Svečias: Svetė: Nesimylėti. Jei mylėsies iš karto - patenkinsi savo ir jo kūno geidulius. Bet ar tai meilė?
O ar tai meilė, kai seksas naudojamas kaip priemonė manipuliuoti kitu žmogumi? Jei seksas tampa "duoti" ar "neduoti", o nejausmų vienas kitam išraiška? ... O kam tada taikytis?
Iš tikrųjų nemažai moterų, turbūt ir vyrų, naudoja seksą, kaip manipuliacijos priemonę. Tai bjauru. Sutinku, kad tai nejausmų vienas kitam išraiška. Ir taikytis neverta. Aš susilaikyčiau nuo sekso vien tam, kad suprasčiau, ar iš tikrųjų noriu toliau bendrauti su tuo vyriškiu. Galų gale, ar jis tikrai nori manęs. Ar mudviejų bendravimas nėra tiesiog patogumas būti kartu.
Svečias: Ismintingosios ponios siulancios "neduot", tai visgi tiksliai kiek dienu praejus po barnio galima "duot"?? Kada jau saves nezeminsi ir duosi?
Savaite valgyt negausiu, tai eisiu vienas (arba ne) i kokia kavine. Menesi sekso negausiu, irgi na lieva pasuksiu. Cia nera jokios rimtos priezasties "neduot". Nenori - nereikia. Kitur gausiu.
"Išmintingosios".... "duoti".... "neduoti"..... "nežeminti"... "gausiu kitur". Net gaila (ir šlykštu) pasidarė... Va todėl ir susilaikyčiau. Gal tas mano vaikinas po išsiskyrimo naujos duodančios nesurado, tai po mėnesio atgal prašosi. Nenorėčiau bendrauti su vyriškiu, kuris pasirinko mane tik dėl to, kad jam patogu. Man reikia daugiau....