2011/01/21 17:15:43 17:15:43
Labas,
Seksas lieka seksu ir jo vienaip ar kitaip tau prireiks (nebent turi vaikų tuomet gali būti šiek tiek kitaip) tereikia truputėlį palaukti (tuo labiau po ilgų santykių kuriuos pati nutraukei) ir viskas stosis į savo vėžes.
Čia tokia mažytė mano nuomonė
Per vėlai pažiūrėjau kada rašytas....
norėčiau sužinoti kaip baigėsi, jei galima taip pavadinti, celibatas ?
33289id_Gattigo
3
14 įrašai
2011/01/27 21:40:20 21:40:20
Svečias: Sveiki, man jau 27 ir staiga supratau, jog koki menesi nebenoriu sekso ir jauciuosi taip, tarsi man butu menopauze. Nuo 19 metu vidutiniskai myliuosi 2 kartus i savaite, o gal ir daugiau. Seksa dievinau, bet dabar staigiai nustojau jo noreti. Be to pries menesi palikau savo drauga, nes jis man atsibodo, nors kartu buvom gana ilgai. Ar jums irgi taip buna? Mano fantazijos visada buvo be ribu: ivairus zaisliukai, grazus drabuziai, egzotiskos vietos- ir staiga neturiu nei 1 fantazijos. Pries 2 savaites buvau nuejus i pasimatyma su vyru, kuris man visada labai patiko, bet ir jis nesuzadino manyje jokiu pikantisku minciu. O apie buvusi drauga visai net galvot nenoriu. Gal man kokiu vitaminu pagert, o gal po 27 metu sekso norisi reciau?
Nuo pilnametystės tau jo vis labiau ir labiau norėtis turėtu. Akivaizdu stresas, laiko praėjo nemažai turėjo viskas susitvarkyti
2011/01/28 06:50:24 06:50:24
Aš ne mergina, bet kažkodėl laukiu pasaulio pabaigos ir nenoriu sekso, ką patartumėte?
2011/02/02 20:46:16 20:46:16
problema sakyciau nejuokinga. man taip pat 27neri, gyvenu su vyru 8 metai kartu ir tiesiog vengiu sekso, nes nenoriu ne trupucio... geriau kontraceptines tabletes, galvojau mesiu susitvarkys, bet va jau virs pusmecio, bet kaip nenoriu, taip nenoriu
2011/02/15 21:32:12 21:32:12
O tu dieve tu... As sexo noriu kaip isprotejes ir svarbiausia, kad man jo daug ir reikia, net mergina uzknisu, kartais net pykstames kazin kodel ji nenori, kai as vel isinoriu Reikes mesti, rasiu kuri nores daugiau, aisku su meile ir is meiles Istikruju vat ir kankinuosi kai noriu daugiau...
2011/03/02 21:31:34 21:31:34
As, manau, kad Jus save per daug spaudziate - praejo menesis ir nenorejau sekso, ar as normali? Cia kaip kokiam zurnale "Cosmopolitan" esu istroskusi sekso, superseksuali vilke ir noriu tik sexo sexo sexo - tokia "normali" moteris
Zmogaus gyvenime buna ivairiu bangu, man buvo, kad metus nesinorejo (po skyrybu), dabar jo norisi ZIAURIAI. Galbut jus taip pasamoningai isgyvenate skyrybas, adaptuojates prie naujos situacijos, o gal siaip uzejo tokia gyvenimo banga, kai tarsi lemiama koncentruotis i kitus dalykus, po laiko manau, vel noresit , tuo labiau kai ta nora sugrazins nauja meile, seksualinis badas ar kazkas tokio.
2011/03/02 21:33:31 21:33:31
egma: problema sakyciau nejuokinga. man taip pat 27neri, gyvenu su vyru 8 metai kartu ir tiesiog vengiu sekso, nes nenoriu ne trupucio... geriau kontraceptines tabletes, galvojau mesiu susitvarkys, bet va jau virs pusmecio, bet kaip nenoriu, taip nenoriu
O gal jums tai nuo kontraceptiniu tableciu?
2011/03/03 09:07:33 09:07:33
Svečias: Aš vaikinas, bet kažkodėl noriu sekso. Ką daryt?
mazai tokiu vaikinu kurie nenoretu sexo, siaip daugumai tik tai ir terupi
senas hrienas
S
540 įrašai
2011/03/04 16:36:31 16:36:31
Sveiki, as ne mergina, betdu menesius be sekso,ka man daryt... Eisiu si vakara i bara kokia istroskusia parsivesiu....
Ech, kad as nenoreciau sekso...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume