Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Reikia Jusu nuomones protingieji kurmiai...

Reikia Jusu nuomones protingieji kurmiai...

Miller

M

1 įrašai

2011/05/18 13:58:13 13:58:13

Taigi, noriu pakalbeti atvirai, pasidalinti savo informacija ir paklausti jusu nuomones, kodel taip yra. Nesu jau toks superdidelis grazuolis, taciau esu pakankamai patrauklus, nesu jau toks komunikabilus, taciau kalbeti moku, turiu puiku humoro jausma, gerai moku skaldyti bajerius, kad visi prie zemes krenta, esu ir pakankamai protingas, kulturingas, mandagus ir nuosirdus. Del visu situ savybiu vidurineje mokykloje sulaukdavau labai daug demesio is mergaiciu. Nesakau kad visos manimi domėjosi, tačiau didžioji dauguma, tai tikrai. Kuklesnes ir nedrases vienaip rodydavo demesi, drasesnes ir nenustygtancios vietoje - kitaip, is karto prieina ir sako labas grazuoli arba kitos prieina ir apsikabina. Kaip bernai prie mergu lenda, tai cia budavo atvirkstinis variantas. Niekas nepasikeite kai istojau ir i universiteta visai kitame mieste, vel didelis demesys, vel visokiausi pasiulymai ir t.t. Fiziskai prie manes nesiliesdavo, bet zodziais kalbedavo viska ka tik ir kaip tik galedavo. Viena tokia uzkietejusi rukale netgi buvo pasiryzusi mesti rukyti, kad tik su ja draugauciau ir t.t. Buvo visko, aisku su visomis draugauti buvo man neimanoma, nes nesu mergisius ir beje, jos visos is manes norejo draugystes, o ne tik sekso. Todel kaip ir mokykloje, taip ir universitete teko ignoruoti jas, apsimesti kad nesuprantu, jog joms patinku. Ir apskritai, tada atrode, kad tiek rimta draugyste, tiek draugyste del sekso, geriausia buna, kai nereikia vienas kita kiekviena diena matyti ir juolab universitete, todel ir ignoravau jas, o draugavau su tom, su kuriom nesimokau kartu. Bet kai jau baigiau mokykla ir universiteta, visos tos merginos ir grazios ir nelabai, kurios man simpatizavo, jau seniausiai turi arba vaikinus arba vyrus su vaikais, todel kai baigiau mokslus, baigesi ir bendravimas. Kai baigiau mokslus praejo daugiau kaip metai, matau jog mazeja zmoniu ratas su kuriais bendrauju ir palaikau rysi, tai nusprendziau nauju pazinciu paieskoti pazinciu portaluose. Ir taip esu tais portalais nusivyles, kad ne tas zodis. Iki tol maniau, kad tokiuose portaluose sedi tik nusivyle gyvenimo zmones, bet dabar suzinojau, kad ten sedi nenusivyle, o sugadinti gero gyvenimo zmones. Kad net baidykles smarkiai yra pasikelusios, o apie grazuoles as net nekalbu. Nesu as ten ju klauses kiek sekso pasiulymu ir kiek rimtu pasiulyvu pateikia vaikinai vidutiniskai per viena diena, bet ir be to aisku, kad ten nuo sitokio demesio uzriecia nosi ir mano, kad yra pacios puikiausios visoje zemeje ir nepasiekiamos. Visi ziurekit, kokios mes isrankios, visi ne musu skonio ir t.t. Bendrauji, atrodo susibendrauji, o kai nueini i pasimatyma, pyst ir pasako, kad esu ne jos skonio, bet kas idomiausia, kad pasako po pasimatymo, kai uz viska jau uzmoketa arba sekancia diena Arba su kitom, net eiti i pasimatyma nereikia, uztenka tik atsiusti foto, o kai pamato ir informuoja, jog esu ne jos skonio. Kas cia darosi, as niekaip nesuprantu. Realioje aplinkoje tiek daug merginom patikdavau ir grazuolem ir negrazuolem, taciau vos tik atkeliavau i pazinciu portalus, mano tas populiarumas kazkur isgaravo. Ir as labai stebiuosi, kaip jos gali vertinti zmogu tiek kaip zmogu, tiek kaip vaikina, tik is internetinio susirasinejimo ir is foto, nors ir tie susirasinejimai ir foto tikrai nera blogi. Man tas pasakymas, jog esu ne ju skonio, kaip peilis i pasirdzius, nes dar niekada gyvenime nesu isgirdes nieko panasaus. Dabar jauciuosi taip, tarsi mane likimas baustu uz tai kad savo laiku ignoravau tas merginas. Dabar nebezinau ka daryti, noro nebera su tom internetinem ziurkem bendrauti, taciau tu zmoniu su kuriais realiai visada bendraudavau irgi nebedaug beturiu, o gal ir visai nebeturiu. Patarkit jus ka daryti? Kaip jus elgiates tokiuose situacijose? Kaip elgtumetes, jeigu butumet atsidure tokioje situacijoje kaip mano?

user1341945091

U

4 įrašai

2011/05/18 15:06:53 15:06:53

Idomu, kaip galima is nuotraukos pasakyti, kad vaikinas ne mano sakonio? Is elgesio tikrai galima spresti, bet tik ne is nuotraukos. Galbut problema bendravimo stiliuje, o ne isvaizdoje? Nes juk buna simpatisku, issilavinusiu, mandagiu, maloniu ir pan vaikinu, kurie yra visikai neseksi:( tiesiog nejauti is ju jokiu kibirksteliu, bet vel gi pirmo pasimatymo metu sunku kazka pasakyti, vien del idomumo i antra pasimatyma verta nueiti.
As siulau nenusiminti, nes tikrai atrasi mergina, kuri tave ivertins. Gal reiktu pakalbet su buvusiom draugem apie tai kas joms tavyje nepatiko, gal suzinosi apie save ka nors naujo.

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/05/18 15:34:31 15:34:31

Perskaičiau prirašytos paklodės pirmus du sakinius ir paskutinius tris - ir tikrai, vaikinas ne mano skonio.

Liepa Vasare

L

44 įrašai

2011/05/18 15:36:41 15:36:41

Nors musu patirtis ir amzius skirtingi, bet.......visi cia esame to paties, KAZKA sutikti.Kazko truksta, ty. PILNATVES.O pilnatve, tik dviese.Tu kalbi is vyriskos varpines, as galiu pasakyti is moteriskos.Nuo gausybes galva sukasi, kaip turguje nuo prekiu.Pirma, grazi, antra dar grazesne, trecia, ketvirta..ir neskanu daros.Mes uzkoduoti NEAPSIRIKTI.Laukiam paties, paties......o cia? Banalus klausimai, juokeliai..Niekas neuzkabina.Nenusimink, vyrai irgi ne ka kitokie-jie tikisi kazko SUPERINIO.Pritrenkiancio, stulbinancio.Pabendravau su keliolika, niekas neuzkabino.Kas uzkabintu gal-tas toli...Kas is arti-negi leksi, kad is arti, o visa kita-nekabina..... Mes visi bijome apsirikti, todel stengiames pazinti nors kazkiek, kad nebutu nusivylimo susitikus, kad kaip ir tau nesakytu-ne mano skonio (beje, tai labai nemandagu, yra kitu budu tai pasakyti, neizeidziant zmogaus).Todel neretai praeiname pro ta, kuris taip ir nepasakytu.Ziurim VEIDU, socialines padeties, amziaus ir t.t.Nesiryzau susitikti.......nes vyru maziau, jie isrankus.Taigi, matai ir moterys turi savo fobiju-juk vyrai iesko idealo, koju is pazastu ir t.t. Moterys-nuosirdumo...Bet visi turim savo vizija.Recepto nera VIENO.Buk nuosirdus, truputi paslaptingas, humoras-jega!
[b:fc0jjv5t]Ji [/b:fc0jjv5t]tikrai ateis!

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/05/18 19:05:08 19:05:08

Miller: Taigi, noriu pakalbeti atvirai, pasidalinti savo informacija ir paklausti jusu nuomones...

Pažįstama situacija. Atvirai kalbant, didelė dalis kaltės mumyse, pripratome prie dėmesio ir įvairovės, pripratome prie neįpareigojančių santykių, o persilaužimas anksčiau ar vėliau įvyksta, kada keičiasi mūsų pačių požiūris ir vertybės, kada atsiranda rimtų ilgalaikių santykių poreikis, tada ir iškyla ta problema jog aplink lyg ir nesimato potencialių kandidačių. Buvo laikas kai maniau – negaliu „mylėti“ vienos moters, nes „myliu“ jas visas. Būtent tuo metu tiek tu, tiek aš, tiek daugelis kitų geriau ar prasčiau išmokome tik sužavėti moterį/merginą, bet ne ją išlaikyti. Tuo laikotarpiu mes patys buvome „pasikėlę“, spontaniški, paslaptingi ir kažkodėl labai patrauklūs. Baigiame mokyklą, universitetą, pradedame dirbti – pasikeičia prioritetai ir iš vėjavaikiškų jaunuolių virstame, daugiau ar mažiau, santūriais, solidžiais ir rimtais vyrais. Tiek pirmas, tiek antras variantas turi savo auditoriją, kurioje yra paklausus, vėjavaikis niekada nesudomins rimtų santykių siekiančios merginos, santūrus nesužavės nuotykių ieškotojos. Po „lūžio“ natūralu sulaukiame mažiau dėmesio, nes keičiasi mus supančių žmonių ratas ir jų poreikiai. Ką mes turime suvokti, tai kad perėjus į antrąjį etapą, tas vėjavaikiškas jaunuolis niekur nedingo, o tėra uždarytas kažkur rutinos, atsakomybės ir aplinkos sukurtame „narve“, o raktą turime mes patys. Būtent šių dviejų „vidinių aš“ simbiozė yra tai kas leis tiek mums džiaugtis gyvenimu, tiek džiuginti ir žavėti aplinkinius. Taigi būk spontaniškas, paslaptingas, bet tuo pačiu patikimas ir atsakingas, būk šmaikštus, įžulus, bet žinok kada tapti rimtu ir santūriu, būk truputį paviršutiniškas, lengvabūdis, bet esant progai visada parodyk savo intelektą ir žinių bagažą, būk sukalbamas ir atlaidus, tačiau turėk savo nuomonę ir poziciją, būk impulsyvus, ryžtingas, tačiau nepamiršk vadovautis logika ir sveiku protu, nebijok klysti, drąsiai priimk sprendimus esančius tavo kompetencijos ribose. Nebūk liurbis, nesistenk nusipirkti moters ir jos jausmų, barakudoms sakyk griežtą NE, juk tu nebepiemburnis, suvoki kad pinigai skirti nešvaistymui, o investicijoms ir pelno nešimui.

Kirkė

K

10 įrašai

2011/05/18 19:35:20 19:35:20

Miller: bet dabar suzinojau, kad ten sedi nenusivyle, o sugadinti gero gyvenimo zmones. Kad net baidykles smarkiai yra pasikelusios, o apie grazuoles as net nekalbu. Nesu as ten ju klauses kiek sekso pasiulymu ir kiek rimtu pasiulyvu pateikia vaikinai vidutiniskai per viena diena, bet ir be to aisku, kad ten nuo sitokio demesio uzriecia nosi ir mano, kad yra pacios puikiausios visoje zemeje ir nepasiekiamos. Visi ziurekit, kokios mes isrankios, visi ne musu skonio ir t.t. Bendrauji, atrodo susibendrauji, o kai nueini i pasimatyma, pyst ir pasako, kad esu ne jos skonio, bet kas idomiausia, kad pasako po pasimatymo, kai uz viska jau uzmoketa. Man tas pasakymas, jog esu ne ju skonio, kaip peilis i pasirdzius, nes dar niekada gyvenime nesu isgirdes nieko panasaus. Dabar noro nebera su tom internetinem ziurkem bendrauti

Esi grynas šlykštukas. Moteris vadinti baidyklėmis, internetinėmis žiurkėmis??? Ir kapeikų gaila už panos kavą, ane?
Sorry, bet tikrai nesi mano skonio

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/18 20:22:23 20:22:23

Gali būti nepatrauklus jūsų elgesys, nes iš parašyto taip ir šviečia pasikėlimas bei nepagarba moterims, žodeliai visokie užgaulūs...jei jums nesiseka - tikrai kaltos ne jos. O kas? Pamąstykite prieš miegą:)...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/18 20:27:04 20:27:04

O tu nepagalvoji, kad daug eilinių vyrukų gan dažnai išgirsta ,,o tu ne mano skonio''? Ir nieko, iki šiol gyvi ir morališkai nesužlugę...
Taip jau yra: kuo iš aukščiau krenti, tuo tragiškiau viskas atrodo. O situacija, žiūrint iš šono, eilinė. Įpratai, kad nededant pastangų visos prie tavęs kabintųsi, o va dabar teks ir pačiam pabūti to ,,stovinčio eilėje prie duonos'' vietoje.
Ir keistas tas tavo mąstymas - noras visiems patikti. Yra amžius, kai panoms patinka bajerius skaldantys šaunuoliai, o ateina laikas ir norisi kitokio vyro...
Ką daryti? Subręsti. Tada suprasi, kad rasti gerą antrą pusę ne tik laimės dalykas, bet ir darbas.
Jei būsi protingas - rasi.

pilietis

P

5 įrašai

2011/05/18 20:48:42 20:48:42

Miller: Taigi, noriu pakalbeti atvirai, pasidalinti savo informacija ir paklausti jusu nuomones, kodel taip yra. Nesu jau toks superdidelis grazuolis, taciau esu pakankamai patrauklus, nesu jau toks komunikabilus, taciau kalbeti moku, turiu puiku humoro jausma, gerai moku skaldyti bajerius, kad visi prie zemes krenta, esu ir pakankamai protingas, kulturingas, mandagus ir nuosirdus. Del visu situ savybiu vidurineje mokykloje sulaukdavau labai daug demesio is mergaiciu. Nesakau kad visos manimi domėjosi, tačiau didžioji dauguma, tai tikrai. Kuklesnes ir nedrases vienaip rodydavo demesi, drasesnes ir nenustygtancios vietoje - kitaip, is karto prieina ir sako labas grazuoli arba kitos prieina ir apsikabina. Kaip bernai prie mergu lenda, tai cia budavo atvirkstinis variantas. Niekas nepasikeite kai istojau ir i universiteta visai kitame mieste, vel didelis demesys, vel visokiausi pasiulymai ir t.t. Fiziskai prie manes nesiliesdavo, bet zodziais kalbedavo viska ka tik ir kaip tik galedavo. Viena tokia uzkietejusi rukale netgi buvo pasiryzusi mesti rukyti, kad tik su ja draugauciau ir t.t. Buvo visko, aisku su visomis draugauti buvo man neimanoma, nes nesu mergisius ir beje, jos visos is manes norejo draugystes, o ne tik sekso. Todel kaip ir mokykloje, taip ir universitete teko ignoruoti jas, apsimesti kad nesuprantu, jog joms patinku. Ir apskritai, tada atrode, kad tiek rimta draugyste, tiek draugyste del sekso, geriausia buna, kai nereikia vienas kita kiekviena diena matyti ir juolab universitete, todel ir ignoravau jas, o draugavau su tom, su kuriom nesimokau kartu. Bet kai jau baigiau mokykla ir universiteta, visos tos merginos ir grazios ir nelabai, kurios man simpatizavo, jau seniausiai turi arba vaikinus arba vyrus su vaikais, todel kai baigiau mokslus, baigesi ir bendravimas. Kai baigiau mokslus praejo daugiau kaip metai, matau jog mazeja zmoniu ratas su kuriais bendrauju ir palaikau rysi, tai nusprendziau nauju pazinciu paieskoti pazinciu portaluose. Ir taip esu tais portalais nusivyles, kad ne tas zodis. Iki tol maniau, kad tokiuose portaluose sedi tik nusivyle gyvenimo zmones, bet dabar suzinojau, kad ten sedi nenusivyle, o sugadinti gero gyvenimo zmones. Kad net baidykles smarkiai yra pasikelusios, o apie grazuoles as net nekalbu. Nesu as ten ju klauses kiek sekso pasiulymu ir kiek rimtu pasiulyvu pateikia vaikinai vidutiniskai per viena diena, bet ir be to aisku, kad ten nuo sitokio demesio uzriecia nosi ir mano, kad yra pacios puikiausios visoje zemeje ir nepasiekiamos. Visi ziurekit, kokios mes isrankios, visi ne musu skonio ir t.t. Bendrauji, atrodo susibendrauji, o kai nueini i pasimatyma, pyst ir pasako, kad esu ne jos skonio, bet kas idomiausia, kad pasako po pasimatymo, kai uz viska jau uzmoketa arba sekancia diena Arba su kitom, net eiti i pasimatyma nereikia, uztenka tik atsiusti foto, o kai pamato ir informuoja, jog esu ne jos skonio. Kas cia darosi, as niekaip nesuprantu. Realioje aplinkoje tiek daug merginom patikdavau ir grazuolem ir negrazuolem, taciau vos tik atkeliavau i pazinciu portalus, mano tas populiarumas kazkur isgaravo. Ir as labai stebiuosi, kaip jos gali vertinti zmogu tiek kaip zmogu, tiek kaip vaikina, tik is internetinio susirasinejimo ir is foto, nors ir tie susirasinejimai ir foto tikrai nera blogi. Man tas pasakymas, jog esu ne ju skonio, kaip peilis i pasirdzius, nes dar niekada gyvenime nesu isgirdes nieko panasaus. Dabar jauciuosi taip, tarsi mane likimas baustu uz tai kad savo laiku ignoravau tas merginas. Dabar nebezinau ka daryti, noro nebera su tom internetinem ziurkem bendrauti, taciau tu zmoniu su kuriais realiai visada bendraudavau irgi nebedaug beturiu, o gal ir visai nebeturiu. Patarkit jus ka daryti? Kaip jus elgiates tokiuose situacijose? Kaip elgtumetes, jeigu butumet atsidure tokioje situacijoje kaip mano?

užgautas vyriškas egoizmas - kai buvai susižavėjimo objektas, tai viskas buvo OK, nesvarbu kiek panų taip praspirdavai dėl išvaizdos ar kokios nors smulkmenos. O dabar, kai jau niekas tamsta nesidomi - iš karto pagieža, kaip taip gali būti, kas gi čia pasidarė. Šleikštu skaityti net.

pilietis

P

5 įrašai

2011/05/18 20:53:49 20:53:49

ugnelė.: O tu nepagalvoji, kad daug eilinių vyrukų gan dažnai išgirsta ,,o tu ne mano skonio''? Ir nieko, iki šiol gyvi ir morališkai nesužlugę...
Taip jau yra: kuo iš aukščiau krenti, tuo tragiškiau viskas atrodo. O situacija, žiūrint iš šono, eilinė. Įpratai, kad nededant pastangų visos prie tavęs kabintųsi, o va dabar teks ir pačiam pabūti to ,,stovinčio eilėje prie duonos'' vietoje.
Ir keistas tas tavo mąstymas - noras visiems patikti. Yra amžius, kai panoms patinka bajerius skaldantys šaunuoliai, o ateina laikas ir norisi kitokio vyro...
Ką daryti? Subręsti. Tada suprasi, kad rasti gerą antrą pusę ne tik laimės dalykas, bet ir darbas.
Jei būsi protingas - rasi.

čia su ugnelės nuomone sutinku - vyresnėms merginoms nebeužtenka blevyzgas laidančio ir geriančio šaunuolio. Gal ir tiesa, kad žmogus labiausiai tobulėja stokodamas to, ko trokšta. Jeigu viskas paduota ant lėkštės, kam tobulėti? Dingsta visa motyvacija. Galiausiai ir lieki prie suskilusios geldos.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume