Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar myletis

Ar myletis

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/26 15:32:48 15:32:48

Ismintingosios ponios siulancios "neduot", tai visgi tiksliai kiek dienu praejus po barnio galima "duot"?? Kada jau saves nezeminsi ir duosi?
Savaite valgyt negausiu, tai eisiu vienas (arba ne) i kokia kavine. Menesi sekso negausiu, irgi na lieva pasuksiu. Cia nera jokios rimtos priezasties "neduot". Nenori - nereikia. Kitur gausiu.

Svetė

S

256 įrašai

2009/08/26 17:29:20 17:29:20

Svečias:
Svetė: Nesimylėti. Jei mylėsies iš karto - patenkinsi savo ir jo kūno geidulius. Bet ar tai meilė?

O ar tai meilė, kai seksas naudojamas kaip priemonė manipuliuoti kitu žmogumi? Jei seksas tampa "duoti" ar "neduoti", o nejausmų vienas kitam išraiška? ... O kam tada taikytis?

Iš tikrųjų nemažai moterų, turbūt ir vyrų, naudoja seksą, kaip manipuliacijos priemonę. Tai bjauru. Sutinku, kad tai nejausmų vienas kitam išraiška. Ir taikytis neverta. Aš susilaikyčiau nuo sekso vien tam, kad suprasčiau, ar iš tikrųjų noriu toliau bendrauti su tuo vyriškiu. Galų gale, ar jis tikrai nori manęs. Ar mudviejų bendravimas nėra tiesiog patogumas būti kartu.

Svečias: Ismintingosios ponios siulancios "neduot", tai visgi tiksliai kiek dienu praejus po barnio galima "duot"?? Kada jau saves nezeminsi ir duosi?
Savaite valgyt negausiu, tai eisiu vienas (arba ne) i kokia kavine. Menesi sekso negausiu, irgi na lieva pasuksiu. Cia nera jokios rimtos priezasties "neduot". Nenori - nereikia. Kitur gausiu.

"Išmintingosios".... "duoti".... "neduoti"..... "nežeminti"... "gausiu kitur". Net gaila (ir šlykštu) pasidarė... Va todėl ir susilaikyčiau. Gal tas mano vaikinas po išsiskyrimo naujos duodančios nesurado, tai po mėnesio atgal prašosi. Nenorėčiau bendrauti su vyriškiu, kuris pasirinko mane tik dėl to, kad jam patogu. Man reikia daugiau....

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/26 17:54:40 17:54:40

Ir manipuliuot bjauru, bet kita vertus ir myletis is kart po barnio bjauru Tai ka tu siulai??

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/26 18:17:59 18:17:59

O čia ne apie mylėjimasį po barnio klausia, o apie nesimylėjimą po susitaikymo.
Ar jauti skirtumą?

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/26 18:26:54 18:26:54

Svečias: O čia ne apie mylėjimasį po barnio klausia, o apie nesimylėjimą po susitaikymo.
Ar jauti skirtumą?

Pati perskaičiau ką parašiau ir pagalvojau. O tai koks čia dar susitaikymas, jei galvoji, kad mylėdamasi su draugu save žemini?

O tai, kuri pergyvena, kad "negavęs" vaikinas grįžo tik dėl sekso. Patarčiau pasitikrinti savo savigarbą ir atsakyti sau į tokius klausimus
1) kam bendrauji su tokiu, kuris, tavo manymu, nori tave tik išnaudoti?
2) kodėl galvoji, kad esi tokia buka ir nuobodi, kad pas tave gali grįžti tik dėl sekso
3) kodėl galvoji, kad pas tave grįžo ne todėl, kad esi fantastiška lovoje, o todėl, kad kitos neduoda?

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/26 18:31:10 18:31:10

Svečias: O čia ne apie mylėjimasį po barnio klausia, o apie nesimylėjimą po susitaikymo.
Ar jauti skirtumą?

Po barnio ir seka susitaikymas, kurio tolimesnis iskeltas klausimas - mylejimasis/nesimylejimas. As uz mylejimasi, tu kaip nori.
Ir koki skirtuma tureciau jaust?

Svetė

S

256 įrašai

2009/08/27 13:33:03 13:33:03

Svečias:
Ar jauti skirtumą?

Pati perskaičiau ką parašiau ir pagalvojau. O tai koks čia dar susitaikymas, jei galvoji, kad mylėdamasi su draugu save žemini?

O tai, kuri pergyvena, kad "negavęs" vaikinas grįžo tik dėl sekso. Patarčiau pasitikrinti savo savigarbą ir atsakyti sau į tokius klausimus
1) kam bendrauji su tokiu, kuris, tavo manymu, nori tave tik išnaudoti?
2) kodėl galvoji, kad esi tokia buka ir nuobodi, kad pas tave gali grįžti tik dėl sekso
3) kodėl galvoji, kad pas tave grįžo ne todėl, kad esi fantastiška lovoje, o todėl, kad kitos neduoda?

Labiausiai neįdomus trečiasis klausimas. Nenorėčiau bendrauti su vyriškiu, kuris grįžo pas mane tik todėl, kad esu fantastiška lovoje. Man reikia daugiau. Ir tikrai nuoširdžiai sakau. Mano susilaikymas nuo greito mylėjimosi susitaikius būtų ne manipuliavimas, bandymas pažeminti ar pan. Tai tiesiog noras suprasti save pačią ir situaciją. Jeigu vyriškiui tai nesuprantama, tai, greičiausiai, mums ne pakeliui. Noriu pilnaverčio, o ne tik sekso partnerio.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/27 13:40:08 13:40:08

Svete, situacija suprast/su savim pasisneket reikia dar pries susitaikant. O tai paskui laukia visokie mekenimai "as cia nezinau, dar neapsisprendziau, dar "nesuprantu saves"..

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/27 16:27:25 16:27:25

Svečias: Svete, situacija suprast/su savim pasisneket reikia dar pries susitaikant. O tai paskui laukia visokie mekenimai "as cia nezinau, dar neapsisprendziau, dar "nesuprantu saves"..

Bingo, tą ir turėjau omenyje.
Svečias - Ačiū :*

Kai vyksta visokie gaudymaisi savyje - tai tikrai, kažin ar metas taikytis. Greičiau sakyčiau pamąstymai prieš susitaikant. Kaip pasakė temos autorė "linkstu į susitaikymą"

O pasakymas dėl to, kad nori iš vyro daugiau nei tik būti fantastiška lovoje... Nežinau, nematau prieštaravimo tam, ką aš pasakiau - kas to nenori ir nesiekia? manau normalūs normalių žmonių santykiai ir turi būti tokie. O kam tuomet taikytis, jei santykiai tavęs netenkina?
Galbūt todėl, kad šiuo metu esu įsimylėjusi ir viską matau per rožinius akinius, bet manau, kad seksas ir bendravimas yra neatsiejama santykių dalis. Kam save skaldyti į tiek daug gabaliukų?

myletis

M

1 įrašai

2009/08/28 12:36:07 12:36:07

Jeigu kankina tokie klausimai net nesusitikus - nespeliok. Palauk kol susitiksit ir ziurek, ka jausi. O jeigu ir susitikus nezinai, ti tada tikrai nesimylek.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume