Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Supratingumas sekse.

Supratingumas sekse.

Bijantis

B

5 įrašai

2010/11/16 10:50:34 10:50:34

Laba diena,

Jau gan senai kankinu save, del vieno dalyko, kuris neleidzia man pasitiketi savimi lovoje (nors buvau tik su viena mergina, su kuria praleidau 3 metus, beje ji vienintele mano mergina, tad situacija kebloka). O kompleksas kyla del to, jog bijau buti prastas meiluzis, prastas lovoje ir esu isitikines, kad galiu nepatenkinti moters.. Nezinau net nuo ko pradeti, gal nuo to, kad netrunku labai ilgai.. Zinoma ne 20s, pirmas kartas 2-4 min, antras kartas 5-10, trecias kartas ilgiau (priklauso nuo poilsio laiko), bet ar taip as patenkinsiu mergina. Kaip man paaiskint, kad butent tuo metu, kai mergina bus labiausiai isiaudrinus (nes izanga megstu daryti ilga, dirbu viskuo, ka turiu, t.y. rankos, pirstai, buciniai , liezuvis ir pan.) as te truksiu keleta minuciu.. Daug kas man pataria galvoti apie ka kita ar treniruotis (bandau, bet ne kas te gaunas) taciau, kai matai moters kuna, jauti jos judesius ir apskritai ta siluma, kaip gali trukti ilgai? heh.

Noreciau, kad moterys pasidalintu savo mintimis, kaip reaguotumet i toki vaikina/vyra. Nes tikrai labai noreciau patenkinti moteri tinkamai, nes visi puikiai suprantame, kad geras seksas yra raktas i gerus santykius.

Dekoju.

P.s. Man 23.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/16 15:16:50 15:16:50

aš jau pavydžiu vyrų, kurie greit baigia....maniškis gali visą naktį....ir nebaigt...aš net pavargstu nuo tokio sexo ir net pradedu svajot apie vyrą, kuris galėtų greit baigt....kartais susidaro įspūdis, kad jis manęs nelabai geidžia....

Nereikia

N

630 įrašai

2010/11/16 16:07:32 16:07:32

Labas. Visų pirma, niekas juk nesako, kad moterį būtina patenkinti būtent standartiniu būdu. Minėjai, kad mėgsti ilgas įžangas, tai po "trumpo" sekso tą įžangą gali pratęsti ir paversti ją laiminga pabaiga. O mylėdamasis stenkis dažniau keisti pozas, kai kurios iš jų nėra tokios jaudinančios, be to, keičiant pozą bent trumpam padarysi pertraukėlę, taigi ir susijaudinimas šiek tiek atslūgs.

Bijantis

B

5 įrašai

2010/11/16 17:04:54 17:04:54

Labai tikiuosi rasti mergina, kuri bus patenkinta manimi. Bet kiek matau, neisivaizduoju rasti mergina, kuri neeitu lengvesniu budu ir tiesiog pasirinktu sau tinkamesni varianta.. Greiciausiai pasijusiu istyzelis prie ja, nepilnavertis. O kokiai moteriai tokio vyro reikia?

Na bet, gal gi kada pasiseks

Nereikia

N

630 įrašai

2010/11/16 19:08:53 19:08:53

Žinai, man regis moteris kur kas labiau atstumia nepasitikėjimas savimi (kuriuo tu šiuo metu tiesiog spinduliuoji), nei tam tikros aiškios problemos. Problemas lovoje galima spręsti, o dviese tai padaryti netgi lengviau. Svarbiausia nebijoti bandyti

medutis

M

403 įrašai

2010/11/18 11:53:45 11:53:45

Jei baimė vien tik dėl trumpalaikės ejakuliacijos, tai tereik tik gerai pasitreniruot. Nebūtinai tik savo rankom, gali ir su mergina, jausdamas kad artėja, ištraukt ir tęst sekso žaidimus ne su savo daiktu. Po kiek laiko ir pats pradedi jaust kaip išmokai valdyt savo pimpalą. Žinoma, rankinės treniruotės irgi labai naudingos tam

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/18 16:43:24 16:43:24

Heh, pas mane panasiai. Supermen'u lovoje saves nelaikysiu. Greitai as ta finisho tiesiaja matau. O ir patarimu sakyti sunku, nes kaip ir nepatyres as. Tik kai sako, kad keisk tas pozas, test zaidimus, na mano atveju tai labai sunku padaryti, nes is prigimties noriu greiciau finisuoti.. Gerai tik tai, kad tik finishaves, kitas maratonas prasideda uz minutes ar dvieju..

Nereikia

N

630 įrašai

2010/11/19 08:28:15 08:28:15

Maldininkas: Heh, pas mane panasiai. Supermen'u lovoje saves nelaikysiu. Greitai as ta finisho tiesiaja matau. O ir patarimu sakyti sunku, nes kaip ir nepatyres as. Tik kai sako, kad keisk tas pozas, test zaidimus, na mano atveju tai labai sunku padaryti, nes is prigimties noriu greiciau finisuoti.. Gerai tik tai, kad tik finishaves, kitas maratonas prasideda uz minutes ar dvieju..

Kai susirasi tokia mergaitę, dėl kurios norėsis padaryti viską, pamirši tą norą finišuoti, nes jos patenkinimas (visapusiškas) tau bus kur kas svarbesnis nei pasitenkinimas

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/11/19 13:46:12 13:46:12

Kodel neparasei kiek trunka astuntas kartas? ...tai labai svarbu ...

Receptas butu toks: pries seksa po 20 pritupimu ant kiekvienos kojos paeiliui. Bet jei rezultatas nepasikeis , tada isibegejes su galva i siena... 1 karta uzteks ...tikriausiai

O jei rimtai, tai kai suprasi, kad seksas ne sportas, tada ir pasveiksi. Zmogau, tu sudegi dar pries starta Anekdotas, rado ko parintis....

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/19 14:09:38 14:09:38

senas hrienas: Kodel neparasei kiek trunka astuntas kartas? ...tai labai svarbu ...

Receptas butu toks: pries seksa po 20 pritupimu ant kiekvienos kojos paeiliui. Bet jei rezultatas nepasikeis , tada isibegejes su galva i siena... 1 karta uzteks ...tikriausiai

O jei rimtai, tai kai suprasi, kad seksas ne sportas, tada ir pasveiksi. Zmogau, tu sudegi dar pries starta Anekdotas, rado ko parintis....

nu tu fainas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume