Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Reikia vyresnes

Reikia vyresnes

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/06 16:45:12 16:45:12

keeeeeeeeeeeeesha!: Jeigu moteris grazi ir ji vyresne, 80% ji griebs jauna ir didziausia priezastis to butent jo jaunyste, jo aistra nors ir trunkanti 2 min, bet jaunas jos NORES, jis jos geis ir jam bus gera. Butent apie jaunatviska geiduli kalbame.

Raso pacukas p.st negaunantis.
Tu nors neprisipazink taip atvirai

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/06 17:09:02 17:09:02

keeeeeeeeeeeeesha!:
Zygfrid: Jauni vaikinai klaidingai masto. Galvoja, kad vyresnes duos jiems nemokamai ir dar nupirks pavalgyti, neva uz ju jaunuma. Jie klista. Kas is ju to jaunumo ir is to kist mizt, tas jus 2 minuciu seksas moteris nelabai ir reikalingas, net jei ir 5 kart. Jaunimas nustebtu, jei suzinotu, kad seniai net ir 50- meciai gali pavaryti, uz juos daug geriau. Motereles, jei dar vartojama 40-mete, prie tokiu eiles stovi ir sekso joms netruksta (ypac delto, kad tokiu musuose ant pirstu gali suskaiciuoti). Ir pinigeliu joms reikia daugiau nei jaunutems.

Kalba vyras Beto, rask tu ta moteri, kuri sugebes nupirkti pavalgyt, jos is prigimties iesko seniu, kurie jas islaikytu. Juk tai ju prigimtyje. Dar pasakyk, kad visos grazios merginos ant seniu kabinasi, nes jie puikus lovoje, hahahhahaha! Jeigu moteris grazi ir ji vyresne, 80% ji griebs jauna ir didziausia priezastis to butent jo jaunyste, jo aistra nors ir trunkanti 2 min, bet jaunas jos NORES, jis jos geis ir jam bus gera. Butent apie jaunatviska geiduli kalbame. O ka tas senas pirdyla, susiraukslejusia oda ir sudziuvusiu peniu, ale jis meistras? ale jis nebaigs ilgai? jis greiciau padus ir jo daikciukas nuvys sexo metu.

TIPO JAM BUS GERA. o MOTERIAI NETURI BUTI GERA??? Zinai, malakosose, tu pirma bent viena moteri paturek, tada jau skiesk, nes aisku kad tu tos moters nei mates, nei turejes. Ale padave cia tu smaukytoju

kieshaaaaaaaaaaaaaaaa

K

1 įrašai

2011/10/06 17:58:58 17:58:58

O kaip sukruto senes ir seniai hahahah net juokas ima! ;D

Ka pises ir ko nepises cia mano reikalas, bet pakankamai kaliu man bybi nuciulpusios ir ne uz pinigus. ;p o jus krutekit cia toliau, gal rasit savo MEILE D donzuana koki supersta hahahahah siaubas motereles, jusu dienos baigtos!! Viskas, saukstai po pietu! kada jus tai suprasti!

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/06 18:01:54 18:01:54

kieshaaaaaaaaaaaaaaaa: O kaip sukruto senes ir seniai hahahah net juokas ima! ;D

Ka pises ir ko nepises cia mano reikalas, bet pakankamai kaliu man bybi nuciulpusios ir ne uz pinigus. ;p o jus krutekit cia toliau, gal rasit savo MEILE D donzuana koki supersta hahahahah siaubas motereles, jusu dienos baigtos!! Viskas, saukstai po pietu! kada jus tai suprasti!

ko toks isteriskas? nebegali smaukyt? mazolius pritrynei?

KIESHHHHAAA!!!

K

1 įrašai

2011/10/07 03:49:35 03:49:35

Ant taves pasmaukyciau bidla 100% sene esi! haha

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/07 05:48:11 05:48:11

kieshaaaaaaaaaaaaaaaa: O kaip sukruto senes ir seniai hahahah net juokas ima! ;D

Kokia višta išperėjo šitą balvoną, kad taip moterų nekenčia?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/07 06:34:09 06:34:09

"Balvonas" ka tik is zonos. Atkrustas per visus galus. Nekreipkit demesio, zmogus turi psichini sutrikima.

keeeeeeeeeeeeesha!

K

12 įrašai

2011/10/10 04:15:08 04:15:08

HAHAHA, kutvelos jus senos, eikit sumustiniu tepti vaikam geriau, nesedejusios cia!

jaucianti

J

452 įrašai

2011/10/10 06:37:19 06:37:19

kiesa, relax... susitepk tą sumuštinį ir nesitaškyk... na kurių galų to reikia?

keeeeeeeeeeeeesha!

K

12 įrašai

2011/10/10 10:50:17 10:50:17

jaucianti: kiesa, relax... susitepk tą sumuštinį ir nesitaškyk... na kurių galų to reikia?

Tik del tokiu zmoniu kaip tu, dar jauciu gedos jausma O siaip mano zodziuose yra tiesos, pripazinkit motereles

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume