Taigi, noriu pakalbeti atvirai, pasidalinti savo informacija ir paklausti jusu nuomones, kodel taip yra. Nesu jau toks superdidelis grazuolis, taciau esu pakankamai patrauklus, nesu jau toks komunikabilus, taciau kalbeti moku, turiu puiku humoro jausma, gerai moku skaldyti bajerius, kad visi prie zemes krenta, esu ir pakankamai protingas, kulturingas, mandagus ir nuosirdus. Del visu situ savybiu vidurineje mokykloje sulaukdavau labai daug demesio is mergaiciu. Nesakau kad visos manimi domėjosi, tačiau didžioji dauguma, tai tikrai. Kuklesnes ir nedrases vienaip rodydavo demesi, drasesnes ir nenustygtancios vietoje - kitaip, is karto prieina ir sako labas grazuoli arba kitos prieina ir apsikabina. Kaip bernai prie mergu lenda, tai cia budavo atvirkstinis variantas. Niekas nepasikeite kai istojau ir i universiteta visai kitame mieste, vel didelis demesys, vel visokiausi pasiulymai ir t.t. Fiziskai prie manes nesiliesdavo, bet zodziais kalbedavo viska ka tik ir kaip tik galedavo. Viena tokia uzkietejusi rukale netgi buvo pasiryzusi mesti rukyti, kad tik su ja draugauciau ir t.t. Buvo visko, aisku su visomis draugauti buvo man neimanoma, nes nesu mergisius ir beje, jos visos is manes norejo draugystes, o ne tik sekso. Todel kaip ir mokykloje, taip ir universitete teko ignoruoti jas, apsimesti kad nesuprantu, jog joms patinku. Ir apskritai, tada atrode, kad tiek rimta draugyste, tiek draugyste del sekso, geriausia buna, kai nereikia vienas kita kiekviena diena matyti ir juolab universitete, todel ir ignoravau jas, o draugavau su tom, su kuriom nesimokau kartu. Bet kai jau baigiau mokykla ir universiteta, visos tos merginos ir grazios ir nelabai, kurios man simpatizavo, jau seniausiai turi arba vaikinus arba vyrus su vaikais, todel kai baigiau mokslus, baigesi ir bendravimas. Kai baigiau mokslus praejo daugiau kaip metai, matau jog mazeja zmoniu ratas su kuriais bendrauju ir palaikau rysi, tai nusprendziau nauju pazinciu paieskoti pazinciu portaluose. Ir taip esu tais portalais nusivyles, kad ne tas zodis. Iki tol maniau, kad tokiuose portaluose sedi tik nusivyle gyvenimo zmones, bet dabar suzinojau, kad ten sedi nenusivyle, o sugadinti gero gyvenimo zmones. Kad net baidykles smarkiai yra pasikelusios, o apie grazuoles as net nekalbu. Nesu as ten ju klauses kiek sekso pasiulymu ir kiek rimtu pasiulyvu pateikia vaikinai vidutiniskai per viena diena, bet ir be to aisku, kad ten nuo sitokio demesio uzriecia nosi ir mano, kad yra pacios puikiausios visoje zemeje ir nepasiekiamos. Visi ziurekit, kokios mes isrankios, visi ne musu skonio ir t.t. Bendrauji, atrodo susibendrauji, o kai nueini i pasimatyma, pyst ir pasako, kad esu ne jos skonio, bet kas idomiausia, kad pasako po pasimatymo, kai uz viska jau uzmoketa arba sekancia diena Arba su kitom, net eiti i pasimatyma nereikia, uztenka tik atsiusti foto, o kai pamato ir informuoja, jog esu ne jos skonio. Kas cia darosi, as niekaip nesuprantu. Realioje aplinkoje tiek daug merginom patikdavau ir grazuolem ir negrazuolem, taciau vos tik atkeliavau i pazinciu portalus, mano tas populiarumas kazkur isgaravo. Ir as labai stebiuosi, kaip jos gali vertinti zmogu tiek kaip zmogu, tiek kaip vaikina, tik is internetinio susirasinejimo ir is foto, nors ir tie susirasinejimai ir foto tikrai nera blogi. Man tas pasakymas, jog esu ne ju skonio, kaip peilis i pasirdzius, nes dar niekada gyvenime nesu isgirdes nieko panasaus. Dabar jauciuosi taip, tarsi mane likimas baustu uz tai kad savo laiku ignoravau tas merginas. Dabar nebezinau ka daryti, noro nebera su tom internetinem ziurkem bendrauti, taciau tu zmoniu su kuriais realiai visada bendraudavau irgi nebedaug beturiu, o gal ir visai nebeturiu. Patarkit jus ka daryti? Kaip jus elgiates tokiuose situacijose? Kaip elgtumetes, jeigu butumet atsidure tokioje situacijoje kaip mano?