Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Noriu myletis - kekse?

Noriu myletis - kekse?

renata_

R

358 įrašai

2010/05/14 22:35:48 22:35:48

O aš manau, kad kiekvieno intymusis gyvenimas yra tik jo asmeninis reikalas, todėl teisti, kad ji - kekšė, o aš jau ne, tai yra mažumėlę neteisinga. Nemanau, kad ji eina su bet kuo. Per mėnesį galima surast normalų, ne "bet ką". Vis tiek kaip ten bebūtų viskas vis tiek prasideda nuo didesnės ar mažesnės pažinties. Ir ką iš viso reiškia "su bet kuo"? Eini gatve, pamatai pirmą vaikiną ir ant kaklo karies? Arba klube įeini, pasižiūri į pirmą sutiktą, irgi tempies į nuošalų kampą? Vis tiek renkamasi, kad ir kaip bebūtų. Na, aš iš karto galiu pasakyt, aš taip nedarau, bet nesmerkiu taip besielgiančias.

gledi

G

12 įrašai

2010/05/20 09:12:44 09:12:44

O kas yra "kekšė" išvis?
Mano prosenelei, pavyzdžiui, kekšė buvo ta, kuri pasibučiavo prieš vestuves. Prieš 50 metų, kekšės buvo tos, kurios turėjo lytinius santykius prieš vestuves. Dabar kekšės tos kurios per metus turi 12 skirtingų partnerių?
Koks skirtumas?
Mano giliu įsitikinimu, kekše pasidarai tada, kai pradedi taip jaustis.
O kaip kokiai bobutei ar "kaimynei iš antro aukšto" atrodo, koks skirtumas?

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/05/20 10:08:43 10:08:43

gledi: O kas yra "kekšė" išvis?
Mano prosenelei, pavyzdžiui, kekšė buvo ta, kuri pasibučiavo prieš vestuves. Prieš 50 metų, kekšės buvo tos, kurios turėjo lytinius santykius prieš vestuves. Dabar kekšės tos kurios per metus turi 12 skirtingų partnerių?
Koks skirtumas?
Mano giliu įsitikinimu, kekše pasidarai tada, kai pradedi taip jaustis.
O kaip kokiai bobutei ar "kaimynei iš antro aukšto" atrodo, koks skirtumas?

Kekse tai ta pati prastitute. Uz "tam tikras" paslaugas gaunanti naudos. Naudos gavimo formos gali buti skirtingos, kartais tos pacios.
Anot tavo mociutes, buvo laikoma ne kekse, bet paleistuve, sliundra, vejo pamsalu.
Jei neesi savo santykiais isipareigojusi, turek nors ir simta partneriu, jei is to negauni materialines naudos, tik tenkini savo "seksualuma" dabar oficialiai tai vadinama liberalumu. Ne oficialiai kaip kam patinka.
Bobutes is antrojo auksto nuomone greiciausiai sutaps su beveik viso namo nuomone. Taciau si nuomone bus neidomi keksei ir jai prijauciantiems...
Skirtumas tas, kad taip besielgiantis liberalas netelpa i monogamijos remus. Zvelgiant giliau, supratimas kas yra meile iskreiptas.
Vienokiais ar kitokiais tampame tada, kai sau uzsiklijuojame atitinkama etikete. Pagal etikete prisitraukiam tokius pat. Po to zliumbia ir/arba kiti del to kencia.
Skirtumas ir tas, kad einantys siuo keliu, pasiduoda pirmai kovai arba pasitraukia atokiau nuo jo.

renata_

R

358 įrašai

2010/05/20 11:12:07 11:12:07

Mano manymu, etiketes užklijuoja kiti žmonės, o ne pats sau.
Ir apie meilę šioj vietoj kažkaip neišeina kalbėt. Ne visi žmonės nori tos meilės "iki grabo lentos". Ne visiems pavyksta tokią surast. Ir ne visi ieško. Ir nemanau, kad visi turi laikytis kone celibato, jei nėr tos meilės. Meilė aplanko retai. Ir dar nemanau, kad tos, kurioms skubama prikabint vienokią ar kitokią etiketę, eina nesirinkdamos.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/20 12:05:29 12:05:29

Musu kompanijoje (~20-30 zmoniu) visi su visais persimyleje per ivairius vakarelius ir perdraugave, dabar susirenkame tryse ir kalbames, kokia ji buvo lovoje... Ka as zinau, po kiek laiko tikrai jai prilimpa ta etikete. niekada nesakome to i akis, bet jei du draugai gali pasidalinti ispudziais apie seksa su ta pacia mergina, tai ji tikru tikriausia K

Keksius

K

2 įrašai

2010/05/20 12:19:11 12:19:11

Noriu mylėtis, - kekšius! Tai ką dabar man daryti?

renata_

R

358 įrašai

2010/05/20 12:42:12 12:42:12

Svečias: Musu kompanijoje (~20-30 zmoniu) visi su visais persimyleje per ivairius vakarelius ir perdraugave, dabar susirenkame tryse ir kalbames, kokia ji buvo lovoje... Ka as zinau, po kiek laiko tikrai jai prilimpa ta etikete. niekada nesakome to i akis, bet jei du draugai gali pasidalinti ispudziais apie seksa su ta pacia mergina, tai ji tikru tikriausia K

O kada ji nebus K...?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/05/20 19:41:50 19:41:50

Tada, kada bus neprieinama. Arba per didelius vargus prieinama vienam. Tuomet ji nebus aptarinejama"tarp berniuku", o draugo draugai ja gerbs.
Siaip jau tema yra apie mylejimasi, todel nemanau, kad mylejimasis galimas su atsitiktiniais partneriais(taip supratau is temos potekstes);
beje, zmones ir skiriasi tuo nuo gyvunu, kad sugeba kontroliuoti seksualini elgesi(nesidaugina pavasari ar kada ten). ir moterys turetu prisiminti, kad yra moterys, o ne ....ir save gerbti.

renata24_:
Svečias: Musu kompanijoje (~20-30 zmoniu) visi su visais persimyleje per ivairius vakarelius ir perdraugave, dabar susirenkame tryse ir kalbames, kokia ji buvo lovoje... Ka as zinau, po kiek laiko tikrai jai prilimpa ta etikete. niekada nesakome to i akis, bet jei du draugai gali pasidalinti ispudziais apie seksa su ta pacia mergina, tai ji tikru tikriausia K

O kada ji nebus K...?

gledi

G

12 įrašai

2010/05/21 09:24:48 09:24:48

Man patiko mintis, kad nekekse yra ta, apie kuria susitike du draugai negali pasidalinti ispudziais, kokia ji lovoj
Cia, tikriausiai, geriausias kekses-nekekses apibrezimas

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/21 11:53:41 11:53:41

gledi: Man patiko mintis, kad nekekse yra ta, apie kuria susitike du draugai negali pasidalinti ispudziais, kokia ji lovoj
Cia, tikriausiai, geriausias kekses-nekekses apibrezimas

Nu tikrai nenoreciau, kad mano pana jau butu apturejes mano draugelis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume