Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → ieskau antros moters

ieskau antros moters

_egis_

_

264 įrašai

2009/11/10 11:48:48 11:48:48

mangofruit0406: Norėjau nieko nerašyt, bet nesusilaikiau. Taip, šiandieniniai vyrai yra paskutiniai mulkiai, nucackinti savo motinų, kurie nieko nemoka, negali, nesuvokia-pripratę, kad kažkas jais pasirūpintų... bla bla bla...

BOOOOOOORING
Co: Simsonas

mangofruit0406: ...-sužinojusi tokį atvejį, kad mano vyras "ieško kažko sielai ir kūnui"-niekada nedovanočiau. Niekada...

vaje. atlaidumas yra geris. kodel gi jums nepabandzius myleti savo vyro...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/11/10 11:58:54 11:58:54

matote, aš priešingai negu tamsta, esu vieniša..taigi...

_egis_:
mangofruit0406: Norėjau nieko nerašyt, bet nesusilaikiau. Taip, šiandieniniai vyrai yra paskutiniai mulkiai, nucackinti savo motinų, kurie nieko nemoka, negali, nesuvokia-pripratę, kad kažkas jais pasirūpintų... bla bla bla...

BOOOOOOORING
Co: Simsonas

mangofruit0406: ...-sužinojusi tokį atvejį, kad mano vyras "ieško kažko sielai ir kūnui"-niekada nedovanočiau. Niekada...

_egis_

_

264 įrašai

2009/11/10 12:03:06 12:03:06

Lorele: Nesusilaikiau ir aš panorau pasisakyti Manau, kad jei temos autoriaus žmona sužinotų kaip jis elgiasi, tai šveistų jį per bortą - o jis gi to nenori.. ir išeina, kad apgaudinėdamas ją atima iš jos galimybę susirasti partnerį, kuriam nereikėtu šalia jos nieko kito - taigi gadina jos laiką ir laiko iliuzijose. Visai kas kita būtų, jei ji tai žinotų ir toleruotų. Nesuprantu tokių moterų, ber ir nesmerkiu, jei joms gerai tai ir visiems aplinkui O dabar situaciją matau kaip tiesiog melą ir tiesiog apgaulę - be pagražinimų

apriori kaltiname, skubame smerkti, tai "norma" deja. o nemanau kad turetu taip buti. patys save skriaudziame, darydami pasauli blogesni nei yra.
atsakau: zmonos neturiu, tiksliau turiu, bet nemaciau jos ir nieko nezinau jau keliolika metu, toks buvo jos pasirinkimas.
drauges su kuriomis bendrauju apriori zino VISKA beveik. atvirumas yra geris.
daugiau matykim ir kurkim ne blogi o geri

_egis_

_

264 įrašai

2009/11/10 12:09:31 12:09:31

mangofruit0406: matote, aš priešingai negu tamsta, esu vieniša..taigi...
_egis_:

siaubingai daug zmoniu yra vienisi. o galetu ir nebuti. pasakysiu priestaringai, bet, vienisi zmones yra kalti kad zmones yra vienisi. esi vienisas ar vienisa? reiskia dar kazka darai vienisa, kas galetu buti su tavim... kodel gi belaukdami tu tobulu tikruju vieninteliu atsisakome myleti ir dziaugtis buvimu su tais kurie yra shalia... juk daugumos didzioji gyvenimo dalis ir praeina belaukiant...

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/10 13:02:27 13:02:27

_egis_:
Lorele: Nesusilaikiau ir aš panorau pasisakyti Manau, kad jei temos autoriaus žmona sužinotų kaip jis elgiasi, tai šveistų jį per bortą - o jis gi to nenori.. ir išeina, kad apgaudinėdamas ją atima iš jos galimybę susirasti partnerį, kuriam nereikėtu šalia jos nieko kito - taigi gadina jos laiką ir laiko iliuzijose. Visai kas kita būtų, jei ji tai žinotų ir toleruotų. Nesuprantu tokių moterų, ber ir nesmerkiu, jei joms gerai tai ir visiems aplinkui O dabar situaciją matau kaip tiesiog melą ir tiesiog apgaulę - be pagražinimų

apriori kaltiname, skubame smerkti, tai "norma" deja. o nemanau kad turetu taip buti. patys save skriaudziame, darydami pasauli blogesni nei yra.
atsakau: zmonos neturiu, tiksliau turiu, bet nemaciau jos ir nieko nezinau jau keliolika metu, toks buvo jos pasirinkimas.
drauges su kuriomis bendrauju apriori zino VISKA beveik. atvirumas yra geris.
daugiau matykim ir kurkim ne blogi o geri

Gal būt aš nežinau visų aplinkybių Jei tai yra susitarimo reikalas su jūsų dabartine drauge, tuomet sėkmės paieškose

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/10 13:11:42 13:11:42

_egis_:
mangofruit0406: matote, aš priešingai negu tamsta, esu vieniša..taigi...
_egis_:

siaubingai daug zmoniu yra vienisi. o galetu ir nebuti. pasakysiu priestaringai, bet, vienisi zmones yra kalti kad zmones yra vienisi. esi vienisas ar vienisa? reiskia dar kazka darai vienisa, kas galetu buti su tavim... kodel gi belaukdami tu tobulu tikruju vieninteliu atsisakome myleti ir dziaugtis buvimu su tais kurie yra shalia... juk daugumos didzioji gyvenimo dalis ir praeina belaukiant...

Jums turbūt yra sunkiai suprantama, kad tokia melė žmogui gal būt neatneša pilnatvės, o atvirkščiai smugdo jo sielą ir savigarbą. Geriau būk alkanas, negu bet ko pavalgęs... keista, kad vienatvė įsivaizduojama kaip laukimas - tai tiesiog kitoks savęs realizavimo laikotarpis. Ir jei žmogus pasirenka mylėt tą, kurį laiko vertą meilės ir gerbt tą, kuris vertas pagarbos - aš priimu tokį pasirinkimą galbūt mano pasirinkimas bus kitoks. Bet gyventi save gerbiant ir laisva siela taip gera

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/10 18:49:53 18:49:53

_egis_:
samantta:
_egis_: ta prasme, turiu artimu moteru ir vaiku, bet ieskau kitos moters... sielai ir kunui

O kur dingo sielos ir kūnai tų moterų, kurias turite? Kas jus verčia jas turėti, jei nepatinka? Jūs esate labai turtingas, kad galite išlaikyti dar ir dar moterų ir vaikų? Per mažai apie situaciją parašėte, užtat ir kyla visokių klausimų

nuosirdziai aciu, Samantta, uz tikrus rimtus klausimus
nedingo kunai ir sielos ir niekas nevercia nieko "tureti" bunu su kitais tiek ir taip, kiek abi puses nori... beje, buna ir taip, kad rodos abu ir myli ir nori, o vat kazkodel kazkas nesigauna, o kuo daugiau stengies tuo daugiau skaudini vienas kita... o argi kas gali paaiskinti (nei moksle nei religijose kol kas issamiu atsakymu neradau) kodel su vienu zmogum, nors ir koks jis tobulas atrodo, na nesinori buti ir nors tu ka,,, o va kitas kad ir koks blogas, bet traukia ir negali to pakeist...
as irgi jau kuris laikas esu visiskai pametes galva del vienos moters, bet ji man visiskai abejinga... jau puse metu net nebesimatem, o mintyse tik ji... ir kas is to? ji bendrauja su tais su kuo nori, as jai netrukdau jei ji nenori manes matyt. ...na gal cia per daug nukrypau nuo temos
apie turtus klausiate? visiskai nesu turtingas, esu visiskai netgi neturtingas, apsoliuciai na bet sita klausima nezinau ar suprasti rimtai, nes jei taip, tai matyt suponuojate kad jei nori bendraut su moterim, tai reikia turet pinigu ir ja nusipirkt vienaip ar kitaip neturiu tokios patirties

Egi, dėl turtingumo: jei turite keletą moterų ir dar vaikų - sutikite, tegu minimaliai, bet tai kainuoja. Rašot: noriu antros moters. Čia klaida ar sąmoninga pozicija? Tai yra, jūs dar norite papildomai antros moters ir taip su dviem ir būti - ar norite siekti tos, kuri jums patinka, ir ji būtų jums vienintelė? Skirtumas didelis. Dėl patinkančios jums moters: ar bandėte ją sudominti ir ar ką apie ją žinote (jos pomėgius, įpročius ir pan.)? Galima ir neįkyriai rodyti savo dėmesį, lašas po lašo...Pusė metų - tai laikas - galite vėl pasirodyti, tik jau kitoks. O koks - tai jums pasakys intuicija. Nebijokite būti išradingas.Ar ji jums skirta, galite sužinoti tik bandydamas. Noriu palinkėti jums sėkmės

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/11 08:08:26 08:08:26

va cia tai pagarba. Pagarba seimai, pagarba vaikams.
Paskui zmona atsiveda dar viena vyra, o cia staigmena vyrui.
Pagarba haremui.

va čia tai man patiko diskusija.Džiaugiuosi už jus visus taip sklandžiai reiškiate mintis. kai paskaitau pasidaro gera, vadinasi aš ne viena, aš irgi ieškau, deja ....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume