Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Sexy rubeliai

Sexy rubeliai

Black_rose

B

7 įrašai

2010/05/07 13:05:09 13:05:09

"Idomu, kaip vaikinai ar merginos vertinate sexy apranga pvz. seseles apranga arba kokia policininke (cia kaip pvz.) nes idomu ar merginos daznai taip stebina vaikinu,o ir vaikinu nuomone butu idomi

Ana

A

49 įrašai

2010/05/07 20:55:40 20:55:40

as daznai stengiuosi taip draug stebinti, del to taip ilgai esam kartu, o kiekvienas kartas- vis aistringesnis

Black_rose

B

7 įrašai

2010/05/16 08:51:47 08:51:47

kazkaip mazai pasisakymu... nejau visitokie konservatyvus?

abecele a

A

4 įrašai

2010/05/17 11:37:10 11:37:10

mhmm.. na.. pasiskaitai temos pavadinimą - suintriguoja, atsiverti temą ir ..

Black_rose: " sexy apranga pvz. seseles apranga arba kokia policininke

o tai blyn.. ne ten pataikiau Aisku, kiekvienam kitaip.. bet mano zodyne tokia apranga nepriskiriama "Sexy rubeliam".. gal prie karnavalinių kostiumų? uniformų? whatever.. man sexy rūbeliai, tai akį traukiantys apatiniai (ne bobuciu pantalonai ), silkiniai ar dalinai persvieciami naktinukai ant sleikuciu ir panasiai.. tai vat tokius mielu noru nesioju ir nusiskudimu negirdziu o tie kostiumai nezinau.. man jei tiesiog neidomus o kadangi pareikalavimo neteko turet, tai.. "nevartoju"

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/17 13:00:29 13:00:29

abecele a: man sexy rūbeliai, tai akį traukiantys apatiniai (ne bobuciu pantalonai ), silkiniai ar dalinai persvieciami naktinukai ant sleikuciu ir panasiai.. tai vat tokius mielu noru nesioju ir nusiskudimu negirdziu o tie kostiumai nezinau.. man jei tiesiog neidomus o kadangi pareikalavimo neteko turet, tai.. "nevartoju"

Pritariu! Begalei vyru patinka neriniai ir kojines rastuotos, patinka trumpi sijonai ir iskirptes. Tai seksualu. Tik nereikia suvulgarinti. Galvojau kad ir tema apie tai... O del persirenginejimu lovoje... nera gal labai tam poreikia, gal kada ir pabandysiu, bet cia daugiau nuo vyro fantaziju priklauso. Del mylimo zmogaus pazaistume.

Stefani

S

1 įrašai

2010/05/18 20:25:56 20:25:56

abecele a: mhmm.. na.. pasiskaitai temos pavadinimą - suintriguoja, atsiverti temą ir ..

Black_rose: " sexy apranga pvz. seseles apranga arba kokia policininke

o tai blyn.. ne ten pataikiau Aisku, kiekvienam kitaip.. bet mano zodyne tokia apranga nepriskiriama "Sexy rubeliam".. gal prie karnavalinių kostiumų? uniformų? whatever.. man sexy rūbeliai, tai akį traukiantys apatiniai (ne bobuciu pantalonai ), silkiniai ar dalinai persvieciami naktinukai ant sleikuciu ir panasiai.. tai vat tokius mielu noru nesioju ir nusiskudimu negirdziu o tie kostiumai nezinau.. man jei tiesiog neidomus o kadangi pareikalavimo neteko turet, tai.. "nevartoju"

Po tokio pasisakymo, Speju, kad jus lovoje, kaip lenta gulit...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/19 08:42:08 08:42:08

Vieni renkasi imantria technika, kiti imantrius rubus. As tai pritariu, kad cia skonio reikalas. Man geriau ji oralini gerai moketu, nei karnavala darytu

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/19 14:29:11 14:29:11

Ex ikisiu ir cia savo trigrasti.
Manau abejingumas, pasyvumas ir neveiklumas monotonijos palydovai.
Kas blogo karnavalo drabuziuose? Kad ir kulverstuko?! butu dar vieno nuostabaus vakaro pradzia!
Be viso to verciancio is koto prikolo, ivertinciau ir pastangas...

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/05/19 14:30:46 14:30:46

Svečias: Ex ikisiu ir cia savo trigrasti.
Manau abejingumas, pasyvumas ir neveiklumas monotonijos palydovai.
Kas blogo karnavalo drabuziuose? Kad ir kulverstuko?! butu dar vieno nuostabaus vakaro pradzia!
Be viso to verciancio is koto prikolo, ivertinciau ir pastangas...

atrodo pamirsau pasirasyti

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/20 11:41:00 11:41:00

As taiu pabijociau apsijuokti... nebent gerai pazinociau savo partneri.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume