Na, dabarti mes jauciam kiekvienas savo "kailiu" ir gincytis del jos man nera prasmes. Be to, su vyru gincytis niekada nemegau ir nemegstu. Taciau, ar rata galima pakreipti zodziais Juk vyrai vyrus itikint turi ir veikti, ne tik myletis ir tingeti net i rinkimus nueit.
P.S. Kai svajojam, ilgimes ar kenciam, akis i dangu keliam. Zvaigzdes mes matom, graziai jos spindi, taciau toli, o kas jose nezinom, tik speti galim.
Na, aš čia parašiau apie juodąją XX amžiaus sekso pusę už kurią dar reiks atsiskaityti kada nors, ir dar su korektūros klaidomis. Bet yra ir šviesioji jo pusė - nenusikalstama, labai graži - įkvepianti ir kerinti. XX amžius turi savo žavesio, ne tik XIX-asis, Ampyras arba Renesansas, Antika. My soul not ever is dark. My soul sometimes is bright - Oh! quickly string the harp I want to hear it and let my gentle fingers fling its melting murmurs over mine ear. A thing of beauty is a joy for us: its loveliness increases will never pass into the wars between the ladies and gentelmen.
O taip, tikrai zavu ir man kutena sirdi Bet kai kada del to ir dega "Vienadienes" graziosios plastakes, o kurios nesudege, ropoja nusvilusiais sparnais. Viena diena - Sviesa, o veliau - amzina Tamsa. Lyg ir perzvelgem istorija XX a. ir jau esam ateity - XXI a. Kai ka galim ne tiktai speti, bet ir realiai matyti, kad tobuleja abi puses, tik nezinia, kuri sparciau. Atrodo, norim zodi "atsiskaityti" braukti ar jo nebematyti ne vien tik sekso plotmeje. Be to, ar tam gyvenam, kad atsiskaitinetume arba atsiskaitymus uzkrautume nuo savo ant vaiku peciu, nes senstam ir amzinai juk negyvensim Tikejima ir Pagarba vieni kitiems susigrazinti reikia, tuomet ir Meile bus, ir Siluma.