Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Oralinio pamokos

Oralinio pamokos

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/06 12:21:04 12:21:04

"Jeigu nepatinka spermos skonis, išspjaukite (kai kurioms moterims spermos skonis labai patinka). Beje, spermoje nėra jokių nuodingų ar sveikatai pavojingų medžiagų. [u:1nzuj9b1]Ir dar: spermos skonis priklauso nuo to, ką vyras valgė. Pamaitinkite jį kuo nors skanesniu[/u:1nzuj9b1]... "
[url:1nzuj9b1]http://www.sveikaszmogus.lt/index.php?pagrid=meile&lid=2&rodyti=str&strid=3453&subtema=90[/url:1nzuj9b1]

swx

Moderatorių atsiprašau

SeksTujina..........

S

1 įrašai

2009/05/31 15:53:33 15:53:33

Ačiū už nuorodą, ji tikrai verta dėmesio, kaip būna pabodęs "tradicinis" seksas : aš apačioje draugas viršuje, o orgazmas ateina op 3min , ir toliau viskas vėl nuo pradžiū. Po nuorodoje matytū vaizdelių viskas pasikeitė , nesame iš tų jaunų porelių, mums jau po 45m , bet seksas veža kaip ir vešęs jaunystėja.

Svecias69

S

4 įrašai

2009/09/10 01:18:57 01:18:57

Idomiai cia jus diskutuojate, pasakysiu jums taip.
Jeigu vyrui patinka, kai moteris turi savo burnoj ar ant veido vyro sperma (o patinka tai praktiskai visiems, nes tai be galo malonu), tai vyrui to ir reikia.
Jeigu moteris lipa per save, kankinasi, raukosi ir kencia - normaliam vyrui malonumo irgi jokio. Tada geriau nereikia (bet tai nereiskia, kad to nesinori).
Jeigu moteri pacia tai veza ir ji svaigsta (o tokiu teko sutikti nemazai) - tada malonumas neispasakytas.
Ir kai esi turejes tokia drauge ar meiluze, kuri pati tai dievina, o daznai ir pati praso - pabaik man i burnyte, tai veliau gyvenime moterys, kurios to nedaro, nemegsta, slykstysi - atrodo pilkos, primityvios, senoviniu paziuru net jeigu jas ir myli.
Nu paprasta kaip 2 kapeikos.
Jeigu vazineji su prabangiu, tobulu automobiliu, o paskui atsisedi i ziguli, nu tai kaip tu ta ziguli be dievintum, tau vis viena norisi atgal pas bmw ar mercedes.
Ir jeigu vyro moteriai tai nepriimtina, tai jis kencia ir laukia, tikisi, kad moteris pasikeis (bet kantrybe turi ribas, gyvenimas taip pat, tai kodel ji gyventi ne taip tobulai, kaip noretusi?) - kai kantrybe truksta, skyrybos, pykciai ir t.t. Pats turejau ne vienas skyrybas (vien todel, kad merginai nepatiko oralinis sexas).
Nors siaip buvo ir puiki ir miela ir tobulai grazi, net ir sexas buvo tooobulas (bet be oralinio). Tai kam man tas nepilnavertis sexas? Skyrybos.

Arba kitas variantas, vyras myli ta savo ziguliuka, draugauja, gyvena, bet uz nugaros turi prabangia meiluze, su kuria susitike daro abu ta, ko tik troksta ir abu buna ekstazes busenoj. Tai budavo dar iki skyrybu. Ir tai labai pagreitina skyrybas, kai tavo drauge nemegsta oralinio, nemegsta jeigu jai baigi i burnyte, ir staiga spontaniskas pasimatymas su zavia nepazistamaja baigiasi tobulu sexu su visais abipusiais oraliniais ir kitais malonumais, tai susimastai... o kam man ta mano rutina, kai yra stai tokiu tobulu moteru !!??

Taip taip taip...
Dabar 99% moteru perskaiciusiu pagalvojo: "maniskis ne toks, jis man istikimas".
Ka gi... galiu jus nuliudinti.
Pats dievinu kuniskus malonumus, pats esu atviras ir stengiuosi buti tobulas, kartu esu labai atvirai bendraujantis ir turintis begales draugu.
Drasiai galiu pasakyti, kad jeigu vyrui to norisi (o norisi praktiskai vos ne visiems), ir jeigu ju moteris to nedaro, tai (galvokit ka norit, zinau begale poru, kur vyras tai gauna is salies, o moteris svaigsta koks tobulai istikimas jos vyras).
Jeigu jus draugaujate su vyru "pastumdeliu", kuris del nepasitikejimo savimi, susitaikys su bet kokiu jusu noru ar nenoru - tuomet galit but rami. Jis ir liks pilkas zmogeliukas.
Jeigu jus norite tikro vyro, o pati norite buti tobula moteris ir tobula meiluze - turite lovoje buti tobulos kekses, darancios viska ir sugebancios pacios alpt is malonumo tai darydamos - tuomet jus busite, tobulos, geidziamos, norimos ir nerealios partneres, bei turesite laiminga ir istikima jums vyra. Ir jeigu vyras nueis i sona (o anksciau ar veliau jis nueis), tai jis tures ka su kuo palyginti. Aha - maniske - tobulas sexo partneris, o sita atsitiktine - tik pilka pele. Dievinu ir myliu savo moteri, aciu uz atsitiktini sexa su pilkaja, ji tik parode kokia tobula maniske.
Vyra tureti labai paprasta, tereikia:
1. Buti tobulai lovoje. Tobulai tiek, kad vyras zinotu, jog jo moteris yra tobuliausia kekse pasaulyje ir sexas su ja dangiskas.
2. Duoti vyrui laisve ir nebumbeti ir nepavydeti. Bet, kad tai pavyktu, reikia buti tobula lovoje, tada ramia sazine vyra isleisite bet kur, nes vyras zino, jog jo moteris tobulas sexo partneris. Ramu jums, ramu vyrui, abu laimingi. Jeigu jums slykstu, bjauru ar kazkas nepriimtina, vadinasi jus jau pripazistate, kad yra geresniu lovoje uz jus, vadinasi tikimybe, jog vyras ieskos geresnes - didele, abu ta zinot, laisve ir nebumbejimas bei nepavydas - neimanomi.
3. Vyru reikia rupintis ir rodyt demesi - tada visa tai gausite atgal.

Bet sita formule veikia tik tuomet, kai visi 3 punktai yra igyvendinami.

matas44

M

174 įrašai

2009/09/10 04:30:14 04:30:14

Po tokio issamaus ir daugeliu vietu tikslaus komentaro belieka sulaukti moteru komentaru kokie primityvus yra vyrai, galvojantys tik vienu galu..

16801id_šilkas

1

32 įrašai

2009/09/10 04:48:03 04:48:03

Svečias rašė"
Nu paprasta kaip 2 kapeikos.
Jeigu vazineji su prabangiu, tobulu automobiliu, o paskui atsisedi i ziguli, nu tai kaip tu ta ziguli be dievintum, tau vis viena norisi atgal pas bmw ar mercedes.
Ir jeigu vyro moteriai tai nepriimtina, tai jis kencia ir laukia, tikisi, kad moteris pasikeis (bet kantrybe turi ribas, gyvenimas taip pat, tai kodel ji gyventi ne taip tobulai, kaip noretusi?) - kai kantrybe truksta, skyrybos, pykciai ir t.t. Pats turejau ne vienas skyrybas (vien todel, kad merginai nepatiko oralinis sexas).
Nors siaip buvo ir puiki ir miela ir tobulai grazi, net ir sexas buvo tooobulas (bet be oralinio). Tai kam man tas nepilnavertis sexas? Skyrybos.

Arba kitas variantas, vyras myli ta savo ziguliuka, draugauja, gyvena, bet uz nugaros turi prabangia meiluze, su kuria susitike daro abu ta, ko tik troksta ir abu buna ekstazes busenoj. Tai budavo dar iki skyrybu. Ir tai labai pagreitina skyrybas, kai tavo drauge nemegsta oralinio, nemegsta jeigu jai baigi i burnyte, ir staiga spontaniskas pasimatymas su zavia nepazistamaja baigiasi tobulu sexu su visais abipusiais oraliniais ir kitais malonumais, tai susimastai... o kam man ta mano rutina, kai yra stai tokiu tobulu moteru !!??

Taip taip taip...
Dabar 99% moteru perskaiciusiu pagalvojo: "maniskis ne toks, jis man istikimas".
Ka gi... galiu jus nuliudinti.
Pats dievinu kuniskus malonumus, pats esu atviras ir stengiuosi buti tobulas, kartu esu labai atvirai bendraujantis ir turintis begales draugu.
Drasiai galiu pasakyti, kad jeigu vyrui to norisi (o norisi praktiskai vos ne visiems), ir jeigu ju moteris to nedaro, tai (galvokit ka norit, zinau begale poru, kur vyras tai gauna is salies, o moteris svaigsta koks tobulai istikimas jos vyras).
Jeigu jus draugaujate su vyru "pastumdeliu", kuris del nepasitikejimo savimi, susitaikys su bet kokiu jusu noru ar nenoru - tuomet galit but rami. Jis ir liks pilkas zmogeliukas.
Jeigu jus norite tikro vyro, o pati norite buti tobula moteris ir tobula meiluze - turite lovoje buti tobulos kekses, darancios viska ir sugebancios pacios alpt is malonumo tai darydamos - tuomet jus busite, tobulos, geidziamos, norimos ir nerealios partneres, bei turesite laiminga ir istikima jums vyra. Ir jeigu vyras nueis i sona (o anksciau ar veliau jis nueis), tai jis tures ka su kuo palyginti. Aha - maniske - tobulas sexo partneris, o sita atsitiktine - tik pilka pele. Dievinu ir myliu savo moteri, aciu uz atsitiktini sexa su pilkaja, ji tik parode kokia tobula maniske.
Vyra tureti labai paprasta, tereikia:
1. Buti tobulai lovoje. Tobulai tiek, kad vyras zinotu, jog jo moteris yra tobuliausia kekse pasaulyje ir sexas su ja dangiskas.
2. Duoti vyrui laisve ir nebumbeti ir nepavydeti. Bet, kad tai pavyktu, reikia buti tobula lovoje, tada ramia sazine vyra isleisite bet kur, nes vyras zino, jog jo moteris tobulas sexo partneris. Ramu jums, ramu vyrui, abu laimingi. Jeigu jums slykstu, bjauru ar kazkas nepriimtina, vadinasi jus jau pripazistate, kad yra geresniu lovoje uz jus, vadinasi tikimybe, jog vyras ieskos geresnes - didele, abu ta zinot, laisve ir nebumbejimas bei nepavydas - neimanomi.
3. Vyru reikia rupintis ir rodyt demesi - tada visa tai gausite atgal.

Bet sita formule veikia tik tuomet, kai visi 3 punktai yra igyvendinami.[/quote]

viskas čia tiesa...ir jei 1 punktas tvarkoj kitu du punktai gaunasi savaime:))

Moteris33

M

54 įrašai

2009/09/10 16:07:59 16:07:59

matas44: Po tokio issamaus ir daugeliu vietu tikslaus komentaro belieka sulaukti moteru komentaru kokie primityvus yra vyrai, galvojantys tik vienu galu..

Ne, aš tik susijuokiau - ir kas čia jūs per aukso luitai? Eikit į visas keturias puses kokiu reikia būti pasipūtusiu, kad tokį pamokslą išrėžti, atsiprašau, atbarškinti klaviatūra, aiškinant kaip čia reikia laikytis įsikibus vyriu į kelnes, kad tik NEPABĖGTŲ

Visi tie išvardinti punktai - tiesa. Tik... Jie galioja ir vyrams Laikykitės jų patys, ir turėsite sekso deives lovose Ir čia negalioja "su sąlyga jie yra punktas 1 bus kiti". Čia visi punktai svarbūs.

Viešnia

V

281 įrašai

2009/09/10 19:25:39 19:25:39

matas44: Po tokio issamaus ir daugeliu vietu tikslaus komentaro belieka sulaukti moteru komentaru kokie primityvus yra vyrai, galvojantys tik vienu galu..

Aš pakomentuočiau, bet man kilo klausimas, ką reiškia tikras vyras? Čia tas, kuris geras lovoje, ar yra dar ir kitų komponentų.

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/10 19:32:45 19:32:45

Prasideda ir tuo baigesi oralinio pamokos

swx
PS nenukrypkime nuo temos mielosios

Moteris33

M

54 įrašai

2009/09/10 19:49:03 19:49:03

Svečias: Prasideda ir tuo baigesi oralinio pamokos
swx
PS nenukrypkime nuo temos mielosios

O čia niekas nuo tems ir nenukrypo. Čia jūs nelinkęs įsigilinti
Vieni apie simptomus, kiti apie problemos esmę

Samantta

S

481 įrašai

2009/09/10 20:33:29 20:33:29

Kiekviena kūno dalis yra duota kokiai nors funkcijai atlikti - ausimis klausomės, akimis matome, širdis varinėja kraują. Išeinamoji anga šalina organizmo atliekas, o ne kramto maistą. Kodėl tad burna privalo atlikti oralinį? Jos paskirtis irgi kita. O tai, ką norima kad būtų atlikta su burna - atlieka kitas moters kūno organas. Jei jis jau "nebeveža' - gal tai persisotinimas, mieli vyrai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume