Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Neuztenka sekso, noriu daugiau nei vyrai

Neuztenka sekso, noriu daugiau nei vyrai

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/12 13:27:30 13:27:30

na seksualinis paėgumas priklauso labai nuo daugelio veiksnių. Kaip kam, tu sakai ir dviejų kartų užtenka nulūžti, MANO PATARIMAS, pirmiausia neduok jam patirti orgazmo, tai yra kai pajusi kad jis įsitempia ir gali išsilieti tai nustok mylėtis, tegul jis nurimsta, tada vėl galite testi meilės žaidimus, išmokyk draugą, susilaikyti nuo orgazmo, jis turi valdyti pilnai savo kūną ,tik tada bus puikus vyras lovoje . Tik tada bus viskas gerai. Aš galiu ir pusę nakties siausti ir nepatirsiu orgazmo, jei man to nereikia,o rytą vėl pribusti su pasiruošusiu darbui įrankiu. Aš gerbiu moterį ur vadovaujuosi principu ,kad pirmiausia reikia patenkinti draugę, o tik po to aš patiriu kelis orgazmus, tai priklauso kiek dar turi jėgų mano draugė . O apie norėjimą sekso , tai čia vyrai ir moterys vienodi, ta prasme ,kad vienims reikia jo kasdien ,o kitiems tik kartą per mėnesį. Tu esi visais atžvilgiais normali moteris, tik su metais ateina riaikalinga patirtis, riaikia nebijoti kalusti kas kaip ir domėtis priešingos lyties anatomija. Moteris žinanti vyro anatominius įpatumus sugeba prikelti bet kokį nulūžėlį nesvarbu kiek laiko dirbusį.

zaiza

Z

4 įrašai

2011/06/08 10:14:12 10:14:12

Gerai yra tada kai ir yra gerai.Dviems.Tiesiog vyras ne tas ir tiek... Rasi savo zmogu ir suprasi,kad esi sveikut sveikutele.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 10:03:28 10:03:28

Ai ai kokia beda, sekso gi maza, pamanykit. O tai gyvenime nera daugiau jokios veiklos, darbu pomegiu, tik seksas? Toks jausmas, lyg seksas butu pirmo butinumo poreikis. Relax people, cia gi ne valgyti, miegoti ar s*kti. Nuo sekso trukumo dar niekas nepasimire. As irgi negauno jo tiek kiek gal noreciau, bet nesiplesau del to maikes ir nebegu laukais - yra daugybe veiklos, lengva uzsimirsti. Krastutiniam atvejui, visada yra ranka.

Sustabžiais

S

2 įrašai

2011/06/11 15:55:32 15:55:32

O aš pvz. kraštutiniu atveju rašau eiles apie gamtą.Įkvėpimas begalinis

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 19:16:54 19:16:54

Ohoho, tai cia jau seksualines energijos sublimacija.

nixe

N

27 įrašai

2011/06/11 21:40:09 21:40:09

Svečias: na seksualinis paėgumas priklauso labai nuo daugelio veiksnių. Kaip kam, tu sakai ir dviejų kartų užtenka nulūžti, MANO PATARIMAS, pirmiausia neduok jam patirti orgazmo, tai yra kai pajusi kad jis įsitempia ir gali išsilieti tai nustok mylėtis, tegul jis nurimsta, tada vėl galite testi meilės žaidimus, išmokyk draugą, susilaikyti nuo orgazmo, jis turi valdyti pilnai savo kūną ,tik tada bus puikus vyras lovoje . Tik tada bus viskas gerai. Aš galiu ir pusę nakties siausti ir nepatirsiu orgazmo, jei man to nereikia,o rytą vėl pribusti su pasiruošusiu darbui įrankiu. Aš gerbiu moterį ur vadovaujuosi principu ,kad pirmiausia reikia patenkinti draugę, o tik po to aš patiriu kelis orgazmus, tai priklauso kiek dar turi jėgų mano draugė . O apie norėjimą sekso , tai čia vyrai ir moterys vienodi, ta prasme ,kad vienims reikia jo kasdien ,o kitiems tik kartą per mėnesį. Tu esi visais atžvilgiais normali moteris, tik su metais ateina riaikalinga patirtis, riaikia nebijoti kalusti kas kaip ir domėtis priešingos lyties anatomija. Moteris žinanti vyro anatominius įpatumus sugeba prikelti bet kokį nulūžėlį nesvarbu kiek laiko dirbusį.

Tai vat, as kartais ir pagalvoju - ar meiluzis blogas, o gal as pati esu bloga lovoj Esme ta, kad jis nenori jokiais zaidimais uzsiimt, o man to reikia. Ir siaip ... aisku, as jo nemyliu, esu su juo tik del sekso, bet ka daryt, jei meiles ner, arba tu nemyli, arba taves,o fiziologija spaudzia... Ir pati lovoj nepersistengiu, bet tik del to,kad jis toks abejingas... Man nera entuziazmo, kad neskiria daugybes laiko, norisi visos nakties, noriu vyro, normalaus,pilnavercio, ILGO sekso, kyla pyktis... ne dvieju pabaksnojimu. Taciau as ir nemyledama galeciau del kito pasistengt, juk malonu kitam suteikti malonu - bet jeigu jam dzin, tai ir man dzin.

nixe

N

27 įrašai

2011/06/11 21:44:34 21:44:34

BeStabdziu: Ai ai kokia beda, sekso gi maza, pamanykit. O tai gyvenime nera daugiau jokios veiklos, darbu pomegiu, tik seksas? Toks jausmas, lyg seksas butu pirmo butinumo poreikis. Relax people, cia gi ne valgyti, miegoti ar s*kti. Nuo sekso trukumo dar niekas nepasimire. As irgi negauno jo tiek kiek gal noreciau, bet nesiplesau del to maikes ir nebegu laukais - yra daugybe veiklos, lengva uzsimirsti. Krastutiniam atvejui, visada yra ranka.

Nenusisnekek,gerai!!jDesimt metu nuo paauglystes moteriai gyventi be normalaus sekso tikrai yra sunku. (tarp kitko, su galva viskas gerai - kątik 10 is diplominio gavau). As nebeturiu tam vienuoliskos valios ir uzsispyrimo,kurio buvo kazkada, kai dar tikejau busimaja meile, kurios kol kas taip ir nesutikau... Jei tau sekso nereikia - tai ir nerasyk i situos puslapius, kam problem?

nixe

N

27 įrašai

2011/06/11 21:49:01 21:49:01

zaiza: Gerai yra tada kai ir yra gerai.Dviems.Tiesiog vyras ne tas ir tiek... Rasi savo zmogu ir suprasi,kad esi sveikut sveikutele.

Tikiuosi,tavo palinkejimas issipildys Neturiu daug patirties toje srityje, bet pagalvoju, kad belaukiant "savo vyro" senatves greiciau sulauksiu Tu vyru irgi yra visokiu, va, vieni gali kuo puikiausiai be pasitenkinimo gyvent, to "nesureiksmine",man, aisku, reiketu ne sio varianto

nixe

N

27 įrašai

2011/06/11 21:53:47 21:53:47

samazamas1:
999:
Svečias: As norečiau 4 - 5. Na taip, aš suprantu, bet juk nėra labai sunku kažką dėl kito padaryt... Aš galėčiau padaryti, ko jis tik paprašytų, juk gera/ malonu stebėti, kaip kitam gera/ tai veža. Kažin ar nėra pas mane sutrikimo, kad per tuos 2k., orgazmo nepasiekiu? (nesu sekso su vyru metu jo pajutus, nes vis jaučiu, kad reikia dar ir dar...)

4-5 ? Karta buvau 5 kartus tvarkes, kiausinius skaudejo visa diena, daugiau to kartot nenoreciau.

Na taip, sutinku su kolega, kad po tiek kartu gali "Kiausinius" skaudeti, kita diena. Bet yra iseitis, tiesiog ismokti save kontroliuoti labiau ir myletis su vienu kartu pakankamai ilgai, taip, kad partnere sugebetu pajausti kelis kartus orgazma.

Na ir kiek tau yra tas "pakankamai ilgai, kad partnere "pajustu orgazma"? Kitam "pakankamai ilgai" yra 5c minutes...Kazin ar delto tureciau save kaltinti nenormalumu, bet jau antras vyras toks...

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/13 22:34:49 22:34:49

nixe:
BeStabdziu: Ai ai kokia beda, sekso gi maza, pamanykit. O tai gyvenime nera daugiau jokios veiklos, darbu pomegiu, tik seksas? Toks jausmas, lyg seksas butu pirmo butinumo poreikis. Relax people, cia gi ne valgyti, miegoti ar s*kti. Nuo sekso trukumo dar niekas nepasimire. As irgi negauno jo tiek kiek gal noreciau, bet nesiplesau del to maikes ir nebegu laukais - yra daugybe veiklos, lengva uzsimirsti. Krastutiniam atvejui, visada yra ranka.

Nenusisnekek,gerai!!jDesimt metu nuo paauglystes moteriai gyventi be normalaus sekso tikrai yra sunku. (tarp kitko, su galva viskas gerai - kątik 10 is diplominio gavau). As nebeturiu tam vienuoliskos valios ir uzsispyrimo,kurio buvo kazkada, kai dar tikejau busimaja meile, kurios kol kas taip ir nesutikau... Jei tau sekso nereikia - tai ir nerasyk i situos puslapius, kam problem?

Nu ir kas cia jau sunku? Nera tai nera, gyveni ir tiek, jeigu jau labai sukyla noras - susitvarkai pats/pati, ir gerai. Negi butinai reikia kad kazkas baksnotu su kuolu? Kaip kitame savo pasisakyme rasai, kad buni su vaikinu vien del sekso, ka as zinau, nesamone Jau geriau sava ranka, nei buvimas vien del pysiaus su nepatinkanciu zmogumi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume