Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ieškau santykiu

Ieškau santykiu

DimDim

D

27 įrašai

2010/01/04 10:40:03 10:40:03

Pavadinimas viska pasako. Nuotraukos yra idetos , charakteristika irgi. Apie sexualini potrauki nesakysiu nieko , nenoriu išgasdint mergaičiu ) , juk ne visiems lemta suprast , kad gyvenimas nemielas be .. partnerio jau gal metus neturiu .. vis kenčiu ir laukiu savo antros pusytės

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/04 18:00:54 18:00:54

na paskaičiau tavo temą-ir??
Daug maž skamba taip-aš čia esu toks-taigi prašom-imkite mane, o aš tuo tarpu sėdėsiu ir nieko neveiksiu, lauksiu kol kepti karveliai patys į burną suskris
Kaip kokį CV atspauzdinęs plius "charakteristiką"
Kaip tingisi ieškot pačiam, ane? Laiškus rašyt

DimDim: Pavadinimas viska pasako. Nuotraukos yra idėtos , charakteristika irgi. Apiė sexualini potrauki nesakysiu niėko , nenoriu išgazdint mergaičiu ) , juk nevisiėms lemta suprast , kad gyvenimas nemiėlas be .. partnerio jau gal metus neturiu .. vis kenčiu ir laukiu savo antros pusytės

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/04 18:10:53 18:10:53

DimDim: Pavadinimas viska pasako. Nuotraukos yra idėtos , charakteristika irgi. Apiė sexualini potrauki nesakysiu niėko , nenoriu išgazdint mergaičiu ) , juk nevisiėms lemta suprast , kad gyvenimas nemiėlas be .. partnerio jau gal metus neturiu .. vis kenčiu ir laukiu savo antros pusytės

Iš tikrųjų kaip jaučiatės atimdamas iš savęs vyriškumą, pasireiškiantį sugebėjimu pačiam susirasti draugę. Beje ieškote ne draugės ar partnerės, bet santykių, tarsi žmogus jums būtų kelintaeilis reikalas .

DimDim

D

27 įrašai

2010/01/05 09:19:39 09:19:39

Visiškai teisingai pastebėta. Supraskit , kaip tik norit. Kas norės , tas supras , moterys žyno ko joms reikia , aš irgi žinau ko joms reik. Esu savimi pasitikintis , tad žinau ka sakau. Dėkuj už komentarus

joop

J

1 įrašai

2010/01/05 09:57:29 09:57:29

DimDim: Pavadinimas viska pasako. Nuotraukos yra idetos , charakteristika irgi. Apie sexualini potrauki nesakysiu nieko , nenoriu išgasdint mergaičiu ) , juk ne visiems lemta suprast , kad gyvenimas nemielas be .. partnerio jau gal metus neturiu .. vis kenčiu ir laukiu savo antros pusytės

Na stai, paskutinis zodis puikiai isduoda ko tamsta cia ieskai.

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2010/01/05 11:09:08 11:09:08

DimDim: Visiškai teisingai pastebėta. Supraskit , kaip tik norit. Kas norės , tas supras , moterys žyno ko joms reikia , aš irgi žinau ko joms reik. Esu savimi pasitikintis , tad žinau ka sakau. Dėkuj už komentarus

Saunu, kai 20-ties dar neturintis jaunuolis "ZYNO" ko reikia moterims bus lengiau su jomis sutarti Bet mano galva, esi kiek per jaunas, mat neskiri pasitikejimo savimi ir pasiputimo.
Nieko, praeis, kaip ir viskas praeina

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/05 17:57:17 17:57:17

Na tu jau pernelyg savimi pasitikintis DimDim

DimDim

D

27 įrašai

2010/01/06 08:50:26 08:50:26

Asta3:
DimDim: Visiškai teisingai pastebėta. Supraskit , kaip tik norit. Kas norės , tas supras , moterys žyno ko joms reikia , aš irgi žinau ko joms reik. Esu savimi pasitikintis , tad žinau ka sakau. Dėkuj už komentarus

Saunu, kai 20-ties dar neturintis jaunuolis "ZYNO" ko reikia moterims bus lengiau su jomis sutarti Bet mano galva, esi kiek per jaunas, mat neskiri pasitikejimo savimi ir pasiputimo.
Nieko, praeis, kaip ir viskas praeina

Matai kas yra .. nenorėjau tiėsiogiai siulyt sekso. Uvedžiau minti , kad iėškau panalės arba moters kuriai to truksta. Man regis daugieliai iš jusu to ir tereikia iki pilnavertiškumo )
Kas kalbėt apie pasiputyma .. juokas žinok paėmė .. ;D Jej jau esi tokia brendila , tai kam tu čia rašai .. Yra amžius , charakteristika , išvaizda . Nesu koks veidmainis. Taip sakant , viskas iš pirmu ranku )

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2010/01/06 09:05:04 09:05:04

tuo viskas ir pasakyta

rainmakerltu

R

132 įrašai

2010/01/06 09:06:07 09:06:07

Dėde, na, man kaip kelios dienos čia esančiam ir pasiskaičius forumą, tikrai nesusidarė toks įspūdis, kad čia visi tokie labai jau išalkę sulindę.

O žinai, savo paslaugas pasiūlyk pazintys.lt ir xxxpazintys.lt - ten tikrai atsiras kas tavo prekę nupirks.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume