Mikė: Žinoma, kad man nerūpi nuomonė tokių žmonių, kaip pvz. čia rašančių kažkokius kliedesius.
Tai kodel ju klausi?
Mikė: Tačiau man visuomet svarbi man artimų žmonių nuomonė. Juk daugeliui merginų irgi svarbūs lovos reikalai, o kažką nuvilti nėra malonu.
- Nesiek buti tobulybe. Neuzsikrauk per dideles atsakomybes.
- Tai, kad kiti zmones mumis nusivilia, ne visada yra musu kalte.
- Protingos merginos Tavo nekaltybe nenuvils, o kvailos merginos Tau, kiek suprantu, nereikia.
Mikė: Subrendęs ar nesubrendęs aš, šį klausimą palikime man pačiam ir žmonėms pažįstantiems mane realiame gyvenime.
Ok.
Mikė: Šį klausimą iškėliau, nes man įdomu kas, kaip, kodėl ir ką galvoja apie truputį vyresnius (nei norma) nekaltus žmonės. Kas čia blogo? Kodėl man negali būti įdomi žmonių nuomonė kažkokiu klausimu?
Kodel Tave domina zmoniu nuomone butent siuo klausimu?
Mikė: Be to aš visiškai nenorėjau rašyti savo gyvenimo aprašymo.
Tikrai nereikia. Ypac cia, forume.
Mikė: Visuomet lengviausia viską suversti nebrandumui ir psicologinėms problemoms. Bendrai tariant, kam gilintis į žmogų, kuris galvoja kitaip, nei tu, jeigu jį galima paprasčiausiai pavadinti tiesiog kvailiu.
Kodel manai, kad galvoju kitaip nei Tu? As visada maniau ir tebemanau, kad seksas yra meiles israiska, kad kunas - instrumentas, skirtas isgauti meiles muzikai. Bet kai buvau Tavo amziaus, nesukau galvos del to, ka kiti zmones mano/pamanys apie mano nekaltybe, nes buvau tvirta savo nuostatose. Na, o jei tos mano nuostatos kazkam nepriimtinos, tai tik zenklas, kad su tuo zmogumi man nepakeliui.
Mikė: Temoje 13 puslapių, tik 2-3 iš jų su normaliais komentarais...ir ką aš čia veikiu (?)
Nieko keisto. Yra cia protingu zmoniu, bet dauguma cia palieka savo psichologines problemas- islieja tulzi.
Ka Tu cia veiki? Leisk priminti - teiraujiesi nuomones.