Sveiki..patarkit ka daryt..kai as noriu sekso vaikinas randa priezasti...tai jis pavarges,tai velu,tai dar kas nors...bet kai vaikinas nori as privalau su juo myletis,nes kitaip jis pyksta..nezinau ka daryt

aidute23
2010/03/30 22:01:23 22:01:23
Sveiki..patarkit ka daryt..kai as noriu sekso vaikinas randa priezasti...tai jis pavarges,tai velu,tai dar kas nors...bet kai vaikinas nori as privalau su juo myletis,nes kitaip jis pyksta..nezinau ka daryt
SYRIS
2010/04/01 20:56:10 20:56:10
Kadangi esu pats vaikinas tai gal paprasciausei daznai mylites? Nes man taip buvo. kai panele i diena reikalavo 3-4 kartus myletis. Pradzioi tai atrode labai gerai, ir tryniau rankom. Taciau po 2 savaiciu praradau svori 5kg!!! Ir net noredamas nebesusijaudindavau. Nes tapo banalu. Ir nebenorejau su ja myletis. tik po savaites vel kilo noras. Bentjau man taip buvo. Taciau gal jis tikrai pavarges. O pavargusiam ir menkas malonumas myletis. Arba priesh darba negerai myletis, nes darbe poto sukas pozos ir mintis apie praleista nakti. Kitu minciu nekyla kodel gali nenoreti pasimyleti. Nes sakoma "Vyrai visada nori-bet ne visada gali,moteris visada gali ,bet nevisada nori" . Tad toliau tau spresti.