Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Neuztenka sekso, noriu daugiau nei vyrai

Neuztenka sekso, noriu daugiau nei vyrai

kauliukas

K

8 įrašai

2013/10/21 19:48:00 19:48:00

tai gal jūs labai kūdas kauliukas, aš mėgstu tokius pasportavusius ir prie pinigo [/quote]

uz pinigus malonaus sexo nebuna...tik eilinis nusiseklinimas.....o jus dar norit ir pinigingo raumeningo ir ilgiau nei triju minuciu.....gal cia man tada tos parameles reiketu ????

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/21 19:49:32 19:49:32

o kas tai yra paramelė?
tai taip ir neatsakete, ar jus kartais nelabai kudas?

kauliukas

K

8 įrašai

2013/10/22 02:45:33 02:45:33

Svečias: o kas tai yra paramelė?
tai taip ir neatsakete, ar jus kartais nelabai kudas?

Na sportuoju daugiausia "litrobola" , tai galit isivaizduot, kur pas mane daugiausia raumenu priauge

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/22 19:44:36 19:44:36

As ta, kuriiai 45. Kauliuk, jus isgeriantis, jei litrobola sportuojate? Finansine padetis nedomina.

zinove

Z

3 įrašai

2013/10/22 20:20:33 20:20:33

aš tai garantuoju, kad iš to kaulo jokios naudos. Bus kūdas, impotentiškas girtuoklis, vis nedatempiantis iki pašalpos ir ieškantis rėmėjų ir prieglobsčio žiemai, kad nereiktų mokėti už šildymą.

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/22 20:40:43 20:40:43

gerai cia isryskino situacija      eksperte     

kauliukas

K

8 įrašai

2013/10/23 05:54:07 05:54:07

Žinovė: aš tai garantuoju, kad iš to kaulo jokios naudos. Bus kūdas, impotentiškas girtuoklis, vis nedatempiantis iki pašalpos ir ieškantis rėmėjų ir prieglobsčio žiemai, kad nereiktų mokėti už šildymą.

Pasirodo cia apsilanko visiskai neblogu eksperciu, kurios pateikia visa informacija kaip ant delno is vieno parasyto sakinio . Tikrai neieskau prieglobscio ziemai ir nesu priklausomas nuo alkoholio. Bandziau pajuokaut, o susilaukiau siaubingai negailestingos kritikos . Isijungiau i diskusija apie tai, kad kai kas nori ilgiau nei triju minuciu malonumo, o gavosi, kad ieskau prieglobscio ziemai. Sexo uz pinigus tikrai nenoriu, nes tai netikra. O abipusiu palaikymu ( kaip rusai sako " ne v korystnyx celiax" ) butu daug maloniau.

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/24 09:13:46 09:13:46

kauliukas:
Žinovė: aš tai garantuoju, kad iš to kaulo jokios naudos. Bus kūdas, impotentiškas girtuoklis, vis nedatempiantis iki pašalpos ir ieškantis rėmėjų ir prieglobsčio žiemai, kad nereiktų mokėti už šildymą.

Pasirodo cia apsilanko visiskai neblogu eksperciu, kurios pateikia visa informacija kaip ant delno is vieno parasyto sakinio . Tikrai neieskau prieglobscio ziemai ir nesu priklausomas nuo alkoholio. Bandziau pajuokaut, o susilaukiau siaubingai negailestingos kritikos . Isijungiau i diskusija apie tai, kad kai kas nori ilgiau nei triju minuciu malonumo, o gavosi, kad ieskau prieglobscio ziemai. Sexo uz pinigus tikrai nenoriu, nes tai netikra. O abipusiu palaikymu ( kaip rusai sako " ne v korystnyx celiax" ) butu daug maloniau.

Palaikau tave, kauliuk, ir linkiu sekmes. Neisnyk niekur, gal susirasysim kada. Ar tau tik sexas idomu, ar nori ir intelektualaus, silto draugisko bendravimo? Klausimas rimtas.

kauliukas

K

8 įrašai

2013/10/24 10:14:06 10:14:06

Siaip, ieskancios ilgalaikiu santykiu, vedybu, ar sau sugyventinio....manes nedomina. Pats turiu kas man verda bulviene ir gana skaniai. Esu zmogus paprastas , normalus ir ne kudas ,kaip vienai dalyvei cia labai rupejo Labai teisingai cia pries mane buvusios forumo dalyves buvo parasyta. Domina ne vien sexas, kartais su nepazystamu zmogum lengviau isblaskyti nusistovejusia rutina, pasikraut energijos ir pajaust, kad gyvenimas nera toks pilkas. Nesu nuo kazko priklausomas, todel neieskau nauju isipareigojimu. Mano kontaktas yra 13 ame puslapyje, jei sumanysit, kad norit skirt man truputi demesio, parasykit ten zinute, pabendrausim, jei pajausit, kad nesu jusu skonio...tikrai neprilipsiu kaip lapas prie ši**nes.

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/24 11:13:58 11:13:58

kauliukas: Siaip, ieskancios ilgalaikiu santykiu, vedybu, ar sau sugyventinio....manes nedomina. Pats turiu kas man verda bulviene ir gana skaniai. Esu zmogus paprastas , normalus ir ne kudas ,kaip vienai dalyvei cia labai rupejo Labai teisingai cia pries mane buvusios forumo dalyves buvo parasyta. Domina ne vien sexas, kartais su nepazystamu zmogum lengviau isblaskyti nusistovejusia rutina, pasikraut energijos ir pajaust, kad gyvenimas nera toks pilkas. Nesu nuo kazko priklausomas, todel neieskau nauju isipareigojimu. Mano kontaktas yra 13 ame puslapyje, jei sumanysit, kad norit skirt man truputi demesio, parasykit ten zinute, pabendrausim, jei pajausit, kad nesu jusu skonio...tikrai neprilipsiu kaip lapas prie ši**nes.

Manes irgi nedomina vedybos ar sugyvenimas. Ilgalaikiai santykiai - kodel ne, jei be isipareigojimu ir abipusiu pretenziju. Neimanoma nustatyti kiek gali testis santykiai. gali visa gyvenima, gali valanda. Net nemastau ar santykiai turi buti ilgalaikiai, ar ne. Kaip abiem bus geriau. bet nenoriu nei kolekcionuoti vyru, nei pati buti jo kolekcijos eksponatu. Ka tu, kauliuk, manai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume