Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → vaikinas nenori mylėtis

vaikinas nenori mylėtis

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/05 20:02:19 20:02:19

tu juokauji?
bėk nuo jo kuo greičiau ir kuo toliau.

Toxic

T

4 įrašai

2012/03/18 21:10:45 21:10:45

Pasakysiu lb paprastai jei jam skauda tai tegul susiranda kibira ir ten kaiso jei su tavim jam blogai vyk pro duris jis tawes nevertas.

'rasma''

'

1 įrašai

2012/03/19 11:29:05 11:29:05

buvo man pries keleta metu situacija, - susipazinau su fainu zmogum, lb patiko viskas, kol...daejom iki lovos reikalu, - jam paprasciausiai nestovejo, kad ir kaip stengiausi, erekcija budavo lb trumpai, ir nieko jam neisejo...kuri laika nenutraukiau santykiu, maniau, kad reikia priprasti vienam prie kito ir pan., bet nieko gero nesigavo. Kiek zinau, jis ir po siai dienai vienisas, matyt jau zmogui liga, gal psihologiniai dalykai, nes zmona ji paliko del daug jaunesnio

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/03/19 15:48:56 15:48:56

hjghjsdgh: su vaikinu pradėjom mylėtis (pirmą kartą kaip jis pavadino - jį išprievartavau, šiaip tokios gėdos nesu patyrusi), na, bet susitaikiau ir kurį laiką viskas buvo gerai, jis nori mylėtis (daug mažiau nei aš, bet juk kiekvieno poreikiai skirtingi aš suprantu), bet po sekso jis pradeda mane kaltinti, kad nesu gera, esu kalta, kad jam po visko skauda, kai pabandau nuleisti viską juokais jis supyksta, nes neva nori kalbėtis, tačiau jo pokalbiai šia tema tik manęs kaltinimas. gal tikrai mano makštis per siaura ar kas su manimi negerai?

Būtų per siaura – kiltų sunkumų įeinant ir skaudėtų visų pirma jums, o ne jam. Čia jau jam pačiam reiktų savo „padargus“ nuvaryt pas mechaniką tech apžiūrai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/19 16:14:56 16:14:56

hjghjsdgh: su vaikinu pradėjom mylėtis (pirmą kartą kaip jis pavadino - jį išprievartavau, šiaip tokios gėdos nesu patyrusi), na, bet susitaikiau ir kurį laiką viskas buvo gerai, jis nori mylėtis (daug mažiau nei aš, bet juk kiekvieno poreikiai skirtingi aš suprantu), bet po sekso jis pradeda mane kaltinti, kad nesu gera, esu kalta, kad jam po visko skauda, kai pabandau nuleisti viską juokais jis supyksta, nes neva nori kalbėtis, tačiau jo pokalbiai šia tema tik manęs kaltinimas. gal tikrai mano makštis per siaura ar kas su manimi negerai?

oh, nepamačiau tos temos. Tai jie, mergyt, tu vis dar su tuo... nesakysiu kuo, tai visų pirma problemos su tavo galva ir savigarba.
švelniai tariant vienas kitam netinkate lovoje. O jei imsi ką nors sakyti apie meilę ir gražų bendravimą - pasiskaityk ką pati parašei - tave gėdina, tave žemina, tave kaltina, o kai dar bandai gelbėti situaciją ir savo savigarbą, vaidindama kad ta nė motais - dar ir supyksta.
Na, padarei klaidą, leidaisi į artimus santykius su .. pyp. Bet dar didesnė klaida, kad juos tęsi nepaisydama proto

zhukaSS

Z

2 įrašai

2012/04/02 22:21:24 22:21:24

haha, kaip ir sakė, su tavim negerai tik tai kad su debilu susidėjai..

Agis

A

1 įrašai

2013/08/04 16:28:41 16:28:41

Gal jis gėjus, todėl ir nesistoja jam jei taip tiesiai sviesiai, o pasakyt nenori nes bijo jog nepasklistu kalbos. Arba tu nejaudini jo tiesiog.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume