Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → 4 pasimatymai - ar jau laikas seksui?

4 pasimatymai - ar jau laikas seksui?

Filosofas

F

252 įrašai

2011/02/08 12:41:14 12:41:14

bailamorena: Aciu uz saunias mintis. Taip, gal neverta skaiciuoti tu pasimatymu, bet kai susitinkam as matau, kad jo mintis sukasi vien apie tai

Taip, jei vaikinas ilgai "badavo", tai jo mintys netgi labai apie seksa. Taip ir turi buti, tokia zmogaus fiziologija. Ir tai yra blogai, nes gali supainioti mintis netgi paciam vaikinui, ir ne is piktos valios. Todel santykiams labai sveika nuleisti seksualini "spaudima" ir tada paziureti - o kas gi dar lieka be sekso. Kartais buna, kad zavesio nebelieka - ne todel, kad pasimylejus dingo kazkokia paslaptis, o todel, kad sielos rysio niekad ir nebuvo, nuo pat pradziu nebuvo. O buvo susizavejimas ir aistra, kurie zmonems laikinai suteike bendrumo jausma. Jei vaikinas permiegojes pabego - tai nebutinai reiskia kad jis norejo tik sekso (nors aisku visokiu pasitaiko). Tai gali reiksti, kad protas tapo sviesesnis ir paaiskejo, kad zmones ne tokie jau tinkami kaip atrode is pat pradziu.
Taigi, as uz seksa. Jis issklaido iliuzijas

bailamorena

B

13 įrašai

2011/02/08 12:52:51 12:52:51

Reiskia jei po menesio jis vis dar manes nores, as sutiksiu... t.y. nebebus jokiu tabu ir abejoniu..

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/08 13:42:24 13:42:24

bailamorena: Reiskia jei po menesio jis vis dar manes nores, as sutiksiu...

Jei nores po menesio, tai nores po dvieju?!
O kodel turetu laukti menesi? esi vienintele?

morenga

M

3 įrašai

2011/02/08 13:44:20 13:44:20

Svečias:

Nezinau, ar esu vienintele, tiesiog mes susitiksime tik po menesio, nes dabar yra isvaziaves.

bailamorena

B

13 įrašai

2011/02/08 13:46:18 13:46:18

morenga:
Svečias:

Nezinau, ar esu vienintele, tiesiog mes susitiksime tik po menesio, nes dabar yra isvaziaves.

Tiesa sakai, morenga, nezinau, ar jam esu vienintele...

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/08 18:39:43 18:39:43

fotografas:
bailamorena: Aciu uz saunias mintis. Taip, gal neverta skaiciuoti tu pasimatymu, bet kai susitinkam as matau, kad jo mintis sukasi vien apie tai

Taip, jei vaikinas ilgai "badavo", tai jo mintys netgi labai apie seksa. Taip ir turi buti, tokia zmogaus fiziologija. Ir tai yra blogai, nes gali supainioti mintis netgi paciam vaikinui, ir ne is piktos valios. Todel santykiams labai sveika nuleisti seksualini "spaudima" ir tada paziureti - o kas gi dar lieka be sekso. Kartais buna, kad zavesio nebelieka - ne todel, kad pasimylejus dingo kazkokia paslaptis, o todel, kad sielos rysio niekad ir nebuvo, nuo pat pradziu nebuvo. O buvo susizavejimas ir aistra, kurie zmonems laikinai suteike bendrumo jausma. Jei vaikinas permiegojes pabego - tai nebutinai reiskia kad jis norejo tik sekso (nors aisku visokiu pasitaiko). Tai gali reiksti, kad protas tapo sviesesnis ir paaiskejo, kad zmones ne tokie jau tinkami kaip atrode is pat pradziu.
Taigi, as uz seksa. Jis issklaido iliuzijas

malačius fotografas, visi vyrai broliai. kad bent tam bachūriukui nuskiltų ir mergikė nesilaužytų, gal koks brolis ir tau taip padės tau pačiam to nežinant.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/08 18:43:02 18:43:02

bailamorena:
morenga:

Tiesa sakai, morenga, nezinau, ar jam esu vienintele...

Bailamorena, negražu šaipytis iš nepilnamečių. O šeip kiek pamenu tėvams baudos už vaikų nepriežiūrą vis dar egzistuoja, morenga primink tai savo tėveliams.

35716id_karoline

3

2 įrašai

2011/02/09 16:46:34 16:46:34

bailamorena: Aciu uz saunias mintis. Taip, gal neverta skaiciuoti tu pasimatymu, bet kai susitinkam as matau, kad jo mintis sukasi vien apie tai, taip, as jo noriu, labai, mes pazistami tik menesi. Paskutini karta buvome kompanijoje, tai jis mane nusivede i atskira kambari ir norejo myletis, t.y. greituko, bet as graziai "issisukau". Dabar jauciuosi kalta, nors jis man nieko nesake del to, tik uzimine, kad bus tu kartu dar pas mus O dabar mes pasimatysim tik uz menesio, nes jis yra isvaziaves, ir man paranoja, reiskia jau ta penktaji pasimatyma tai tikrai tai ivyks..

nu , nesamone. juk tu moteris, tai ir imk ir mylekis kada norisi tau, koks skirtumas kelintas pasimatymas, metai bega, dienos taip pat, juk jau ne mokykloj esame.o vyrai kai zinau visada nori, ziurek savo noru.gyvenimas vienas.dziaukis juo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/10 02:54:28 02:54:28

Taip, po 4 pasimatymų seksas yra privalomas. Visi žino.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/10 06:18:43 06:18:43

Svečias: Taip, po 4 pasimatymų seksas yra privalomas. Visi žino.

Durniau, po 1 privalomas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume