Cullinan: Zmogus mielas ir priimtinas nuo pedu iki momenelio,bet va ''didelis gylis'' -problema,ziaugciojimo refleksas trukdo,kaip besistengciau to isvengti.Gal kokiu patarimu?Ir idomu,ka vyrai apie tai mano?(zinodami,kad ne nuo ju kuno ''tampo'',o tiesiog refleksas)
Na, galbut patarciau ta "gyly" gilinti palaipsniui ir mokytis atpalaiduoti gerkle, tada ji pasidaro platesne. Manau, kad sis refleksas yra nugalimas. As anksciau ne itin galedavau paimti giliai, dabar tokiu bedu nekyla.
O siaip noreciau pakomentuoti, kas Oralinis yra musu gyvenime. Pas mane buvo atvirksciai, kai susipazinau su savo dabartiniu vyru. Jam buvo 29, man 20. Jis apie oraliny ne galvot nedrysdavo, o jau nekalbu apie daryma man...Is pradziu as jam apie tai kalbejau, veliau uzsizaidus atsargiai pradejau buciuoti vis zemiau, kita karta jau dar rimciau...Taip priejom iki to, kad jam pradejo patikti, bet jis nedrysdavo burnoje baigti...na isgydyti tai ilgai netruko. O dar po kiek laiko oraliniu dziaugiaus ir as. Nors man be galo malonu paciai jy atlikti, nes matant,kaip vyras alpsta nuo tavo glamoniu, tikrai uzkaitina krauja. Man vyro pasididziavimas yra ir mano pasididziavimas, as jy dievinu, myliu, ir noriu jo visur ir visaip. Nuryti sperma yra sveika, nes gauni pacius tikriausius baltymus, juk is spermos vaikai uzgimsta, ten tikrai nera nuodu, jei neskanu ar slykstiesi, galima atsargiai isspjauti, nepastebint ypac jei naktis. o senoveje moterys tepdavosi sperma veida bei krutine, kaip geriausiu kremu.