Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → zavi moteris

zavi moteris

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/20 19:46:30 19:46:30

IR VISI TAIP JAU NEPASTEBI GAL KITIEM TAI NERUPI ARBAYRA MANDAGŪS IR APSIMETA KAD NEPASTEBI TIK JAU NEPRADĖK SAKYT KAD VISI TAVE MYLI.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/04/20 20:16:18 20:16:18

o koks skirtumas myli visi ar ne? dažniausiai pakanka kad vienas mylėtų bet kad būtų TAS kuris reikia kad mylėtų

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/21 06:24:06 06:24:06

Svečias:
ot ir suvarė tave, Taure, didžiai dvasingoji Samanta
Manau paskaičius tuokią "paguodą" belieka eiti kartis

Ne Taurę, ir nesuvariau, o paneigiau kažkieno nepagrįstą nuomonę . Kam vynioti į vatą? Ar Taurei nuo melo taps lengviau? Nėra nieko blogiau kaip tokiais atvejais kalbėti akivaizdžią netiesą "lieknos mažiau patinka nei stambios".Gal ne visai tinkamas sulyginimas, bet įrodyta, kad ligoniai, kuriems iš tikrųjų liko nedaug gyventi, pasijunta labai blogai, pyksta, nuliūsta, kai jiems veidmainiškai teigiama, kad jie...pasveiks. Viena ligonė padėkojo moteriai, kuri jai palinkėjo ramaus išėjimo, sakydama" "visi artimieji tokie nenuoširdūs, jie puikiai žimo kad išeinu, bet apkartina muūsų paskutines minutes beprasmiu ir skaudžiu melu". Štai kur yra Dvasingumas - nebijoti pasakyti, kaip ta moteris, karčią teisybę. Beje parašiau, kad yra [u:9h7957kl]nedidelė dalis[/u:9h7957kl] vyrų, kuriems patinka stambios. O kam Taurei reikia tokių vyrų DAUG? Kiek supratau, daugumai moterų reikia tik Vienintelio. Mokėkite ne tik skaityti, bet ir suvokti perskaityto prasmę, mielas svečias .

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/21 06:42:14 06:42:14

Svečias: IR VISI TAIP JAU NEPASTEBI GAL KITIEM TAI NERUPI ARBAYRA MANDAGŪS IR APSIMETA KAD NEPASTEBI TIK JAU NEPRADĖK SAKYT KAD VISI TAVE MYLI.

Iksas, jei vyras ziuri i moteri, kaip katinas i lasinius, vadinasi jam tie lasiniai patinka Ar aiskiai pasakiau?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/21 06:44:05 06:44:05

Žavi ta, kuri neištikima savo vyrui!

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/21 06:59:24 06:59:24

samanta:
Svečias:
ot ir suvarė tave, Taure, didžiai dvasingoji Samanta
Manau paskaičius tuokią "paguodą" belieka eiti kartis

Ne Taurę, ir nesuvariau, o paneigiau kažkieno nepagrįstą nuomonę . Kam vynioti į vatą? Ar Taurei nuo melo taps lengviau? Nėra nieko blogiau kaip tokiais atvejais kalbėti akivaizdžią netiesą "lieknos mažiau patinka nei stambios".Gal ne visai tinkamas sulyginimas, bet įrodyta, kad ligoniai, kuriems iš tikrųjų liko nedaug gyventi, pasijunta labai blogai, pyksta, nuliūsta, kai jiems veidmainiškai teigiama, kad jie...pasveiks. Viena ligonė padėkojo moteriai, kuri jai palinkėjo ramaus išėjimo, sakydama" "visi artimieji tokie nenuoširdūs, jie puikiai žimo kad išeinu, bet apkartina muūsų paskutines minutes beprasmiu ir skaudžiu melu". Štai kur yra Dvasingumas - nebijoti pasakyti, kaip ta moteris, karčią teisybę. Beje parašiau, kad yra [u:3oqpg5ms]nedidelė dalis[/u:3oqpg5ms] vyrų, kuriems patinka stambios. O kam Taurei reikia tokių vyrų DAUG? Kiek supratau, daugumai moterų reikia tik Vienintelio. Mokėkite ne tik skaityti, bet ir suvokti perskaityto prasmę, mielas svečias .

taip aš tikrai moku skaityti tai, kas pasakyta ))
Taure, didžiadvase samanta tave, kaip nepagydomą ligonį, tau tikrai jau pasmerkė myriop. Vienintelis tavo išsigelbėjimas - gal koks neestetas atsiras... aišku jų nedaug, bet pasidairyk gerai - gal kokiam patvory kokį vieną-kitą besivoliojantį ir atrasi

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/21 07:23:08 07:23:08

Svečias:
taip aš tikrai moku skaityti tai, kas pasakyta ))
Taure, didžiadvase samanta tave, kaip nepagydomą ligonį, tau tikrai jau pasmerkė myriop. Vienintelis tavo išsigelbėjimas - gal koks neestetas atsiras... aišku jų nedaug, bet pasidairyk gerai - gal kokiam patvory kokį vieną-kitą besivoliojantį ir atrasi

Tai kuris dabar nusodina Taurę? didžiadvasė samanta ar menkadvasis svečias

Jūs pati nesuvokiate, ką rašote, o gal kaip tik suvokiate, bet jums be galo malonu kelti riaušes.
Sergančiųjų pavyzdį parinkau už pradžių kaip ne visai tikusį - bet paskui supratau, kad jis puikiai tinka: pimiausia - panaši reakcija(nevyniojimas į vatą), o antra - kartais naudinga savo situaciją sulyginti su mirtinai sergančio žmogaus situacija - ir pamatyti, kiek turi galimybių, nesvarbu, kad tavo svoris didesnis už 50, bet užtat esi sveika. Žiūrėkite, svečias, į "šaknį", o ne vadovaukites laisva asociacija kirbančiomis mintimis savo galvoje - nes ten taip prikirbėti gali...jau ir patvoriais gulinčiuosius paminėjote .Pakėlėte Taurei nuotaiką iki absurdiškumo iškreipdami kitų žmonių mintis.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/21 07:26:16 07:26:16

Svečias: Mokėkite ne tik skaityti, bet ir suvokti perskaityto prasmę, mielas svečias .

[b:uktjxl0m]taip aš tikrai moku skaityti tai, kas pasakyta ))[/b:uktjxl0m]
[/quote]
O ką aš sakiau?? Pati ir patvirtinote: SKAITYTI tikrai mokate. Tuo neabejoju. O aš klausiau ar gebate SUVOKTI perskaitytų žodžių prasmę? Matau, kad sorry, but you can`t.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/21 12:57:23 12:57:23

samanta:
Svečias: Mokėkite ne tik skaityti, bet ir suvokti perskaityto prasmę, mielas svečias .

[b:8naz74ho]taip aš tikrai moku skaityti tai, kas pasakyta ))[/b:8naz74ho]

O ką aš sakiau?? Pati ir patvirtinote: SKAITYTI tikrai mokate. Tuo neabejoju. O aš klausiau ar gebate SUVOKTI perskaitytų žodžių prasmę? Matau, kad sorry, but you can`t.[/quote]

Miela samanta, visai gali būti, kad jūs prieš save netgi nuoširdižiai pati ir NESUVOKIATE savo pasakytų žodžių prasmės Gal todėl jų paaiškinimas ir sukelia tokį šventuolišką pasipiktinimą

gytare

G

76 įrašai

2010/04/21 13:20:27 13:20:27

Be reikalo jus cia isiaudrinot zinoma, kad daugumai vyru patinka lieknos moterys. as ir pati sau daug labiau patinku budama liekna, todel vos pastebiu, kad svarstykliu rodykle kyla aukstyn, imuosi priemoniu bet...pasakyti, kad tik lieknos moterys yra zavios....nu cia jau per drasu kiekviena moteris gali buti zavi savaip, tai visai nepriklauso nuo kuno apimties. tarkim, pazistu jauna rubuile mergina, kuri tiesiog tryksta energija, optimizmu ir jaunatvisku naivumu. salia jost iesiog gera buti ir vyru akutes greitai uzsidega, niekada nestokoja ju demesio , netgi atvirksciai, bet kokioje kompanijoje tiesiog pritraukia VISU demesi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume