ADRIJANA: bet tada iseina kad as bloga lovoj , nes yra daug kitu kuriuos ryja ..o as visur noriu but geriausia
o is kitos puses jei laipiosiu per save tai perdaug galiu atiduot zmogui ir skyrybu atveju jausiuos blogai..to bijau...
taip tuomet pradek!... lenktynes;) kad butum geriausia;) na, taip, tai galima laikyti ir trukumu;) jei kazko lovoje truksta, tai galima to ieskoti kitur;) bet cia tik prielaidos... nes nuo to nieks neapsaugos, jei jau nores, tai vistiek eis i sali
tu daug kitu tikrai nera;)
lika: as kartais irgi galvoju, kad jis meluoja...bet, kad jis man su visokiom smulkmenom pripasakoja...dar sako, kad tai as atsilikusi nuo gyvenimo. jis uz mane jaunesnis 7 m. o tai jo mergos visokio niolikines. tai va, aciu Dievui, nors viena bendraminte Adrijana radau, o tai jau imciau galvot, kad tikrai atsilikusi.
p.s. dar vienas toks klausimelis mane neramina...galbut as labai pedantiska...bet kai jis ten pas mane pabuna...tai as poto jam su servetele visada nuvalau....nu juk pries dedant i burna mes vius produktus ne tik plaunam, bet dar nuskutam...tai kas gi cia blogo...bet jam matau, kad nepatinka...bet tai as irgi negaliu neplauto i burna det...
na, tave ryskiai mausto;) ir dar sesei pasakot su smulkmenom;) tai kas turi but intymu tarp dvieju. tiesiog gali turet gera fantazija, o tam tikras dalis pagrazinti, pridet is fantazijos ribu, to ko nera... tam, kad tave paerzint... na, ir siaip kokia informacija perteikineja seseriai, nori is jos vos neprostitute padaryt... jei esi suauges zmogus, turetum jau pats atsirinkt kur ir kiek yra tiesos
apskritai neturi nieko daryti kas tau nepatinka. is cia viskas ir prasideda. kad turi save prisivertineti. darai tai kas nemiela, tik is reikalo, itikti kitam