Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → ieskau moters seksui

ieskau moters seksui

lokalavisru

L

52 įrašai

2010/02/17 11:27:30 11:27:30

Svečias: Ok, jei me pinigais, tai kaip ? Matai , as juk irgi renkuosi

Užsiregistruotum, pamatytum mano profilio detales, kuriose ir nurodyta ko aš tikiuosi ir ką galiu duoti. Trumpai - sex4sex. Jei be pasitenkinimo, rizikos/adrenalino, prasiblaškymo tau reikia kažko daugiau - daugiau nesiūlau

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/17 11:33:27 11:33:27

Vaivita: O man teko su tokiu susipazinti,kuris mums net nepalietus tos temos,apie sexa,jis eme ir pareiske man,kad jis labai prastas lovoj.. Vat cia tai tikras "VYRAS"

man labiau patiktu toks pasakymas, nei kad labai seksomanu save laiko. jei man taip vyras prisipazintu, butinai paklausciau ,kodel jis taip mano. gal perdaug kuklus, gal per mazai save vertina ir per daug didelius sau reikalavimus kelia. bet toks zmogus turi daug sansu, nes panasu, kad masto apie moters poreikius lovoje. kas is tokio, kuris laiko save geru, bet geru tik tiek kiek jam paciam reikia. tokie nebenori nieko keisti ir tobuleti.
bet kuriuo atveju, vyro po tokio prisipazinimo, nemesciau. nes tas pasakymas rodo, kad zmogus nori tobuleti. ir jei visa kita man tinka, tikrai pasiziureciau, kaip jam su seksu is tikruju.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/17 11:35:16 11:35:16

lokalavisru:

Užsiregistruotum, pamatytum mano profilio detales, kuriose ir nurodyta ko aš tikiuosi ir ką galiu duoti. Trumpai - sex4sex. Jei be pasitenkinimo, rizikos/adrenalino, prasiblaškymo tau reikia kažko daugiau - daugiau nesiūlau

Tu ne man asmeniskai siulai, tu siulai visom skaitanciom cia moterim, as tik klausineju, kas man idomu

lokalavisru

L

52 įrašai

2010/02/17 11:41:15 11:41:15

Svečias:
lokalavisru:

Tu ne man asmeniskai siulai, tu siulai visom skaitanciom cia moterim, as tik klausineju, kas man idomu

Na tikrai neesu toks gigantas, kuris galėtų pasiūlyti visoms. Tai viena. O antra, esu pakankamai savim pasitikintis, kad galėčiau pasakyti, kad mainais siūlau pasitenkinimą. Ir ne šeip "pabrūžinimą" (excuse my french), o tą, kai virpulys nueina per visą kūną, keliom akimirkom dingsta kvepavimas ir papilvės raumenys spazmuoja iš malonumo... Na čia jau kuriai kaip. į komentarą "ar tikrai visoms?" manau atsakymas aiškus - ne taip viskas paprasta kaip žurnaluose rašo ir per filmus rodo

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/17 11:47:01 11:47:01

As prie viso to, dar ir i kluba noreciau nueiti pasitusinti. Ar tai suderinama?

lokalavisru

L

52 įrašai

2010/02/17 11:59:50 11:59:50

Svečias: As prie viso to, dar ir i kluba noreciau nueiti pasitusinti. Ar tai suderinama?

Kad būčiau suprastas teisingai - tai būtų pakankamai sudėtinga suderinti. Tačiau atsiradus palankiam žvaigždžių išsidėstymui - you never know...

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/17 12:05:46 12:05:46

Ai... tai taip ir sakyk, kad vedes ir nori slaptai..., o as jau tikejausi...

lokalavisru

L

52 įrašai

2010/02/17 12:09:53 12:09:53

Svečias: Ai... tai taip ir sakyk, kad vedes ir nori slaptai..., o as jau tikejausi...

Sorry kad nuvyliau. Tokios detalės sukeltos prie profilio. Užsiregistravusiam vartotojui jos būtų prieinamos ir manau daug klausimų atkristų

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/17 12:12:09 12:12:09

paprastai vede uz seksa susimoka, nes draugystes pasiulyti negali

lokalavisru

L

52 įrašai

2010/02/17 12:16:34 12:16:34

Svečias: paprastai vede uz seksa susimoka, nes draugystes pasiulyti negali

Na, ieškau meilužės, kuriai skirčiau dėmesio ir "susimokėjimas" tikrai būtų netiesioginis. Draugystė... Hmmm - kaip ją suprasi. Jei santykiai ir bendravimas bus įdomus, tačiau turės aiškias ribas, kurių negalima bus peržengti - ar tai TA draugystė?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume