Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ieškau vyro

Ieškau vyro

kamasutra

K

2 įrašai

2011/05/11 22:15:41 22:15:41

Norejau paklaust temos autores kiek jai metu? ar dar iki pensijos toli? O tai cia sunku ka ir patarti kai neturi minimalaus vaizdo.Man ir patiktu su apkunoka moterim pasidzigint,butu gerai,kad plaukus susitvarkytu.Taipogi ,kad is burnos nesmirdetu fekalijom,jei turi papus butinai nesiok juos,kad vyrai pastebetu.Gal kokia palaidyne su didele iskirpte,tinkama lemenele uzsimesk,kad papus prilaikytu.Nevaiksciok apsirengusi kaip cigone.Jei noresi vyra pamatyt dar karta negulek lovoje kaip uzmustas mamutas.Imkis veiksmo.Vyram patiktu jei imtumeisi iniciatyvos.Tarkim sedetume,sneketume ir tu man paciuptum pirma uz linksmakocio.Tai automatiskai varpa prinoktu ir galetum kurti savo kombaina.Tik nepamirsk,kad reikia gerai iskulti varpa,o tai daugiau niekas nesamdys prasto kombaino.Svarbiausia palaikyk gerai nuotaika,o jei sedesi vepeli nuleidusi tai nieko neiseis.Na manau cia daugelis vyruku galetu pasakyt kas jiems patinka o tada jau galetum kurti plana huligana.Sekmes medzioklej,nesutrypk kokio dziusnos

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/12 15:08:42 15:08:42

kamasutra: Norejau paklaust temos autores kiek jai metu? ar dar iki pensijos toli? O tai cia sunku ka ir patarti kai neturi minimalaus vaizdo.Man ir patiktu su apkunoka moterim pasidzigint,butu gerai,kad plaukus susitvarkytu.Taipogi ,kad is burnos nesmirdetu fekalijom,jei turi papus butinai nesiok juos,kad vyrai pastebetu.Gal kokia palaidyne su didele iskirpte,tinkama lemenele uzsimesk,kad papus prilaikytu.Nevaiksciok apsirengusi kaip cigone.Jei noresi vyra pamatyt dar karta negulek lovoje kaip uzmustas mamutas.Imkis veiksmo.Vyram patiktu jei imtumeisi iniciatyvos.Tarkim sedetume,sneketume ir tu man paciuptum pirma uz linksmakocio.Tai automatiskai varpa prinoktu ir galetum kurti savo kombaina.Tik nepamirsk,kad reikia gerai iskulti varpa,o tai daugiau niekas nesamdys prasto kombaino.Svarbiausia palaikyk gerai nuotaika,o jei sedesi vepeli nuleidusi tai nieko neiseis.Na manau cia daugelis vyruku galetu pasakyt kas jiems patinka o tada jau galetum kurti plana huligana.Sekmes medzioklej,nesutrypk kokio dziusnos

as jau noriu sito piemenelio.... uh,kaip noriu ir kombainas mano jau uzkurtas nebusiu uzmustas mamutas, busiu lanksti kaip gyvate ir meili kaip katyte

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/20 11:53:33 11:53:33

labas.. daug cia protingu vyru prirase.. neskaitau ir nemegstu komentaru.. jei noretum, galim kada susitikt.. man 38, atrodau lyg neblogai.. ir negalima apie save taip sneket.. jauciu, kad tu padori moteris, o kompleksu turi kiekvienas.. tai tiek.. paliksiu svo nr. 867600101.. sekmes.. netingesi-paskambink..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume