o jus buvusi mokytoja ne praplikusi ir ne su pimpalu?

ieva
2012/08/13 07:19:53 07:19:53
o jus buvusi mokytoja ne praplikusi ir ne su pimpalu?
Mokytojai
2012/08/13 12:19:03 12:19:03
Kokie cia dar pimpalai, atsipeikekite? Negi ir cia pilna seksovnu pradinuku? Vakar džiaugiausi olimpiniu auksu ir nenorejau rasyti, ka vaikai kalba per pamokas, bet maza dalele parasete JUS:)??? Ir tik prisilake snapselio politikieriai steponaviciai, vaidindami ministrus gali priimti istatymus ar daryti amzinas reformas nesuvokiamas sveiku protu:)))??? Beje toj salyje, kur dabar gyvenu, mokytojas yra SVENTAS ir jo nekrusi per visas skyles ir nerasysi mokytojai, kad noriu pistis, o ne diktanta rasyti, gal todel ir darba gavau labai gera ir labai gerai apmokama ir siaip visi tikrai gerbia, kuo jiems atsakau ir as:). O su mazaisiais teroristais, su sekso ir smurto istroskusiais zveriukais tegul dirba dresiruotojai, steponavicius ar salaseviciutes su ziobienem, pamatysim prie ko prives ta politikieriu sukurpta anarhija:)))!P.S PABAIGAI NORIU PARASYTI, KAD LABAI GAILA, JOG VIENAS PARAZITAS METU METUS TRUKDO DIRBTI VISAI KLASEI??? IR PABANDYK PRIE TOKIO SUDO PRIKISTI NAGUS, SUBEGS VISI ANKSCIAU MINETI FUNKCIONIERIAI:).DAR KARTA SEKMES BUVE KOLEGOS:)))!!! Nesileiskite krusami nepilnamečiu. O oralinio istroskusiems noreciau patarti pačiulpti savo pasididziavima ar draugo, o gal kokio diedo, tada ir suzinosite, patinka mums toks oralinis ar ne?
Lady-scorpio
2012/08/13 13:37:41 13:37:41
Pykit, nepykit, bet aš nesistebiu, kad Jums mokiniai siūlydavo ,,pačiulpti''. Kaži kodėl pas vienus mokytojus mokiniai ir diktantus rašo, ir uždavinius sprendžia, o kitiems siūlo tik ******** Pagarbą reikia nusipelnyti.
Aurimaz
2012/08/13 17:34:43 17:34:43
Aš tikiuosi, jūs kalbate žymiai geriau nei rašote...
ieva
2012/08/13 19:29:31 19:29:31
Laba diena, Leli Borgia Pigmaleone, vel apsireiskete?
ieva
2012/08/14 06:29:31 06:29:31
Gal sapnuoji? Moteris turi nusipelnyti pagarbą, kad vyrai jos neprievartautų ir neverstų čiulpti. Burna turi kitą paskirtį - tą pačią, kurią ir vyrų burnos turi. O kas dėl Borgijos - tai man visada čia įdomu paskaityti jo mąstymo vingius ir mintis. Ir man visai nesvarbu - jis praplikęs, žilas ar be plaukų ir kiek jam metų. Jis įdomus žmogus. Gal reiktų pažadinti tave, Lady-scorpio?
Lady-scorpio
2012/08/14 07:23:32 07:23:32
Ne, ačiū, nemiegu. Aš ne apie tai kalbėjau.
Kiek suprantu iš Jūsų pasakymo, kad burnos paskirtis - valgyti, tai kaip čia išeina - ir bučiuotis tada nevalia
Pigmaleon
2012/08/14 07:51:39 07:51:39
Kaip malonu, kad mane priskiriate net ten, kur manęs nėra - nebūna. Įdomiai čia diskusija pakrypo. Aš patarčiau bučiuoti į žanduką. Leisk ir tave pabučiuosiu, nors mintimis, panele Skorpione, tik į žanduką kaip Marika Rökk, ar žinai tokią? Žinot, juk vieša paslaptis, kad vyrai gerokai primityvesni ir mamų išlepinti. Jiems tik duok oral-anal ir jokios atsakomybės. Jei būtų mano valia, vyrams uždrausčiau taip moteris prievartauti – tegu sau čiulpia patys vienas kitam ir sužinos kaip tai skanu, gražu ir estetiškai malonu. Dailioji lytis sukurta gražiai, natūraliai meilei ir vaikų gimdymui – vyrų įkvėpimui, o ne oralinei prievartai kaip šiandien. Pasirinkusi oralinį seksą pažemina save ir iškreipia paauglių mąstymą. Kam to reikia? Moterims, besistengiančioms įtikti buduliams ir kitiems zombiams, atsiranda daugiau nepageidaujamų dvasinių, emocinių ir sveikatos problemų. Ar šito nori moterys? Nemanau. kiek pažinojau moterų - tai jos sakėsi besikratančios tokių iškrypėliškų malonumų. Žinoma, gali atitinkamai bučiuoti tas labai jau intymias vietas, bet tik labai švarūs ir atsakingi žmonės, o tokių mūsuose mažuma - tik lytinių ligų platintojai. Mes žiūrim LNK, todėl nepatartina. Mums patinka barakudos, adrenalinas ir ekstrymas, todėl pavojinga. Dažnam kuo šlykščiau, kuo bjauriau, kuo daugiau smurto ir kraujo - tuo gražiau. Gyvename iškreiptų veidrodžių pseudorespublikoje, neatrodo?
Lady-scorpio
2012/08/14 08:49:49 08:49:49
Ačiū už bučkį. Mmmmm Na, bet ir vėl... Kokia žanduko funkcija?.. Kodėl į žanduką bučiuoti galima, o į apatinį žanduką- šiukštu- mirtina nuodėmė? Ech, ilgiuosi laikų, kai žmonės nebuvo tokie nuodėmingi ir ištvirkę, kad suskirstytų kūną į aukštąsias ir žemąsias sferas. (Ar tie laikai buvo dar prieš Adomą ir Ievą?) Tiesa ta, kad kuo daugiau žmogus mintyse ištvirkęs ir pilnas nukrypimų, tuo labiau niekina taip vadinamąją kūnišką meilę.
Oralinis manęs nežemina, nes žmogaus kūnas man nekelia pasišlykštėjimo. Priešingai. Tobulas Tobulybės kūrinys. Instrumentas, skirtas išreikšti meilę. Apie analinį mano nuomonė kitokia.
Pigmaleon
2012/08/14 09:06:19 09:06:19
Žinai, aš tau pasakysiu, kad menas be erotikos neįmanomas, kaip ir mes, vyrai, be moterų. Mūsų skirtingybė tokia, kad mums reikia moterų, o jums mūsų. Tokie ir skirtumai, kad būtume kartu, bet, pasirodo, kad šiandien mes tolstame vieni nuo kitų kuo toliau ir...mums nebereikia vieniems kitų. Gyvename atskirai. Erotika yra neatskiriama mūsų žaidimų dalis ir tu tai žinai kaip supratau.