2011/05/23 19:09:53 19:09:53
Svečias: gal koks vyras noretu susipazinti su ponia vyru daktare? tik neatsimenu kaip tokios daktares vadinasi, berods urologes
jei cia apie mane, tai as esu dar tik medstudente, o kaip zinia studentai viska ismano ir zino;)
2011/05/23 19:13:38 19:13:38
Svečias: Svečias: Alinka: cia yra normalu, pas vyrus yra liaukos - kuperio liaukos, gaminancios ta gleivinga skysti, kuris is esmes skirtas kaip ir apvalyti slaple nuo slapimo likuciu ir kuris padeda varpa istupmt i maksti. spermatozidu jame yra tik tuo atveju, jei buvo lytinis aktas ir po to vyras nesislapino. ir issiskiria vyrui lytiskai susijaudinus. o pas vienus sausa, pas kitus slapia del to kad vienu tos liaukos labiau issivysciusios o kitu maziau.
Norejau paklausti daktares. Skirta " kaip ir apvalyti slaple nuo slapimo likuciu", o issiskiria "issiskiria vyrui lytiskai susijaudinus". Ar man kiekviena karta po sisiojimo susijaudinti?
Sitas labai patiko:
"o pas vienus sausa, pas kitus slapia del to kad vienu tos liaukos labiau issivysciusios o kitu maziau." suprantu, kad vieni tapo homo sapiens, o kiti taip ir liko bezdzionem?!
Panasiai, vinei liko homo sapiens, o kiti neatlaike siuolaikinio gyvenimo streso atgal mutavo i bezdziones - vinei daugiau, kiti maziau. Jusu pasisakymas to irodymas
slapimas- tai ne nuodai ir jo taip bijoti nereiktu;)
o tos liaukos su smegenim nieko bendro neturi, todel negalima sakyt kad cia su intelektu susije. cian panasiai kaip pas vienus greit riebaluojasi plaukai, nes daug gaminasi riebalinio tepaliuko, o pas kitus ne;)
2011/05/23 19:15:48 19:15:48
Jaunute: Aciu tau,Alinka,uz toki issamu atsakymuka
you are wellcome:)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume