Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kokia lovoje turi būti mergina?

Kokia lovoje turi būti mergina?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/04 22:05:15 22:05:15

Zygfrid:
Svečias:
.moteris:
100 proc. teisybė

Zygfriduk, tai tu transexualas pasirodo - na ko daugiau ish monstru klubo lankytojo buvo galima laukti

Ar jau taip pavydas bamba grauzia, kad net tokia minti isrutuliojai Ne 200, o per 400 pas mane buvo- nusigrauzka nagus

Zygfrid, tu saunus ir nekreipk demesio i pavyduolius, jie juokingi

patkute

P

2 įrašai

2011/10/06 09:18:38 09:18:38

Kaip mergina,galiu pasakyti,kad Zigfrid visiškai teisus

Kieshaaaaaaa!

K

3 įrašai

2011/10/06 11:19:35 11:19:35

Uztektu, kad nurytu kai baigiu. Vistiek, kol ji ta orgazma patirs, nzn ka ten reik daryti, deje kas karta tam laiko neturiu. As vyras ir as tik noriu isleisti savo sekla, nesiruosiu zaisti zaidimu "paspausk ten, tymptelk ana, padaryk kita", kad mergina sienom liptu. Jetus, as baigiau, jaigu tu ne - tai jau tavo problema.

Tema gan keista, nes juk dazniausiai spaudimas vyrui, butent koks jis turetu buti lovoje. Bet daugelis ju tikrai nerodo didziulio noro kazka veikti, dazniausiai pasiduoda vyro iniciatyvai, bet kaip ir sakiau, as is tu, ikisau, baigiau ir man gerai. O ir moteris, baigiancios vaginaliniu budu yra retenybe, taip kad nereikia cia man. Jum geriau klitoriu pastimuliuoti, kunilinga padaryti, didesnis shancas, kad kazka pajusit. Gimda buvo ir bus nejautra, nes mirtumet gimdydamos. Taip kad baikit tas pasakas.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/06 11:37:54 11:37:54

Yra nemazai moteru, kurios patiria tik vaginalini. Ir siuo atveju siuolaikiniai vyrai pasimeta- nes pragerti pipukai nebestovi, o palaizyti neuztenka. Taip ir atsiranda mitas apie frigidiskas moteris ir balkius lovoje.

keeeeeeeeeeeeesha!

K

12 įrašai

2011/10/06 12:04:46 12:04:46

Zygfrid: Yra nemazai moteru, kurios patiria tik vaginalini. Ir siuo atveju siuolaikiniai vyrai pasimeta- nes pragerti pipukai nebestovi, o palaizyti neuztenka. Taip ir atsiranda mitas apie frigidiskas moteris ir balkius lovoje.

Kalbi turbut apie G taska. Jis toks pat mitas, kaip ir moters istikimybe.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/06 15:59:29 15:59:29

Kieshaaaaaaa!: Uztektu, kad nurytu kai baigiu. Vistiek, kol ji ta orgazma patirs, nzn ka ten reik daryti, deje kas karta tam laiko neturiu. As vyras ir as tik noriu isleisti savo sekla, nesiruosiu zaisti zaidimu "paspausk ten, tymptelk ana, padaryk kita", kad mergina sienom liptu. Jetus, as baigiau, jaigu tu ne - tai jau tavo problema.

Tema gan keista, nes juk dazniausiai spaudimas vyrui, butent koks jis turetu buti lovoje. Bet daugelis ju tikrai nerodo didziulio noro kazka veikti, dazniausiai pasiduoda vyro iniciatyvai, bet kaip ir sakiau, as is tu, ikisau, baigiau ir man gerai. O ir moteris, baigiancios vaginaliniu budu yra retenybe, taip kad nereikia cia man. Jum geriau klitoriu pastimuliuoti, kunilinga padaryti, didesnis shancas, kad kazka pajusit. Gimda buvo ir bus nejautra, nes mirtumet gimdydamos. Taip kad baikit tas pasakas.

ka cia sapalioji,tau senei nebesistoja,atsirado erelis impotentas

jaucianti

J

452 įrašai

2011/10/06 16:36:59 16:36:59

Zygfrid: Yra nemazai moteru, kurios patiria tik vaginalini. Ir siuo atveju siuolaikiniai vyrai pasimeta- nes pragerti pipukai nebestovi, o palaizyti neuztenka. Taip ir atsiranda mitas apie frigidiskas moteris ir balkius lovoje.

aš irgi abejoju, ar tikrai tokia jau mažuma su vaginaliniu... vyras, priverčiantis kibti į sėdmenis tokią, gali pliusą sau užsidėti O kadangi, kaip rašo Zygfridas, ne kiekvienam tas duota, tai ir atsiranda tokie "shancai" kaip kiesha , kuriam vaginalis su gimda asociacijas kelia ir kurio didieji gebėjimai baigiasi nuleidimu. Aišku, tas irgi yra džiaugsmas begalinis

LisaC

L

26 įrašai

2011/10/08 06:45:13 06:45:13

Kieshaaaaaaa!: Uztektu, kad nurytu kai baigiu. Vistiek, kol ji ta orgazma patirs, nzn ka ten reik daryti, deje kas karta tam laiko neturiu. As vyras ir as tik noriu isleisti savo sekla, nesiruosiu zaisti zaidimu "paspausk ten, tymptelk ana, padaryk kita", kad mergina sienom liptu. Jetus, as baigiau, jaigu tu ne - tai jau tavo problema.

Gerai,kad savo kelyje tokiu vyru neteko sutikti kaip tu Tikriausiai vieninteles moterys kurias turejai buvo laisvo elgesio plastakes,nes normali moteris su tokiu chamu tikrai neprasidetu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/08 13:51:21 13:51:21

LisaC:

Gerai,kad savo kelyje tokiu vyru neteko sutikti kaip tu Tikriausiai vieninteles moterys kurias turejai buvo laisvo elgesio plastakes,nes normali moteris su tokiu chamu tikrai neprasidetu.

Yra visokių nelaimingų moterų.
Nekabinėk etikečių, nežinai kas gali tau gyvenime nutikti

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/08 14:34:03 14:34:03

Kas čia do klausimas? Be kelnaičių turi būti, va taip, negi nežinai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume