22 13:45:32 13:45:32

Svečias: [quote:2xv6x29p]o kas tame blogo, kad mergos nerupi?

va cia gal ir rupi mikes problemos esme ir atsakymas. tik jis pats gal bijo sau ji atsakyti [/quote:2xv6x29p]
Turejai santykiu su ta pacia lytimi?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/22 13:52:53 13:52:53

ne, kategoriskai ir vienareiksmiskai.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/11/22 13:57:31 13:57:31

Svečias: [quote:3gif4r3y]o kas tame blogo, kad mergos nerupi?

va cia gal ir rupi mikes problemos esme ir atsakymas. tik jis pats gal bijo sau ji atsakyti [/quote:3gif4r3y]
O Tu jau isdrisai sau atsakyti?

C

1075 įrašai

2011/11/22 14:04:41 14:04:41

Svečias: ne, kategoriskai ir vienareiksmiskai.

Na tai nenormalus tuomet. Daug prarandi.

Iskart prisiduodu, as taip pat nesveikas siuo klausimu.
Nes "normalu" siandiena homoseksualus, o tokie kaip mudu ribiniai.

C

1075 įrašai

2011/11/22 14:07:40 14:07:40

Svečias: ne, kategoriskai ir vienareiksmiskai.

Pasikalbam. Daug suguloviu (u) turejas (usi)?

analitikas

A

8 įrašai

2011/11/22 14:14:02 14:14:02

[quote:dkpld2ud]Turejai santykiu su ta pacia lytimi?[/quote:dkpld2ud]
tesiant studija apie sizoidinio tipo asmenybe, tureciau pridurti dar viena tikra pavyzdi is vieno zmogaus gyvenimo istorijos:
augo berniukas seimoje, kurioje buvo komplikuoti santykiai, jis pamazu eme jaustis kaip trukdis, kuris niekam nebuvo reikalingas. Mokydamasis mokykloje jis visuomet ieskojo tam tikro vaidmens, kaukes, uz kurios noredavo pasislepti, kad butu saugus. Nora jis buvo gan intelektualus, bet dauguma ji laike keistuoliu, jis daug labiau eme nirti i fantaziju pasauli, kas aiskiai didino bendravimo sunkumus. sulaukes 27 m. jis vede, tiksliau buvo apvesdintas. Greitai jo zmona eme skustis, kad jam jo knygos ir kazkokia veikla jam idomiau nei ji, nors jam atrode kad butent ji permazai suprato jo dvasini pasauli bei jo interesus. To pasekme- abipuse neistikymybe, is jo puses- dar ir homoseksualus santykiai, del kuriu jis jausdavosi labai kaltas ir prasidedavo jam persekiojimo manija, del ko ir kreipesi jis pas psichiatra. Taigi, griztant i pradzia- vaikui truko jo poreikiu supratimo, svelnumo . Jam niekas neisiaiskino ir svarbiu brendimo zingsniu jam nepadejo zengti. Nebuvimas atviru ir ilgalaikiu kontaktu su bendraamziais, nepakannkamos galimybes rutuliotis emocionalumui, [b:dkpld2ud]tai nubloskia i tam tikra savisauga, kur bedos paverciamos dorybe, o savo vienatve - vertybe [/b:dkpld2ud] tai gali nubloksti i nukrypimus, asocialuma ar kriminaliskuma, kas tampa urzburtu ratu, kuriame slepiasi didelis artumo, pasitikejimo ilgesys, troskimas myleti ir buti mylimam.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume