BOOOOOOORING
Co: Simsonas
vaje. atlaidumas yra geris. kodel gi jums nepabandzius myleti savo vyro...
_egis_
2009/11/10 11:48:48 11:48:48
BOOOOOOORING
Co: Simsonas
vaje. atlaidumas yra geris. kodel gi jums nepabandzius myleti savo vyro...
Mangofruit
2009/11/10 11:58:54 11:58:54
matote, aš priešingai negu tamsta, esu vieniša..taigi...
_egis_
2009/11/10 12:03:06 12:03:06
apriori kaltiname, skubame smerkti, tai "norma" deja. o nemanau kad turetu taip buti. patys save skriaudziame, darydami pasauli blogesni nei yra.
atsakau: zmonos neturiu, tiksliau turiu, bet nemaciau jos ir nieko nezinau jau keliolika metu, toks buvo jos pasirinkimas.
drauges su kuriomis bendrauju apriori zino VISKA beveik. atvirumas yra geris.
daugiau matykim ir kurkim ne blogi o geri
_egis_
2009/11/10 12:09:31 12:09:31
siaubingai daug zmoniu yra vienisi. o galetu ir nebuti. pasakysiu priestaringai, bet, vienisi zmones yra kalti kad zmones yra vienisi. esi vienisas ar vienisa? reiskia dar kazka darai vienisa, kas galetu buti su tavim... kodel gi belaukdami tu tobulu tikruju vieninteliu atsisakome myleti ir dziaugtis buvimu su tais kurie yra shalia... juk daugumos didzioji gyvenimo dalis ir praeina belaukiant...
ieva
2009/11/10 13:02:27 13:02:27
Gal būt aš nežinau visų aplinkybių Jei tai yra susitarimo reikalas su jūsų dabartine drauge, tuomet sėkmės paieškose
ieva
2009/11/10 13:11:42 13:11:42
Jums turbūt yra sunkiai suprantama, kad tokia melė žmogui gal būt neatneša pilnatvės, o atvirkščiai smugdo jo sielą ir savigarbą. Geriau būk alkanas, negu bet ko pavalgęs... keista, kad vienatvė įsivaizduojama kaip laukimas - tai tiesiog kitoks savęs realizavimo laikotarpis. Ir jei žmogus pasirenka mylėt tą, kurį laiko vertą meilės ir gerbt tą, kuris vertas pagarbos - aš priimu tokį pasirinkimą galbūt mano pasirinkimas bus kitoks. Bet gyventi save gerbiant ir laisva siela taip gera
Samantta
2009/11/10 18:49:53 18:49:53
Egi, dėl turtingumo: jei turite keletą moterų ir dar vaikų - sutikite, tegu minimaliai, bet tai kainuoja. Rašot: noriu antros moters. Čia klaida ar sąmoninga pozicija? Tai yra, jūs dar norite papildomai antros moters ir taip su dviem ir būti - ar norite siekti tos, kuri jums patinka, ir ji būtų jums vienintelė? Skirtumas didelis. Dėl patinkančios jums moters: ar bandėte ją sudominti ir ar ką apie ją žinote (jos pomėgius, įpročius ir pan.)? Galima ir neįkyriai rodyti savo dėmesį, lašas po lašo...Pusė metų - tai laikas - galite vėl pasirodyti, tik jau kitoks. O koks - tai jums pasakys intuicija. Nebijokite būti išradingas.Ar ji jums skirta, galite sužinoti tik bandydamas. Noriu palinkėti jums sėkmės
ieva
2009/11/11 08:08:26 08:08:26
va cia tai pagarba. Pagarba seimai, pagarba vaikams.
Paskui zmona atsiveda dar viena vyra, o cia staigmena vyrui.
Pagarba haremui.
va čia tai man patiko diskusija.Džiaugiuosi už jus visus taip sklandžiai reiškiate mintis. kai paskaitau pasidaro gera, vadinasi aš ne viena, aš irgi ieškau, deja ....