Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Seksas su buvusiu

Seksas su buvusiu

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/08/06 11:09:00 11:09:00

Svečias: Jis nera vedes... tiesiog buves........................ Kaip nesuprantat, as to gi nedarau samoningai - va susitiksim, as jau seniai nesimylejusi, reikia pasimyleti.Manau, net jei kasdien masturbuociausi, visvien susitikimas baigtusi TUO

mazochiste

T

327 įrašai

2010/08/06 11:39:39 11:39:39

[url:xudnpoya]http://gyvenimas.delfi.lt/love/psichologo-patarimai-ko-zmogus-siekia-nuolat-primindamas-kaltes.d?id=34515007[/url:xudnpoya]

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/06 13:33:13 13:33:13

Svečias: Jis nera vedes... tiesiog buves........................ Kaip nesuprantat, as to gi nedarau samoningai - va susitiksim, as jau seniai nesimylejusi, reikia pasimyleti.Manau, net jei kasdien masturbuociausi, visvien susitikimas baigtusi TUO

gyvenk taip, kad negaletum apie save sakyti "seniai nesimylejus" ir nebus problemos, jau sakiau. nes kol kas problema tik tavo sekso trukume. o jis tuo naudojasi. linksma butu pamatyti, kaip koki karta is taves nebegautu

BB

T

327 įrašai

2010/08/06 13:42:23 13:42:23

Svečias: Trikapeiki, jūsų intelektas labai seksualus. Noriu su jumis pasimylėti.

taip ir nesugalvojau, ka man dabar daryti?!

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/06 13:45:01 13:45:01

trikapeikis intelektualas:
Svečias: Trikapeiki, jūsų intelektas labai seksualus. Noriu su jumis pasimylėti.

taip ir nesugalvojau, ka man dabar daryti?!

sep jau i damos pageidavima dzentelmenui deretu atsizvelgti.

Pageidavimas ir zinute ne mano buvo, bet nesusilaikiau neikisus trigrasio.

T

327 įrašai

2010/08/06 14:01:39 14:01:39

tai cia dabar kaip gaunasi, kad turiu atsizvelgti i visas pageidaujancias?

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/06 14:05:38 14:05:38

trikapeikis intelektualas: tai cia dabar kaip gaunasi, kad turiu atsizvelgti i visas pageidaujancias?

na jau! sakai neapsidirbsi?

T

327 įrašai

2010/08/06 14:29:58 14:29:58

Svečias:
trikapeikis intelektualas: tai cia dabar kaip gaunasi, kad turiu atsizvelgti i visas pageidaujancias?

na jau! sakai neapsidirbsi?

Galima suprasti, kad eile susidare.
Gal vardu bent pasirasytum, kazkaip nejauku.

Ugne

U

45 įrašai

2010/08/06 19:51:43 19:51:43

"trikapeikis intelektualas rašė:tai cia dabar kaip gaunasi, kad turiu atsizvelgti i visas pageidaujancias?

na jau! sakai neapsidirbsi? "

To betruko ,kad apsidirbtu

Vyras

V

30 įrašai

2010/08/06 20:36:33 20:36:33

Na čia problema tokia truputi paini ir grynai moteriška. Aš su buvusia besimylėdamas turbūt sąžinės priekaištų nejausčiau...Nežinant prešistorės - sunku ką nors ir manyti. Kyla keletas klausimų:
1. Kodėl jis buvusysis ir kas jus rišo iki tol? Gali būti, kad tik seksas buvo supergeras, o daugiau kaip ir nieko gero nebuvo.
Taigi, pirmiausia reikėtų nepulti kaltinti, savęs o pabandyti išjausti situaciją iki galo. Kodėl jūs ne kartu: visus už ir prieš, kieno iniciatyva buvo santykių nutraukimas, kas juose buvo gerai, o kas blogai.
2. Jei tu su juo kurį laiką buvai, ne kartą mylėjais, o dabar nieko neturi ir jis nieko neturi, tai kaip ir morališkai tu nieko blogo nedarai, kas turėtų užgulti tavo sąžinę - tai yra melo ir apgaulės nėra. Tai tiesiog tolesnė jūsų santykių tąsa..santykių, kurie ir nebuvo pasibaigę, ar ne? O štai kodėl jie nepasibaigė ir ar jie turėjo pasibaigti...čia žr. 1 punktą..reikia truputį savianalizės...tiksliau - gilesnės savianalizės..o jei pačiai per sunku - galima nueiti pas psichologą, tau padėtų rimčiau ir objektyviai pakapstyt..yra gi pas žmogų tokia vieta kaip pasąmonė, kur pats prieiti niekaip negali...nors elgiesi automatiškai, kaip ji liepia.
3. O čia jau trikapeikis berods labai teisingai sakė - kol vieni santykiai neužbaigti, tai nėra vietos kitiems. Na, čia aš iš savo patirties tai gal ir kitaip galėčiau..mano dabartinė žmona labai ilgai nutraukinėjo santykius su buvusiuoju...nu žiauriai ilgai...turbūt 2 metus truko tas košmaras, kuri suėdė pusę mano nervų, kol ji bendravo ir su manim, ir su buvusiuoju ir net nesugebėjo to nuslėpti..ir net neturėjo išminties neprisipažinti, kad su juo dar ir mylisi......na, moteriškoms moterims sprendimų priėmimas yra sunkiausia kas gali būti gyvenime...taigi suprantu situaciją..bet pratęsiu mintį apie santykių nutraukimą - tokiu atveju nei vieni santykiai nėra kokybiški, greičiau griaunantys tave pačią iš vidaus.

Tai visgi nesuprantu - ar jis pas tave i namus ateina, ar tu pas jį , ar tu kažkokioj vietoj dirbi, kur yra gera vietelė seksiukui..nes šiaip tai...na, situacija kažkaip vistiek turi susiklostyt? Juk gatvėj susitikę ar kavinėj nepuolat mygtukų spaudyt?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume