Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Skelbimai "Ieskau meiluzio" "Ieskau meiluzes"

Skelbimai "Ieskau meiluzio" "Ieskau meiluzes"

Vidasiukas

V

2 įrašai

2010/12/13 12:18:13 12:18:13

ByRoy: Ir man iki šiol atrodė,kad tema tai nebrendyloms.
Kol staiga supratau kiek aplink nelaimingų žmonių, kurie staiga supranta, kad gyvenimas aplink buvo iliuzija. Tave apgaudinėjo, išnaudojo...Supranti, kad gyvenimas, kurį gyveni ir atrodo galėjai įvertinti (dariau tą ar aną, buvau ten ar ten) iš tikrųjų toks nebuvo...
Įsivaizduokit žmona ar vyras suprato buvo išnaudojamas, kvailai išnaudojamas, jiems dabar aiškina,
kad reik toliau gyventi, viską užmiršti, atleisti, apie pareigą, bendrą turtą, bendrus vaikus, kad negali be jų gyventi-pražus.... Nesinori griauti bendro gyvenimo, įtraukti vaikus... Žema atsiduoti be meilės, pasitikėjimo....Žema prasidėti su prostitutėmis... Žema kvailai keršyti...Norisi atgauti pasitikėjimą savimi, žmonėmis, turėti laiko apsispręsti...
Kaip tiems žmonėms gyventi???
Iš principo visi šie forumai laikosi vienišų žmonių, išduotų žmonių ar būsimai išduotų žmonių dėka.
Taip, daug žmonių rašo ieškodami nuotykių ar norėdami nusipirkti meilę (kol staiga supras kad jų gyvenimas buvo ne visai toks kaip jie įsivaizdavo), bet tarp jų yra ir kitų....

Va cia tai taikliai pasakyta. Uzskaitau sita

nixe

N

27 įrašai

2011/02/27 22:37:48 22:37:48

Aš laikausi griežtos nuomonės - jei poroje viskas gerai, yra ir aštrių, ir naujų pojūčių - už fronto ieškot dažnai pojūčių tikrai nesinori. Tik va, mes patys dažniausiai su tuo "mano poroje viskas gerai" labai megstam save apgaudineti. Jeigu vyras pusė metų kaip manęs nepamiršta, kalba apie jausmur ir t t(atrodo tikrai nuoširdus... labai netgi) , vis siūlo nerimtus santykius", nors su mergina tikrai neisskirs, nes ten "viskas gerai, tik norisi kazko naujo... " - ar tikrai pas juos viskas gerai???

Andrius

A

10 įrašai

2011/03/19 09:55:21 09:55:21

shariukas: Ka manote apie skelbimus kai zmones iesko meiluziu ir visokiu nuotykiu... Man atrodo kad tai tik visokiu pacanu zaidimai. Ar esate su tuo susidure? Ar esate tai bande?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/19 10:08:13 10:08:13

Andrius:
shariukas: Ka manote apie skelbimus kai zmones iesko meiluziu ir visokiu nuotykiu... Man atrodo kad tai tik visokiu pacanu zaidimai. Ar esate su tuo susidure? Ar esate tai bande?

Kasdien bandome

Virginijus

V

2 įrašai

2011/05/13 04:20:05 04:20:05

LABAS AS ESU VAIKINAS 33M UGIS 183 CM SVORIS 89 KG PAS MANE IRA BIBIS 23 CM ILGE ESU SIMPATISKAS MALONIOS ISVAIZDOS SPORTNIO SUDIEJIMO RAUMENINGAS SEKSOLUS SEKSE AKTIVUS BE JOKIU TABU ESU . ESU SUOKES MOTERU VAKARIELOSE MOTERIM STREPTIZUS BELOKIU TABU IKI PILNO NUSIREGIMA PRIES MOTERU KOMPANIJOSE . jiskau gera seksualia malone moteri mergina kuri duotu man gera seksa mano nr 863625243 kuri mergina moteris duos man gera seksa tai merginai duosiu uz gera SEKSA 3000 litu pastovei kiekviena karta . galiu pilnai is laikiti toke moteri kuri man duos GERA SEKSA . galiu pilnai islaikiti toke moteri pastvem tai bendrvimui kuri man duotu gera SEKSA . mano nr. 8 sesi 3 sesi 2 penki 2 keturi 3 . as gy venu vienas nuosav name .turiu nuosava nama ir voketijoja berlino mieste . as esu milijonierius nuosavos imuonies lietuva-voketija imonies savininkas .dirbantis generaliniu diretoriu voduovas . gyvenu vienas nuosavam nae gerai esu apsirupines matereliai visam gyvenimui .esu tvarkinas ramau haraterio .linksmas be zalingu iprociu .nerukau nealhagolikas ir be paviduo yprociu .nemirstantis provu .labai gerbiu ir myliu moteris. jieskau mergina ar muoteri kuri man duotu gera seksa be juokiu tabu man sekse viskas patinka ir malonu man viskas sekse su malonia seksole moterim . BUCIUKAS JUM MOTERIS SEKSULIOM MALONIOM MALONEI MOTERIAI SEKSULIAI GALIU PASTOVEI LAZITI TARP KOJICIU TAS AISTRIGAS LUPITES . TAI MAN patinka seksuoli moteris kuri duoda gera seksa .buciukas merginos labai laukiu jusu maloniu atsiliepmu i mano prasima . labai laukiu simpatisku merginu kurios man duotu gera seksa as labai rimtai noriu laukiu tokiu simpatisku merginu kurois man duotu sekso .uz GERA SEKSA PASTOVEI TOKE MERGINA PAREMSIU 3000 LITU .laukiu tokiu maloniu moteriu kuriom sa busiu rikalingas kad man duotu sekso .buciukas merginos jusu visada laukiu .atsakisiu malonei visom kurioa atsilieps VIRGIS 863625243

Cakis

C

2 įrašai

2011/08/15 15:04:22 15:04:22

virginijus, kaimietis tu sumautas, rasyk ismok :D:D direktorius atsirado.
"dirbu tarptautinej kompanijoj, ukio reikalu vadovas. Patikslinu- valytojas" :D:D:D bent prajuokino zmogus

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/15 16:38:58 16:38:58

Cakis: virginijus, kaimietis tu sumautas, rasyk ismok :D:D direktorius atsirado.
"dirbu tarptautinej kompanijoj, ukio reikalu vadovas. Patikslinu- valytojas" :D:D:D bent prajuokino zmogus

Aaaaa, bicas, pavydi, kad tokiu babkiu neturi ot lietuviai, kaip jiems pavydas bamba grauzia o gal ir 23 cm neturi?

jaucianti

J

452 įrašai

2011/08/19 11:19:53 11:19:53

o ką reiškia "duotų gerą seksą"? Kaip jis ten duodamas? imamas?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume