Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → ieskau moters seksui

ieskau moters seksui

zosė

Z

22 įrašai

2009/07/21 20:24:24 20:24:24

....: Tai kad yra foto.
Vat įdomu ką diagnozuosite...

MANO ASMENINĖ DIAGNOZE ( ji gali būt ir klaidinga).. Ieško mopters tik seksui , įsimylėt nieko negali, nesmyli tik save... Labai atkakli gali pasiekt, kad ja kada nors šis jaunuolis pamils...

rašykit prieštaravimus , nes kiek žmonių tiek nuomonių ...

...

.

34 įrašai

2009/07/21 20:31:09 20:31:09

Nu ne, nerašysiu Ką gali žionoti - gal, lovoje jis labai geras?

_egis_

_

264 įrašai

2009/07/21 20:34:02 20:34:02

*

zosė

Z

22 įrašai

2009/07/21 20:34:55 20:34:55

...: Nu ne, nerašysiu Ką gali žionoti - gal, lovoje jis labai geras?

kažkodėl nuojauta kužda, kad labai geri sekse, labai pasitiki ir savimi ir tikrai nekuria temų " ieškau moters seksui ", nes jiems to tiesiog nereikia... Kadangi jie ir taip žavūs ir tiesiog traukia moteris , bei gali jas sugundyti seksui, vien savo kalbomis ir elgesiu ir pan

zosė

Z

22 įrašai

2009/07/21 20:38:31 20:38:31

_egis_:
zose: .. Ieško mopters tik seksui , įsimylėt nieko negali, nesmyli tik save... Labai atkakli gali pasiekt, kad ja kada nors šis jaunuolis pamils... ...

atvirai kalbant, zose, nesupratau tavo minties logikos...
siaip isimyliu daznai.
ir dabar yra moteris, kuria be proto myliu, bet ji nejaucia man to paties...

Žinai jei mane įsimylėtum, aš tau irgi nieko nejausčiau, nes jau minėjau tu nesi mano tipo žmogus... Tai daryk išvadas - įsimyli nesavo tipo moteris... Ieškok savo tipo moterų... Gal keli per didelius reikalavimus "savo princesei"...

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/21 20:39:21 20:39:21

Autoriui. Ten nuotrauka, katros vietos ideta? Manau, tavo atveju, ne tik veida parodyti turetum.

_egis_

_

264 įrašai

2009/07/21 20:42:24 20:42:24

*

_egis_

_

264 įrašai

2009/07/21 20:45:29 20:45:29

*

zosė

Z

22 įrašai

2009/07/21 20:49:36 20:49:36

O gal problema yra tavyje ??? NEPAGALVOJI ????? Kadangi vyrai pas mus LT renkasi, tai jiems moteris ( mergina) tirai vadovaut negali

Žinai pažinojau viena vaikina, kuris mane buvo įsimylėjęs ( tai tikrai matėsi iš jo veiksmų), bet jis negalėjo to pasakyti... Jei neiškentus paklausdavau ko nors ta tema, jis tarsi bijodamas atstūmimo man pasakydavo, kad man nieko nejaučia ( nors labai abejoju ar taip galėtų elgtis žmogus man nieko nejaučiantis)... BEt vėl ir vėl sugrįždavo .. pasakysit norėjo sekso.... deje sekso nebuvo, iki sekso tereikėjo vieno nuoširdaus jo pasakymo, ko jis nori su manimi... Bet kaip moteriška nuojauta man kužda jis bijojo būt atstumtas todėl , pasakyti noriu būti tau artimas draugas nesugebėjo... Tik nepagalvokit, kad bet kas man ištaręs žodžius " noriu būt artimas tau draugas" gali juo tapt ...

Lochas

L

97 įrašai

2009/07/21 20:55:00 20:55:00

zose:
....: Tai kad yra foto.
Vat įdomu ką diagnozuosite...

MANO ASMENINĖ DIAGNOZE ( ji gali būt ir klaidinga).. Ieško mopters tik seksui , įsimylėt nieko negali, nesmyli tik save... Labai atkakli gali pasiekt, kad ja kada nors šis jaunuolis pamils...

rašykit prieštaravimus , nes kiek žmonių tiek nuomonių ...

Jeigu išties būtų nuomonių tiek, kiek yra žmonių - pasaulis būtų seniai sugriūvęs. Jo nebebūtų, o vietoj mūsų lakstytų tik UFO. Be nuomonių įvairovės - dar yra ir nuomonių, sielų bendrumas, tapatumas, Konstitucija, bendri įstatymai ir tie patys vaistai nuo gripo bei toks pats noras seksualiai paišdykauti su gražuole be žmonos žinios, o kartais ir su žinia. Tapatybė ir skirtingybė sudaro vieną harmoningą visumą - balansą. Jei pusiausvyra sugriūva - ateina galas civilizacijai, šeimai, meilei, santuokai, draugystei, kūrybai ir taip toliau, žodžiu, chana.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume