Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/01 18:46:53 18:46:53

Lelis Borgia: Na nebūkite tokios primityvios, sako, oras atšils – gegužis artėja, o jūs tokios piktos visai be reikalo. Negi tikrai neolito laikų perversmas jums neišėjo į naudą? Nesvarbu, kad jis reiškė žemdirbystės ir nuosavybės atsiradimą, bet kartu nuosavybe tapo ir moterys ir jų brangusis vaisingumas. Kaip tik tada vyrai išrado moterims vualį – čadrą ir pradėjo kontroliuoti moters seksualumą, pamanę, kad jei jau asilas gali būti mano, tai ir vaikas ir jo motina yra mano nuosavybė. Seksas tapo nebe malonumu, o jis tapo – verslu. Perėjimas iš klajoklių ir medžiotojų kultūros į komercinę žemdirbystę susiaurino moters vaidmenį, laisvę ir pavertė ją vaikų gimdymo ir auginimo mašina, iš kurios nori išsinerti dabartinės moterys, mesdamos kelnaites ir stringus į šoną pavasarį. Negi DP moterys nedaug tepažengė nuo mano paminėtų laikų – neolito?

Leli, mažiau gilinkis į J.J. Rousseau kliedesius, o daugiau įprasmink savo egzistenciją darydamas visuomenei naudingus darbus. Savanoriavimas kokiam vaikų dienos centre ir pagalba patiems pažeidžiamiausiems tau būtų pats tas. Ir ne tik dėl tų apleistųjų labo - padėdamas ypač reikalingiems pagalbos nejaustum, kad tavo gyvenimas tavęs netenkina ir eina tuščiai. Nebūdamas mylimas, pats galėtum stipriai mylėti ir taip atrastum gyvenime laimę.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/01 19:03:03 19:03:03

Man tai atrodo, kad Leliui bordelyje dirbti butu pats tas. Pvz. nebrangiai apmokamu prostitutu Prisiziuretu su stringais ir be stringu, uzganedintu savo neramia dusia iki amziaus galo Ne melyniu nebereiktu

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/04/01 19:42:35 19:42:35

Sakai, svety, kad siūlai man pasekti Henri de Toulouse-Lautrec‘u? O kodėl manai, kad aš šito nežinau? Galiu ir „In einem Bordell“ apsilankyti, esu buvęs ir ne kartą. Aš gi vyras, nežinojot? Kartais užsukdavau tik pasižiūrėti ar padiskutuoti su plaštakėmis. Patikėk, jų ten yra visokių kaip ir visur kitur gyvenime: blogų, gerų, piktų, nešvarių, bukų, negražių ir labai dailių, intelektualių, malonių, nuoširdžių. Yra ir mokslų daktarių, nemanyk taip blogai. Žinok, aistra man nebuvo svetima, yra nesvetima. Ankstyvoje jaunystėje, gyvendamas kaime, stebėjau aplinką ir pasaulį, turėjau VEF-ą ir mėgau piešti, nešnypškite ten į kišenę, o tai mama pavargs skalbti. Mėgau piešti portretus – taip išsigelbėdavau nuo dvejeto trimestre. Fiziką ir matematiką mėgau lygiai taip pat, kaip ir diskusijas su plaštakėmis. Nesisekė literatūra ir rašyba, istorija, nes nemėgau atviro, niekingo melo – tyčinės apgaulės. Mokytojos būdavo kinkadrebės(bailės) – nieko rimto negalinčios pasakyti, nes vaikus reikėjo gi maitinti, turėti darbą kaip ir dabar. Dabar bijoma ne mažiau, nes gali likti be duonos kąsnio taip pat labai greit ir nebegalės mama uždirbti pinigėlių sūneliui ant bordelio.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/01 19:45:48 19:45:48

Svečias: Man tai atrodo, kad Leliui bordelyje dirbti butu pats tas. Pvz. nebrangiai apmokamu prostitutu Prisiziuretu su stringais ir be stringu, uzganedintu savo neramia dusia iki amziaus galo Ne melyniu nebereiktu

nuo kada pencinikai prostitutais dirba???

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/04/01 19:55:42 19:55:42

Svečias:
Svečias: Man tai atrodo, kad Leliui bordelyje dirbti butu pats tas. Pvz. nebrangiai apmokamu prostitutu Prisiziuretu su stringais ir be stringu, uzganedintu savo neramia dusia iki amziaus galo Ne melyniu nebereiktu

nuo kada pencinikai prostitutais dirba???

O kuris čia pensininkas? Pats ar pati?

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/01 20:56:24 20:56:24

Lelis Borgia: Sakai, svety, kad siūlai man pasekti Henri de Toulouse-Lautrec‘u? O kodėl manai, kad aš šito nežinau? Galiu ir „In einem Bordell“ apsilankyti, esu buvęs ir ne kartą. Aš gi vyras, nežinojot? Kartais užsukdavau tik pasižiūrėti ar padiskutuoti su plaštakėmis. Patikėk, jų ten yra visokių kaip ir visur kitur gyvenime: blogų, gerų, piktų, nešvarių, bukų, negražių ir labai dailių, intelektualių, malonių, nuoširdžių. Yra ir mokslų daktarių, nemanyk taip blogai. Žinok, aistra man nebuvo svetima, yra nesvetima. Ankstyvoje jaunystėje, gyvendamas kaime, stebėjau aplinką ir pasaulį, turėjau VEF-ą ir mėgau piešti, nešnypškite ten į kišenę, o tai mama pavargs skalbti. Mėgau piešti portretus – taip išsigelbėdavau nuo dvejeto trimestre. Fiziką ir matematiką mėgau lygiai taip pat, kaip ir diskusijas su plaštakėmis. Nesisekė literatūra ir rašyba, istorija, nes nemėgau atviro, niekingo melo – tyčinės apgaulės. Mokytojos būdavo kinkadrebės(bailės) – nieko rimto negalinčios pasakyti, nes vaikus reikėjo gi maitinti, turėti darbą kaip ir dabar. Dabar bijoma ne mažiau, nes gali likti be duonos kąsnio taip pat labai greit ir nebegalės mama uždirbti pinigėlių sūneliui ant bordelio.

O prie ko čia tas Lotrekas? Aš juk ne apie meną kalbėjau, o apie tapima laimingu nešant laimę kitiems - ir patiems mažiausiems. Apleistiems vaikučiams, toms pačioms prostitutėms. Nors tiesa - tapyti gali iš mokinti ir tuos ir anuos. Tu tai sugebėtum. Būtų abipusė nauda. Ne, tikrai aš ne apie Lotreką kalbėjau, kuris savo gyvenimą baigė būdamas vienišas. Ar girdėjai, Leli, ką nors apie kitokius veikėjus, pvz. tokius kaip Filipas Neris, Jonas Bosco arba apie labiau šiuolaikinius: Kiko ir Carmen?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/04/02 04:33:29 04:33:29

Dovanokite, bet tikrai negirdėjau apie juos nieko. Apie bangų elektroniką taip, girdėjau. Apie elektromagnetinius laukus ir bangas tikrai girdėjau, net Ohm'o dėsnį žinau. Su Fourier ir Laplace transformacijomis supažindintas, su Intymiąja orgazmo istorija ir kvantine atomo teorija, su branduolio fizika taip pat supažindintas. Žinau, kaip vyksta elektromagnetinių bangų spinduliavimas ir jų priėmimas. Žinau, kad apsišvietusios, išprususios panelės meta sveikatai kenksmingus stringus ir karštą vasarą vaikšto be kelnaičių. Net į operą einą, kaip anksčiau jau sakiau. Taip, taip, į operą. Taip pat žinau, kad „Die Elektronik und das Buchführung leicht gemacht wie die Geschichte der weiblichen Orgazmus wenn bei warmen Wetter die Frauen ohne Unterwäsche raus gehen!" Das könnte Sie auch interessieren( Jus tai turėtų irgi dominti). Bet apie šituos, čia jūsų paminėtus ponus, gink Dieve, tikrai ne, o kas jie tokie, gal galėtumėte apie juos plačiau ir konkrečiau nupasakoti? Manau smalsuolių čia, DP, tikrai netrūktų.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/02 05:46:10 05:46:10

Į operą be kelnaičių? Baik bajerius, Borgia!

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/04/02 06:11:41 06:11:41

Norėčiau paklausti piktų damų, ar kartais vaikščiojimas be kelnaičių tai ne dar vienas moterų žaidimų fintas? Atidaryti meilės vartai? Gal tai noras greičiau sudominti vyrus? XXI amžiuje moterys dar drąsiau pradėjo tiesiog viešoje erdvėje medžioti vyrus. Medžiodavo ir anksčiau, tik viskas buvo paslėpta po lengvu subtilumo ir apgaulės šydu. Šiandien, ištroškusios sveikų santykių moterys pasiruošusios viskam. Nusprendusios, kad neverta nuolat verkšlenti, kad tinkamų vyrų reikia ieškoti su Diogeno žiburiu, o tie, su kuriais susidedame, neverti nei supuvusio grašio anei stringo virvutės, užkrėstos visokių “popsinių” sekso nesąmonių iš žurnalo „Panelė“, vis dažniau moterys pasirengusios leistis į įvairias sekso avantiūras. Daugelis mano, kad gera buvo tik ankstyvoje jaunystėje, kai visos santykių problemos pasibaigdavo sukabintomis rankomis ir šiltu bučiniu su liežuviu. Tuo tarpu šiandien, ne tik lipa drąsiai pačios ir e tempia besmegenį į lovą, bet dar ir labai griaužiasi dėl to, kad neranda su kuo virsti į tą lovą ar į pievą prie upės ar ežero.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/02 07:00:51 07:00:51

Svečias: Į operą be kelnaičių? Baik bajerius, Borgia!

Borgia vaiksto i kina be trauzu ir patiria orini orgazma

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume