O siaube: Vat ir aš bandau suprasti apie ką čia klabama?
Man daugiau klausimas o kokių motyvų genama tu toliau bendrauji su tokiu žmogumi?
O motyvai mano buvo - susirasti antra puse, taciau pasirodo, kad tai - dar ne ji.
Papartynas teisus, sakydamas, kad neturiu, ka pasakyt: vyresnis ir siek tiek aukstesnis uz mane pacia.
Nezinau jo tikro vardo ir galbut nesuzinosiu, jei pats to nepanores, taciau gal tas zmogus didesnes pagarbos vertas, nei mama ar tetis, zalojantys savus bei svetimus vaikus, nei mokytojas, manantis visaziniu esas, nei gydytojas, gydantis nuo visu ligu, nei teisejas, galvojantis, kad yra virsesnis uz Dieva visagali, nei......, nei "bomzas", nesaugantis net saves.
Dekinga jam likau uz pastangas, saves negailint, kiekvienakart, susitikus dviese, pasijusti moterimi tikra. Taciau mes issiskyrem, nes buvo neteisus, manydamas, kad kiekvienai moteriai svarbiausia yra seksas ir pinigai.
Tikiu, kad dar bus metas dviese, o gal ir tryse, iskaitant mano busima pusele, draugiskai isgerti puodeli arbatos ar kavos ir jausti pagarba , nes jis yra zmogus protingas ir moka tikru vyru buti ne vien tik sekso plotmeje, be to, supranta, kad nuo Dievo teismo pabegti nieks negali, ir pinigas cia tampa nereiksmingas ir bejegis, o pasakytas zodis - Balta Tiesa.