Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → As savo vaikinui PIRMOJI

As savo vaikinui PIRMOJI

lina

L

48 įrašai

2011/08/30 07:58:06 07:58:06

As taip pat susiduriau su tokiu pat atveju... Suzinojau,kad mano vaikinas-nekaltas Gavau lengva soka,nes jam jau nebe 18 ar 20 metuku... Net negalejau patiketi is pradziu,kai tai suzinojau. Pamaniau,kad jis juokauja. Tai dabar labai daug galvoju apie tai... Nes as ziuriu i ji labai rimtai,norejau,kad mes taptume tvirta pora,o vyrai juk neapsistoja ties viena moterim,kai buna neissilakste... As nenoriu tapti jam STARTU,pradedant intymius santykius su kitom moterim... As norejau jam buti viena vienintele... Bet,dabar,matau,kad taip nebebus... Jis patirs ta pirmaji karta su manim,ir uzsinores tai pameginti su kitomis moterimis...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/30 08:02:21 08:02:21

Tau Lina sesiolika? ar tiesiog tiki horoskopais?

vytas0527

V

153 įrašai

2011/08/30 10:01:24 10:01:24

Lina: As taip pat susiduriau su tokiu pat atveju... Suzinojau,kad mano vaikinas-nekaltas Gavau lengva soka,nes jam jau nebe 18 ar 20 metuku... Net negalejau patiketi is pradziu,kai tai suzinojau. Pamaniau,kad jis juokauja. Tai dabar labai daug galvoju apie tai... Nes as ziuriu i ji labai rimtai,norejau,kad mes taptume tvirta pora,o vyrai juk neapsistoja ties viena moterim,kai buna neissilakste... As nenoriu tapti jam STARTU,pradedant intymius santykius su kitom moterim... As norejau jam buti viena vienintele... Bet,dabar,matau,kad taip nebebus... Jis patirs ta pirmaji karta su manim,ir uzsinores tai pameginti su kitomis moterimis...

Keistas mąsti...
Jeigu tam vaikinui iš Tavęs nieko netrūks tai nemanau kad jis eis per kitas moteris norėdamas išbandyti seksa ir su kitomis. Jei to būtu norėjęs tai manau senai tai būtu padaręs. Ne visiems tas vaiksčiojimas per kitas yra svarbus

lina

L

48 įrašai

2011/08/30 15:11:49 15:11:49

Nei man sesiolika nei ka,tiesiog zinau,kad vyrui vienos moters per savo gyvenima neuztenka. Jam norisi daug ju 'paragauti'... Ta pirmoji ir lieka tik pirmaja,o toliau seka visos kitos... O as jau ieskau savo vienintelio,tad nesinori,jog jam tapciau tik ATSKAITOS TASKU,igaunant patirties savo sexualiniame gyvenime... Tad jau geriau iskart viska uzbaigti,negu paskui kenteti...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/30 16:15:25 16:15:25

Lina: Nei man sesiolika nei ka,tiesiog zinau,kad vyrui vienos moters per savo gyvenima neuztenka. Jam norisi daug ju 'paragauti'... Ta pirmoji ir lieka tik pirmaja,o toliau seka visos kitos... O as jau ieskau savo vienintelio,tad nesinori,jog jam tapciau tik ATSKAITOS TASKU,igaunant patirties savo sexualiniame gyvenime... Tad jau geriau iskart viska uzbaigti,negu paskui kenteti...

[url:2n6m8jpr]http://gyvenimas.delfi.lt/love/ar-visi-vyrai-poligamiski.d?id=48976826[/url:2n6m8jpr]

O kiek reik tureti partneriu, kad vadintusi issilakstes? 1000 ar bus 1001 ?
O jei vidutinio amziaus krize?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/30 16:47:03 16:47:03

Lina: As taip pat susiduriau su tokiu pat atveju... Suzinojau,kad mano vaikinas-nekaltas Gavau lengva soka,nes jam jau nebe 18 ar 20 metuku... Net negalejau patiketi is pradziu,kai tai suzinojau. Pamaniau,kad jis juokauja. Tai dabar labai daug galvoju apie tai... Nes as ziuriu i ji labai rimtai,norejau,kad mes taptume tvirta pora,o vyrai juk neapsistoja ties viena moterim,kai buna neissilakste... As nenoriu tapti jam STARTU,pradedant intymius santykius su kitom moterim... As norejau jam buti viena vienintele... Bet,dabar,matau,kad taip nebebus... Jis patirs ta pirmaji karta su manim,ir uzsinores tai pameginti su kitomis moterimis...

o tu jau issilaksciusi? Tau jis desimtas ir beveik dar nori... dabar tave suprantu. Kiekvienas sprendzia pagal save.

lina

L

48 įrašai

2011/08/31 16:26:44 16:26:44

Cia tik jusu tokia nuomone,tamsta... As tiesiog zinau vyru prigimti. O as esu moteris

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/31 16:40:57 16:40:57

O cia tau panasu i ta puslapi kuriame atleidziami "is pareigu" vyrai?
Nenori nebuk su tuo vaikinu, manau jis tik islos.
Gal sito nori?
[url:gvb55ryz]http://diskusijos.darnipora.lt/pazintis-t6757.html[/url:gvb55ryz]

s

S

89 įrašai

2011/08/31 19:56:16 19:56:16

Lina: Cia tik jusu tokia nuomone,tamsta... As tiesiog zinau vyru prigimti. O as esu moteris

nebenusišnekėkite (kitokio žodžio nerandu) apie vyrų prigimtį. Visos jūsų žinios, matyt, trauktos iš populiarių žurnalų, o tai labai skiriasi nuo realybės.
Kiekvienas žmogus yra skirtingas. Negalima visko sukišti į rėmus "vyras" ar "moteris". Galėčiau pateikti pavyzdžių, istorijų, bet kažin ar jomis patikėsite.

Ismintinga

I

1 įrašai

2011/09/04 09:19:52 09:19:52

Teisingai cia kazkuris is pasisakiusiuju issireiske,jog jei jis butu norejes 'paturet' kuo daugiau moteru,tai senu seniausiai butu ta padares... Tad tikrai nera reikalo pergyventi,kad po taves jis uzsinores daugumos kitu moteru...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume