na seksualinis paėgumas priklauso labai nuo daugelio veiksnių. Kaip kam, tu sakai ir dviejų kartų užtenka nulūžti, MANO PATARIMAS, pirmiausia neduok jam patirti orgazmo, tai yra kai pajusi kad jis įsitempia ir gali išsilieti tai nustok mylėtis, tegul jis nurimsta, tada vėl galite testi meilės žaidimus, išmokyk draugą, susilaikyti nuo orgazmo, jis turi valdyti pilnai savo kūną ,tik tada bus puikus vyras lovoje . Tik tada bus viskas gerai. Aš galiu ir pusę nakties siausti ir nepatirsiu orgazmo, jei man to nereikia,o rytą vėl pribusti su pasiruošusiu darbui įrankiu. Aš gerbiu moterį ur vadovaujuosi principu ,kad pirmiausia reikia patenkinti draugę, o tik po to aš patiriu kelis orgazmus, tai priklauso kiek dar turi jėgų mano draugė . O apie norėjimą sekso , tai čia vyrai ir moterys vienodi, ta prasme ,kad vienims reikia jo kasdien ,o kitiems tik kartą per mėnesį. Tu esi visais atžvilgiais normali moteris, tik su metais ateina riaikalinga patirtis, riaikia nebijoti kalusti kas kaip ir domėtis priešingos lyties anatomija. Moteris žinanti vyro anatominius įpatumus sugeba prikelti bet kokį nulūžėlį nesvarbu kiek laiko dirbusį.