Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Neuztenka sekso, noriu daugiau nei vyrai

Neuztenka sekso, noriu daugiau nei vyrai

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/28 10:44:20 10:44:20

Net prajuokinai - du neilgi kartai - tai vaikino kartai, o pas tave, kiek suprantu, buvo 0 karto. Tai kodėl tu turėtum jaustis patenkinta seksu?

Jei tu su tuo berniuku tik dėl sekso, o seksas tavęs netinkina ir dar ignoruoja tavo prašymus paglamonėti tave daugiau - tai kurių galų tu išvis su juo susitikinėji? Be to, jauti apmaudą ir nuoskaudą - kad tu jį patenkini, o jis net prašomas atsisako. O tu manai, kad jis visiškas kurmis ir nesupranta, kad niekam nepatinka jaustis išnaudojamam? O kai jautiesi išnaudojama - tai koks dar orgazmas?

Susirask tokį kokio tu pati nori - nori kad bendrautų ir draugautų - susirask tokį. Nori, kad tik dėl gero sekso - susirask tuomet tokį. Jei patinka jaustis išnaudojamai ir jokio vyriškio nepasotinamai sekso deivei - nekeisk nieko, bet galiausiai ir šis tave pames.

P.s. yra vyrų, ir nebūtinai jaunų, kurie gali ir nori gerokai daugiau nei 2 kartų... Tiesa, besigiriančių, kad taip gali - dar daugiau

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/28 10:53:42 10:53:42

Svečias: Kaip suprast?? Ar taip - kad taip "nebuna"? As cia rimtu nuomoniu atejau ieskot, o ne juokus svaidyt. Jei jau rasot kazka, tai bent konkretizuokit. T. y. pagrindinis mano klausimas butu, kaip moterys/ merginos per kiek laiko pasiekia orgazma? Man kartais atrodo, kad man reikia net valandos, bet kuris vyras tiek istemps

Aaa štai koks klausimas.
Atsakymas paprastas - seksas prasideda galvoje. Nereikia tau jokios valandos, tau reikia pojūčio, kad esi geidžiama ir mylima ir lepinama. Ir jei galvosi ir matysi, kad vyras dirba ir "ištempinėja" , o ne žaidžia su tavimi, nes viens kitam stengiatės suteikti malonumą - tai ir po trijų valandų nebaigsi..

nixe

N

27 įrašai

2011/02/28 11:00:57 11:00:57

Aciu. (tarp kitko, ir su buvusiuoju buvo panasiai), sakot, tereikia daugiau tiketis O galiu paklaust - tu vyras? ir kiek tau metu?

laima100

L

60 įrašai

2011/02/28 14:07:12 14:07:12

Svečias: Zinai mergyt mesk ta savo idijota,mes tavo reikaliuka greit sutvarkysim. Duok savo kontaktus, tuoj pas tave prisistatysiu. galiu 6-8 kartus padriad. tik mano zuikis 35 cm ar tilpsim?

daug 3,5cm-ir 6-8 kart -tu pajegus jaunuoli.mergina tikrai gavo is taves gera pasiulyma tik 6-8 i menesi,ar i metus?

laima100

L

60 įrašai

2011/02/28 14:10:05 14:10:05

Svečias: Net prajuokinai - du neilgi kartai - tai vaikino kartai, o pas tave, kiek suprantu, buvo 0 karto. Tai kodėl tu turėtum jaustis patenkinta seksu?

Jei tu su tuo berniuku tik dėl sekso, o seksas tavęs netinkina ir dar ignoruoja tavo prašymus paglamonėti tave daugiau - tai kurių galų tu išvis su juo susitikinėji? Be to, jauti apmaudą ir nuoskaudą - kad tu jį patenkini, o jis net prašomas atsisako. O tu manai, kad jis visiškas kurmis ir nesupranta, kad niekam nepatinka jaustis išnaudojamam? O kai jautiesi išnaudojama - tai koks dar orgazmas?

Susirask tokį kokio tu pati nori - nori kad bendrautų ir draugautų - susirask tokį. Nori, kad tik dėl gero sekso - susirask tuomet tokį. Jei patinka jaustis išnaudojamai ir jokio vyriškio nepasotinamai sekso deivei - nekeisk nieko, bet galiausiai ir šis tave pames.

P.s. yra vyrų, ir nebūtinai jaunų, kurie gali ir nori gerokai daugiau nei 2 kartų... Tiesa, besigiriančių, kad taip gali - dar daugiau

kreipkis i SVECIAS-jis galiunas,6-8kartus ir 3,5metro

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/28 14:12:41 14:12:41

nixe: Aciu. (tarp kitko, ir su buvusiuoju buvo panasiai), sakot, tereikia daugiau tiketis O galiu paklaust - tu vyras? ir kiek tau metu?

Mergaite, o į kurį svečią čia tu kreipiesi?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/28 14:19:38 14:19:38

nixe: Aciu. (tarp kitko, ir su buvusiuoju buvo panasiai), sakot, tereikia daugiau tiketis O galiu paklaust - tu vyras? ir kiek tau metu?

Niekas nesakė nereikia daugiau tikėtis. Priešingai, visi sakė, kad galiu tikėtis labai daug ko ir kitaip. O tu išskaitei ką nori išskaityti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/28 14:24:43 14:24:43

laima100:
Svečias: Net prajuokinai - du neilgi kartai - tai vaikino kartai, o pas tave, kiek suprantu, buvo 0 karto. Tai kodėl tu turėtum jaustis patenkinta seksu?

kreipkis i SVECIAS-jis galiunas,6-8kartus ir 3,5metro

Miela Laima, o kodėl jūs nusprendėte, kad mane reikia kur nors nukreipti?
Turiu draugą, su kuriuo man gera. O jei jums gyvenime taip nepasisekė, kad pasijaučiate geriau tik kitus žemindama - tam yra profesionalų pagalba.
Sėkmės. Ir nesakykite daugiau ką man daryti - nes tikrai pasakysiu kur jums eiti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/28 14:29:25 14:29:25

laima100:
Svečias: Zinai mergyt mesk ta savo idijota,mes tavo reikaliuka greit sutvarkysim. Duok savo kontaktus, tuoj pas tave prisistatysiu. galiu 6-8 kartus padriad. tik mano zuikis 35 cm ar tilpsim?

daug 3,5cm-ir 6-8 kart -tu pajegus jaunuoli.mergina tikrai gavo is taves gera pasiulyma tik 6-8 i menesi,ar i metus?

Kew kew kew.
2d2kė.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/02/28 14:33:06 14:33:06

Svečias: As norečiau 4 - 5. Na taip, aš suprantu, bet juk nėra labai sunku kažką dėl kito padaryt... Aš galėčiau padaryti, ko jis tik paprašytų, juk gera/ malonu stebėti, kaip kitam gera/ tai veža. Kažin ar nėra pas mane sutrikimo, kad per tuos 2k., orgazmo nepasiekiu? (nesu sekso su vyru metu jo pajutus, nes vis jaučiu, kad reikia dar ir dar...)

Nimfomanija gan rimta problema. Reiketu su rimtu gydytoju pasitarti, kitaip ramybes neturesi.
Beje cia forume tokiu ne viena, gal ir pasidalins patirtim.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume