Is dalies sutinku.
1. Oralinis sexas tai nera monotoniskas galvos lanxtymas, kaip arklio galvos kinkavimas.
Deje dar nemazai merginu galvoja butent taip. Tas monotoniskas galvos kinkavimas gali ne tik, kad neprivesti iki orgazmo, bet kartais is viso sukelt juoka ir dar potencija visa pasitrauks.
Lygiai taip pat kaip ir sexas. Jeigu sexas yra kuomet parteneriai ziuri i skirtingas puses (ibede zvilgsnius i sienas), ir visa tai lydi tik monotoniskas "iejau, isejau, iejau, isejau". Tai lygiai tas pats. Ten kur monotonija - ten jau blogis.
Ledai juk irgi nevalgomi monotoniskai juos ciulpiant kinkuojant galva. Net bet koks vyras ledus valgo taip, jog matosi, kad jam malonu (nekrypstu i homo, tiesiog konstatuoju fakta).
Tai arba merginai malonu, arba is viso geriau tada nereikia.
Nevertinu oralinio sexo tuomet, kai vienas is partneriu - auka. "Ai del taves padarysiu".
Nereikia aciu, nedaryk, jeigu toks poziuris.
Jeigu tave pacia tai veza - super. Jeigu ne - sorry.
Mane pati tiesiog velka kai as mergina darau oralini ir tai matosi ir as ta dievinu ir mane tai jaudina.
O jeigu as susiraukes ten kazka "krapstinesiu, laizynesiu" tai nei vienai is jusu nebus malonu.
Daugelis taip. Blogiausia, jog turejau netgi mergina, kuri pasipasakojo apie tai kaip kalbejo su draugem ir kaip ji save laiko oralinio sexo karaliene. nu joa... galvoju cia jau dabar reikes laukt stebuklu (pokalbis buvo po pirmuju sexo vakaru). Tai ka karaliene padare..?
Pakinkavo monotoniskai galva, o ir apskritai, kai net vaginalinio sexo metu baigi jai ant pilvo, visa baisiai susierzina, nes tai slykstu ir sunkiai nusiplauna. Stai taip is oralinio sexo karalines pasirode vaizdelis truputi kitoks....
Na... kas del liguistai, tokiu dar neteko sutikti, visos uzsivede sake, ooo davai daro taip, ar kitaip. O kas del "eik pas tas kurios daro geriau, tai tobulas primityvios kaimietes pavyzdys". Tokiu irgi daug - bet ju labai vengiu.
Man moteris turi buti issilavinusi, protinga ir intelektuali, tada daznai ir lovoje buna kitokia nei ta "kaimiete" kuri rekia "eik pas ta, kuri daro geriau".
pastebejimas:
pagrindines Lietuvos merginu klaidos:
1. Daro oralini su tokiu rimtumu ir susikaupumu, it darytu smegenu operacija, o ne pramogautu ir megautusi kitam teikiamu malonumu;
2. Nesvarbu kaip tai joms sekasi, jos isitikine, kad vyras jau vien nuo fakto, kad jam daromas oralinis turi alpti nuo malonumo ir buti be galo, be krasto dekingas, uz toki merginos PASIAUKOJIMA;
3. Labai liguistai reaguoja i kritika ir pasiulymus a le "jei nepatinka as daugiau tau nedarysiu", arba "tai ir eik pas tas ku..as kurios gerai daro".
o siaip gal mano imtis ir mazoka, bet 90% lietuvaiciu nelabai moka juos daryt...