Visuomenei nauja ir labai naudinga informacija: nudistų paplūdimys tapatu nemokamam dviračių servisui

ieva
2010/06/09 08:21:44 08:21:44
Visuomenei nauja ir labai naudinga informacija: nudistų paplūdimys tapatu nemokamam dviračių servisui
ieva
2010/06/09 08:26:43 08:26:43
[quote="Lelis Borgia"]Nieko ten negaila, o priešingai – mylėti moterį yra Grynoji Laimė(Frau zu lieben ist Pures Glück)! O dviratis yra geriausia priemonė jai sutvirtinti. Padeda atsiskleisti intymumo grožiui. Das war Palangaweit im Kabel[/quo
Nuo kada dviratis padeda atsiskleisti intymumo grožiui???
Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių.....
trikapeikis intelektualas
2010/06/09 08:38:46 08:38:46
Gerbiamasis Borgia. Leiskite Jums priminti, kad zodis Myleti reiskia nuosirdzius, siltus jausmus ir tt.
Zmones nesugeba be salygiskai Myleti. Meile "uzsitarnaujama". Kurio viena is salygu, vienokia ar kitokia forma, istikimybe. Tai visai ne tas pats kas uzsiimti seksu. Zmones isreiskiantys Meile nepazystamiems paprastai vadinami veidmainiais ir/arba sio jausmo nepazystantys. Issakyta seka naudos gavimas.
Sekant foruma, sia tema ir Jusu issakyta " mylėti (dulkintis) moterį yra Grynoji Laimė". Per netrumpa laika pagaliau jus supratau.
Lelis Borgia
2010/06/09 09:05:38 09:05:38
O, sehr geehrter Herr, patikslinu, kad man meilė yra kūryba. Kitiems ji būna neapykanta, kylanti iš pavydo jausmo, o šis iš nepasotinamo žmogaus egoizmo(savanaudiškumo, savininkiškuo ir pan.). Dar kitiems ji - tik seksiukas. Mylėti galima ir žmoną smėlyje ant gražaus Baltijos jūros kranto ne tik Nidoje, Klaipėdoje, Palangoje ar Šventojoje. Mylėti žmoną reikia visur, bet gyvenimas yra gyvenimas ir prigimtis yra ne saldainiukas. Ji būna ir sudėtinga, ir sunki, ir dar kitokia.
2010/06/09 09:25:15 09:25:15
Labai idomu, gal butu galima placiau. " mylėti (kurti) moterį yra Grynoji Laimė".
Neperseniausiai skaiciau "oralinio sekso nauda moters organizmui arba kaip galimybe atsikratyti zalingo iprocio rukyti" cia kaip tik, pas mane, viena tokia "depresuojanti" laksto.
Labai laukiu atsakymo, gal tuoj pakeisiu poziuri i pasauli ir ka nors stulbinamo sukursiu.
Lelis Borgia
2010/06/09 09:43:45 09:43:45
Ja, genau, sehr geehrter Herr!
Eintausend Mädchen gibt es am Ostseestrand im Sande mit herrlichen Meerblick.
Eintausend schöne nackte Mädchen an der Ostsee im FKK - Strand gesehen hat.
Eintausend nackte Frauen und keine hat´s geschafft.
Eintausend Mädchen doch Du hast mich verführt.
Und wenn mein Herz voll Sehnsucht brennt,
weiß ich was gleich passiert :
Dann beißt er wieder zu und läßt mir keine Ruh,
der kleine Liebe in meinem Herzen.
Das war wirklich so schön.
Das war der kleine Floh in meinem Herzen, - tai ne seksas už pinigus.
Linkiu jums būti kūrybingam ir su moterimis taip pat, juk ne visi vyrai kiaulės, kaip kas čia mus nuolat linksniuoja,
nerasdamos bendro vardiklio su mumis, vyrais.
2010/06/09 10:01:22 10:01:22
Makaronciko makaronai sutepti svetimais jausmais.
Kaip greit ir kiek daug ant ausu prikabinsi, kad greiciau atsirastu "svetimos" moters lovoje, manipuliuojant. Stai ir kuryba.
Atsiprasau, kad pasivazinetu "svetimos" moters dviraciu.
Del spalvotu piestuku pasiulymas galioja...
Buvusi ugnelė
2010/06/09 10:14:19 10:14:19
Nagi labai graži, spėju, subrendusių vyrų diskusija. Tema provokuojanti, oponentai - bent jau iškalbingumu - lygiaverčiai. Aš šiandien kažkuriuo momentu iš juoko vos nuo kėdės nenugriuvau ir visą kavą ant stalo (ir dokumentų) išpyliau. Sėkmės vyrukai! Aš su savo pasaulėžiūra stoviu trikapeikio pusėje...
Lelis Borgia
2010/06/09 10:17:34 10:17:34
Galvok ne apie spalvotus pieštukus man ar ką aš čia pasakiau, o apie tai, ką pats jauti moterims, moteriai, žmonai, draugei ar meilužei. Glaub an was du fühlst für die Frauen, für Sie zwei, - va taip. O dviratis padeda sustiprinti ryšį su mylimaja ar gera drauge. Alles Gute!
2010/06/09 10:44:24 10:44:24
Lelis Borgia, suprasti Moteri ne kiekvienam vyrui lemta.
Tuo naudotis, manipuliuojant siekiant savo tikslo kazin kam dvejetas. Kazkas kalbejo apie egoizma.
Cia ne tas atvejis kai du laisvi susitinka seksas del sekso.