Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Intymios nuotraukos

Intymios nuotraukos

tha_psycho_lunatic

T

51 įrašai

2009/11/04 14:29:44 14:29:44

oi pamenu savo buvusio kompe kiek visokiu nuotrauku nuotraukyciu maciau juokingiausia buvo kai ta pati vakara sutikau mergaite, kuria pusnuoge pries pora valandu buvau pamacius pas ji pati nekolekcionuoju ir nedalinu tokio pobudzio nuotrauku, laikausi principo, kad paslapti reikia issaugoti, kad butu bent kazkokia intriga

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/11/04 14:43:12 14:43:12

Nesuprantu-tu ką su savo vaikinu veikti neturėjai ką, kad nuotraukas mergų žiūrėjai?

Atsakant į klausimą-nei siunčiau, nei žadu tai daryti.
manau, kad nuogybę turėtų užsitarnauti, t.y. tikrai ne bet kam..

tha_psycho_lunatic: oi pamenu savo buvusio kompe kiek visokiu nuotrauku nuotraukyciu maciau juokingiausia buvo kai ta pati vakara sutikau mergaite, kuria pusnuoge pries pora valandu buvau pamacius pas ji pati nekolekcionuoju ir nedalinu tokio pobudzio nuotrauku, laikausi principo, kad paslapti reikia issaugoti, kad butu bent kazkokia intriga

tha_psycho_lunatic

T

51 įrašai

2009/11/04 15:01:48 15:01:48

kad zmogus labai atviras buvo, pats parode

papartynas

P

483 įrašai

2009/11/04 20:47:30 20:47:30

_egis_:
va cia tai iskrypimas jei grazus moters kunas sukelia neigiama reakcija

Gerbiamasis, su teksto suvokimu ir loginiu mastymu viskas tvarkoj?
Siuo atveju - kokiam kontekste ta kuno nuotrauka? Kuomet tikiesi, kad mergina yra rimta (jeigu reiktu erotiniu foto ir sekso vietoj normalios pazinties uzsiregistruok xxxsuose), tai ir tikiesi, kad mergina yra rimta Protu nesuvokiamas dalykas? Koks rimtumas, jei ji bet kam po savaites pazinties siuntineja savo kuno nuotraukas be veido?? To mintis aiski

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/04 20:53:13 20:53:13

Kas is tu paveksliuku ir panasiu dalyku? nera nieko geriau uz realia mergina, beje pas visas vienodai viskas, tik pas kai kurias vienur maziau pas kitas daugiau... esme ta pati... tik kad nuotraukos padidina tavo erotines fantazijas dar labiau

Viešnia

V

281 įrašai

2009/11/05 07:05:40 07:05:40

Svečias: sakyčiau ne tiek kekšė, kiek kvaila kekšė

Pamiršai, kad dabar kekšiukų kur kas daugiau nei kekšių. ĮsivaizduoK: atėjo į darbą kekšys Jonas, o kekšys Antanas dar negrįžo iš audringo vakarėlio. Šėfas labai piktas ir rūstauja dėl kekšio Antano vėlavimo.

Viešnia

V

281 įrašai

2009/11/05 07:07:12 07:07:12

O kekšėnas Poviliukas net batus pametė.

Human

H

653 įrašai

2009/11/05 07:12:45 07:12:45

namiokas jei tau kiekviena mergina tokia pat tai sorry pasiimk pacia pirma sutikta gyvenime ir gyvenk mazdaug (jeigu viduje ji tau tiks). Man asmeniskai turi ir zmogus patrauklus but, kas kad as sutarsiu, o man atsiprasant nestoves ant jos? Po tryju metu kokiu suprasiu kad ji visiskai seksualiai manes netraukia ir eit na lieva pradesiu, tad tavo tas posakis kvailas.

Viešnia o cia teisingai suskelei. Siais laikais as sakyciau kekses, keksinai ir t.t. yra dauguma, tik vieni sneka kiti nesneka, bet visi is to pacio molio drebti ir visi dulkinasi O kas sneka: ji kekse, jis keksinas. Tai tie dazniausiai kvailiausi ir buna, nes arba jie pavydi ir negauna arba jie isvis nusirite iki prostituciu lygio ir miega su siukslem. .

Raimuke

R

27 įrašai

2009/11/05 09:31:25 09:31:25

Manau kaip nera proto o tik kunas, tai zmones tai ir daro. Siuntineja savo "intimo" nuotraukas svetimiems arba vos pazystamiems ir galvoja , kad taip kaip filme susizaves ir aistra kunkuliuos amzinybe Man kaip atsiuncia tokias nuotraukas man pasidaro gaslu ir nenormalu , nes neieskau vien sexo partnerio.
Kam rodyti nuotraukas, juk ilga laika draugaujant ar gyvenant galima gyvai parodyti tai ka nori, juk tik tada supranti kas ir kaip vyrui patinka

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/05 09:39:37 09:39:37

Meildra: Manau kaip nera proto o tik kunas, tai zmones tai ir daro. Siuntineja savo "intimo" nuotraukas svetimiems arba vos pazystamiems ir galvoja , kad taip kaip filme susizaves ir aistra kunkuliuos amzinybe Man kaip atsiuncia tokias nuotraukas man pasidaro gaslu ir nenormalu , nes neieskau vien sexo partnerio.
Kam rodyti nuotraukas, juk ilga laika draugaujant ar gyvenant galima gyvai parodyti tai ka nori, juk tik tada supranti kas ir kaip vyrui patinka

Na nuotraukas galima siusti bet ne pusnuogio, tai perdaug graziausia buna kai buna foto iki puses ir labai puikai matosi veidas tokias, apskritai as siuciu ir prasau kad man siustu tik kur veidas matosi nes visa apatine dali galima siek tiek koreguoti derinant mityba ir visa kita o var veido bruozu maturaliu be spakliu ir visa kita jau nepakeisi... jei is veido zmogus nepatinka tai gali buti nors ir manikene...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume