Laba diena,
Jau gan senai kankinu save, del vieno dalyko, kuris neleidzia man pasitiketi savimi lovoje (nors buvau tik su viena mergina, su kuria praleidau 3 metus, beje ji vienintele mano mergina, tad situacija kebloka). O kompleksas kyla del to, jog bijau buti prastas meiluzis, prastas lovoje ir esu isitikines, kad galiu nepatenkinti moters.. Nezinau net nuo ko pradeti, gal nuo to, kad netrunku labai ilgai.. Zinoma ne 20s, pirmas kartas 2-4 min, antras kartas 5-10, trecias kartas ilgiau (priklauso nuo poilsio laiko), bet ar taip as patenkinsiu mergina. Kaip man paaiskint, kad butent tuo metu, kai mergina bus labiausiai isiaudrinus (nes izanga megstu daryti ilga, dirbu viskuo, ka turiu, t.y. rankos, pirstai, buciniai , liezuvis ir pan.) as te truksiu keleta minuciu.. Daug kas man pataria galvoti apie ka kita ar treniruotis (bandau, bet ne kas te gaunas) taciau, kai matai moters kuna, jauti jos judesius ir apskritai ta siluma, kaip gali trukti ilgai? heh.
Noreciau, kad moterys pasidalintu savo mintimis, kaip reaguotumet i toki vaikina/vyra. Nes tikrai labai noreciau patenkinti moteri tinkamai, nes visi puikiai suprantame, kad geras seksas yra raktas i gerus santykius.
Dekoju.
P.s. Man 23.