2010/03/30 20:18:27 20:18:27
naudoja prezervatyvą žmonės, kurie nenori skalbti.
ir dar-kartais ir galvą naudoja, pvz. prieš kurdami idiotiškas temas, nes žino, kad tokiom temom atkreipia į save ugnį ir susilaukia nemalonaus dėmesio.
betgi yra žmonių, kurie siekia bet kokio dėmesio, nes jie dažnai nuobodžiauja, neturi ką veikti ir neturi draugų, yra iš prigimties nuobodūs ir žino, kad normali forumo tema gali nesusilaukt dėmesio o susijusi su seksu-būtinai atkreips dėmesį.
AistėM: Na nenorėtų atsisakyti malonumo, dėl tokių nesklandumų. Dažnai tenka skalbtis dėl to. Tiesiog įdomu kaip kiti žmonės sprendžia šią bėdelę, jei su ja susiduria.
2010/03/30 20:46:29 20:46:29
Deja mano vyras nemėgsta su prezervatyvu. Nežinau, gal pasirinkti kitą pozą, kad viskas neišbėgtų, galva neišneša ką daryti...
Tikrai neturiu darugių ir draugų. Kaip jau minėjau esu labai drovi, daugiausia bendrauju su savo vyru. Nėra papraščiausiai su kuo pasitarti, o forumo aplinka man tinka dėl anonimiškumo. Realiame gyvenime niekada neišdrįsčiau kalbėti tokiomis temomis.
2010/03/30 20:50:08 20:50:08
Gal yra koks ryšys tarp tavo bezdėjimų ir suteptos patalynės? Pagalvok
2010/03/30 21:05:48 21:05:48
Drovus žmogus kuria temą apie savo bezdėjimą ir spermos suteptą patalynę . Kažkaip ne taip supranti drovumą. Teisingai Mango sako: nesveikas noras susilaukti dėmesio, nes daugiau nieko įdomaus pateikti negali.
24783id_Hasna
2
48 įrašai
2010/03/30 21:55:22 21:55:22
Mangofruit: naudoja prezervatyvą žmonės, kurie nenori skalbti.
ir dar-kartais ir galvą naudoja, pvz. prieš kurdami idiotiškas temas, nes žino, kad tokiom temom atkreipia į save ugnį ir susilaukia nemalonaus dėmesio.
betgi yra žmonių, kurie siekia bet kokio dėmesio, nes jie dažnai nuobodžiauja, neturi ką veikti ir neturi draugų, yra iš prigimties nuobodūs ir žino, kad normali forumo tema gali nesusilaukt dėmesio o susijusi su seksu-būtinai atkreips dėmesį.
AistėM: Na nenorėtų atsisakyti malonumo, dėl tokių nesklandumų. Dažnai tenka skalbtis dėl to. Tiesiog įdomu kaip kiti žmonės sprendžia šią bėdelę, jei su ja susiduria.
Atsiprasau, Jus cia apie Save kalbat?
24783id_Hasna
2
48 įrašai
2010/03/30 21:59:53 21:59:53
Pasimylejus, pasakyk vyrui, kad jis iskart nepabegtu, o tegul jis dar pabuna kelias minutes tavyje. Be to galima myletis ir su kelnaitemis ir po sekso tik lieka pasikeisti kelnaites. Be to vyrus labiausiai jaudina ne 100 proc. apnuogintas moters kunas, todel apatiniai suteikia tam tikro zavumo ir paslapties. Aisku yra zmoniu, kurie visada mylisi nuogi, bet as teikiu pirmenybe graziam apat. trikotazui, juk jo pagalba galima akcentuoti tiek daug moters kuno privalumu. Sekmes
2010/03/30 22:11:54 22:11:54
bliamba ir man pasitaiko su tuo sysiojimu į kelnes-kol iš darbo pareidama į kokią parduotuvę užsuki, kol laukines duris atidarai, kol lifto sulauki, po to lauki kol to lifto durys užsidarys kol pakils tas liftas trypi trypi ir kojas kryžiuoji(aišku jei lifte viena), paskui bėgi koridorium ir atrakini duris-puoli į tuliką-visvien blyn nespėji kas patars kokias sauskelnes nešiot? visi sparneliai ir kiti always nepadeda.. o jeigu ant rimtesnio reikalo dar...
plyyyyyyyyyyyyyyyyyyyz, patarkit ką nors, ką...esu drovi ir draugų pasiklausti bijau(kad nesijuoktų).Ačiū
Svečias: o as myzu! apmyzu neticia viska aplinkui - vyra, moteri, sienas, lubas. Ka jus darote su tokiu sutrikimu? patarkite pliiiz
2010/03/30 22:16:14 22:16:14
super duper apatinių ir vyrų žinovė ieško vyro! bliamba, gaila Rimukas su buteliu išsiregistravo bet gal Bronius kur tai aolink sukinėjas...
Hasna: Pasimylejus, pasakyk vyrui, kad jis iskart nepabegtu, o tegul jis dar pabuna kelias minutes tavyje. Be to galima myletis ir su kelnaitemis ir po sekso tik lieka pasikeisti kelnaites. Be to vyrus labiausiai jaudina ne 100 proc. apnuogintas moters kunas, todel apatiniai suteikia tam tikro zavumo ir paslapties. Aisku yra zmoniu, kurie visada mylisi nuogi, bet as teikiu pirmenybe graziam apat. trikotazui, juk jo pagalba galima akcentuoti tiek daug moters kuno privalumu. Sekmes
24783id_Hasna
2
48 įrašai
2010/03/30 22:19:59 22:19:59
Nepatikesit, turiu suzadetini,o esu cia tik tam, kad tokias senmerges kaip MangoUOGA panervuot kurios jau 3 metus cia sedi ir to vienintelio iesko O jei rimtai, man patinka sis saitas, o tiksliau FORUMAI. Nors apie UOGA irgi tiesa buvo
2010/03/30 22:28:39 22:28:39
oh, kaip ačiū už dėmesį, net nuraudau kažkaip..tik va mango yra ne uoga, kaip siekianti antrojo aukštojo išsilavinimo, turėtumėte bent numanyti... nes anglų kalboj fruit reiškia vaisių, o berry reiškia uogą, bet nu ką aš čia dabar..
aš kai beraštė bemokslė senmergė nu ką aš žinau kažkaip nepatogu mokytą mokyti....
o anglų kalbos nebūna universitete? nes aš galvoju investuoti į aukštąjį mokslą sunkiai uždirbtus pinigėlius... vargas man jeigu nėra..
(
Hasna: Nepatikesit, turiu suzadetini,o esu cia tik tam, kad tokias senmerges kaip MangoUOGA panervuot kurios jau 3 metus cia sedi ir to vienintelio iesko O jei rimtai, man patinka sis saitas, o tiksliau FORUMAI. Nors apie UOGA irgi tiesa buvo
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume