Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Moteru ejakuliacija

Moteru ejakuliacija

Svecias69

S

4 įrašai

2009/10/19 00:29:44 00:29:44

Grefenbergas: Na ziuriu reiks ir man siek tiek padayvauti diskusijose TAIP!!! Mergina gali ejakuliuoti!!! Tai priklauso nuo mylejimosi technikos,kuria vyras atlieka.Zinoma,jei jis to nezino,gali pati mergina parodyti Ir velgi,visa tai prasideda nuo G taskiuko stimuliavimo.Tik ar dauguma zino kaip tai padaryti? Kas liecia klausima 'Ar daug merginu ejakuliuoja?',velgi-TECHNIKA vyruciai Ir tai ne joks slapimas,o paprasciausias skystis,siek tiek baltas,panasus i vyriska sperma.Mergina gali patirti ne viena,ne du,o daugkartinius orgazmus,ko pasekoje ji visa laika ejakuliuos ir tas skystis isbegs Visa tai rasau is to,ka teko paciam patirti ir matyti gyvom akytemis Tik labai jau frigidiskos,nejautrios ir neatsipalaiduojansios merginos to negaletu patirti.O dauguma TAIP.Tad pabandykite su savosiomis ir isitikinsite Pradeti reiktu nuo merginos paguldymo ant nugaros,abieju kojyciu suglaudimo,pakelimo i virsu,prispaudimo prie merginos krutines ir ne kisamaisiais-traukiamaisias judesiais,o trinamaisias visa tai daryti.Tai dar vadinamoji Indros poza,jei skaitete kamasutra .Tik mergina gali pedas remti tiek vyrui i krutine,tiek sulenkusi kojytes uzmesti jam ant peciu Sugebesite ta atlikti,iskart pajausite kokia reakcija vyksta jos viduje ir kaip viskas teka per krastelius Tas pats rezultatas imanomas mergina pasodinus ant saves Bet cia jau reikia labai gerai jausti ir zinoti kuria jos virsutines sieneles dali stimuliuoti,nes kitaip jai gali buti per giliai,arba skaudeti

Leisk pasigincyti.
Apie tai irgi nemazai domejausi.
Visur kur radau informacija, visur teigiama jog tai moters fiziologija. Ir poza cia ne prie ko.
Pats turejau ne 20 ir ne 50 moteru (cia ne del pasigyrimo, o del informacijos) ir tik viena vienintele tai padarydavo.
Ir velgi ne del pasigyrimo - didzioji dauguma alpdavo, purtydavosi nuo orgazmu ir sakydavo, kaip joms gerai - bet jokio skyscio ten nebudavo.
Apart sekreto, kuris drekina vagina, kaip ir pas visas moteris.
O ta vienintele, kuri ejekuliuodavo, tai budavo kokios 1 sekundes max 2 sekundziu procesas, kurio metu ji su dideliu spaudimu (didesniu nei slapinantis) paleisdavo ilga (turbut iki metro) ciurksle, skaidraus vos vos vos lipnaus skyscio, taciau skysto panasiai kaip slapimas, nors aisku tai nera slapimas, bet su sperma tikrai nelyginciau, nes sperma klampi ir lipni, o jis begdavo panasiai kaip vanduo. Jeigu ji guledavo ant nugaros (misionieriaus poza), ciurksle budavo nukreipta siek tiek i virsu ir as visas nuo krutines iki pat apacios varvedavau tikraja ta zodzio prasme, o ant paklodes likdavo picos dydzio slapia deme.
Slapia, tai ne taip, kaip nuo spermos, kai slapias pavirsius, o slapia taip, kaip vandens stikline ispylus (nu nezinau stikline ar puse, bet sulyginimas butu toks).
Poza kuria tu paminejai esu bandes simtus kartu, bet su jokia moterimi ejekuliacijos nebudavo. Tik ta vienintele ejekuliuodavo, bet ne kiekviena karta, gal kokiu ~70% atveju, sunku pasakyti, senai buvo, taciau tai visiskai nepriklausydavo nuo pozos.
Ir jeigu tokia moteri turi, tai yra tiesiog super visas tas procesas, noriu, pasiilgau to.
tik viena beda.....
Veliau tenka miegoti tikraja ta zodzio prasme slapioje lovoje

Butu idomu jeigu sia tema pasisakytu moterys, kurios butent ir sugeba ejekuliuoti.
O gal reguliariai ne, bet karta gyvenime, ar su konkreciu partneriu?

rutiale

R

3 įrašai

2009/10/31 19:25:39 19:25:39

ejakuliuoja tik apie 10 proc. moteru ir tik tada kai patiria orgazma. slapinimasis dar ne ejakuliacija.

Just

J

1 įrašai

2010/01/13 22:18:05 22:18:05

man taip buna...bet tik tada,kai vaikinas ranka stimuliuoja G taska ir klitori..neissitasko ciurksle tokia kaip cia raso bet lieka nemaza balute.. lb geras jausmas...pirma kart ta patyriau,kai dar buvau nekalta ir pirma kart mane taip liete ranka..po to pradejau dometis kame ten esme...o dabartiniam vaikinui labai patinka,kai man taip issitasko

Ragai

R

1 įrašai

2010/01/14 08:06:49 08:06:49

Gycius: Yra toks reiskinys kai moteris orgazmo metu ima slapintis. Gal kam tego gyvai pajusti ir pamatyti toki reiskini?

Kas ty per biesas? Jei mane merga apslapintu - snukin gautu!

Virgintaa

V

134 įrašai

2010/01/19 12:03:07 12:03:07

kreipimasis i 'ragai", tu net nesupranti temos esmes, o siulai i...........

A

113 įrašai

2010/03/24 13:15:08 13:15:08

10% moteru tai tesugeba? nice tai tuomet man ziauriai pasiseke ^^

SYRIS

S

16 įrašai

2010/04/01 21:52:05 21:52:05

Ragai,bentjau i frm taip nerashytum. Visgi zemini save visu akivaizdoi. Negrazu. Sheip nzn kiek ten procentu kam buna. Bentjau man paviko jas taip sujaudinti kad ejakuliuotu. Paprasciausei reik atsizvelgki kad G tashkas pas paneles randasi skirtingai. Pas kaikurias aukshtai, pas kitas zemiau. Pvz pas viena aimanos ir poto ejakuliacija. Pas kita aimanos,traukuliai per kuna ir tik po to pasireishke ejakuliacija. O pas dar kita ishvis G tashko neradau. Tad manau cia laimes dalikas. Nes nevisad technika gali but veiksminga. Nors ne man ir jokiam kitam vaikinui cia spresti. Paneles/moteris geriau turi zinoti kas ten pas jas ir kaip. Mes tik galim jom padeti pasimegauti ish dushes.

liudesys

L

2 įrašai

2010/04/02 08:41:27 08:41:27

Hmm noriu... tai patirti...

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/02 10:04:24 10:04:24

Tai apie ka cia rasoma yra ne kas kita kaip gamtos klaidele,yra zinoma kad iki tam tikro nestumo laiko zmogaus embrionas neturi lyties. Kartais zmogus turi kai kuriu priesingos lyties pozymiu. Toji vadinamoji ejakuliacija ir yra kaip vyriskumo "liekana", savotiskas rudimentas - kaip uodegele (ja turi vienetai) ir treciojo voko liekanos (jia turime visi - vidiniuose akies kampuose matosi plevele). Tai leidzia paaiskinti kodel tik nedaugelis moteru turi toki vyriska pozymi, ir tikrai ne 10 proc., o gal 0,5.

Ta, kuri ejakuliuoja...retkarciais

T

1 įrašai

2010/07/24 13:53:57 13:53:57

Vyyyts: Tai kaip ka padaryti merginai kad ji ejakuliuotu?

Pataikyti y ta auksiny g taska, patikek, tikrai veikia! Jei moteris leidziasi bandoma, tai kada nors tikrai surasi. Reikia kaitalioti pozas, kad penis labiau liestu tai virsutine ,tai apatine, tai sonine vaginos dalis ir butinai rasi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume