Nu tai atsakyk tu i jos skelbima ir issiaiskinsi ko ji iesko

tadaspadas
2009/04/16 12:50:01 12:50:01
Nu tai atsakyk tu i jos skelbima ir issiaiskinsi ko ji iesko
yolantayo1296838981_db
2009/04/16 14:03:04 14:03:04
Na pagaliau protinga mintis!
Sistina
2009/04/16 17:37:14 17:37:14
Kiek suprantu ir tu cia ne labdara dalini:)))
J-Rich
2009/04/29 08:12:54 08:12:54
Wau.. Radai zmonos skelbima? WAU.. As jau sugalvociau ka nors JI MIRTU IS GEDOS!!
pirmas kartas
2010/06/07 21:50:32 21:50:32
Moteriskaites,jei norite rasti normalu meiluzi klaipedoje tai galiu pasiulyti kaip tai padaryti,man tai paaiskino drauge.Nereikia jokiu anketu,seskite ant dviracio nuvaziuokite i Smiltyne kokiu 6 km.Ten kur dege miskas nusileiskite prie juros ir judekite link juodkrantes.Ten tikrai yra vienisu kaitinanciu sauleje vyru.Nesidrovekite juk norite tikslo.Jei pamatote kad jums priartejus jis ar jie apsivercia ant pilvo arba jei stovejo tai atsigule ivertinkite ji savo akimis,kokio jus norite sutikti ar apkunaus ar pagyvenusio ir t.t.Man jau 45 m.ir as tikrai radau sau tinkama,maniau kad jaunesnis o pasirode kad 7 m.vyresnis.Priejau prie jo ir paprasiau paziureti mano dviracio,kad kazkas atsitiko.Aisku jis pasimete,bet as pasakiau kad nesidrovetu juk esme suauge ir paklausiau ar galiu isitaisyti salai kol jis sutvarkis man dvirati,Nugalejau save ir nusirengiau,na o toliau tai tai,vienu zodziu ryztingai emiausi iniciatyvos ir po keliu susitikymu as savo pasiekiau,pilnai patenkinau savo "moteriska" alki.Dabar susitinkame gan daznai,bet tik tada kai as noriu,jam uzdraudziau man skambinti ir jokiu dovanu ir paramos man nereikia.Vienu zodziu dabar jauciuosi kaip naujai uzgimusi negu iki tol meditavau su savo vyru.Jis irgi vedes tik zmona ilgai buna uzsienyje nes ten dirba.Fantastika,jokiu isipareigojimu,jokiu lygu gavimo ir patikekite pasirodo kad as jam esu pirma kita moterys,todel man taip gera.Bandykite ir jus,nerasite tai nors gamtoje pabusite,o gal pasiseks ten tikrai neblogu rimtu vyru buna ne taip kaip iskrypeliu oficialiu nudistu pliazuose.Sekmes "Undine"
ieva
2010/06/08 04:36:58 04:36:58
Super!!! Taip ir padarysime! Kad tik tu vyru visoms uztektu...
Ot kokiu geru nemokamu patarimu galima gauti!
trikapeikis intelektualas
2010/06/08 06:51:26 06:51:26
Tiesa pasakius nesupratau Undineles. Jei jau meditavai (ar merdejai) su esamu vyru, kokia velnio jam meluot. Kokio velnio sakanti "nesidrovet", o pati slapukaudama?! "Esame suauge", elgsena kaip vaiku.
Kaip Adoma, Ieva su obuoliu, taip ir Undine su "dviraciu" .
Bet kuriuo atveju laimes cia nematau. Vienos noras suvedziojant po devyniais uzraktais.
"Nugalejau save ir nusirengiau,na o toliau tai tai,vienu zodziu ryztingai emiausi iniciatyvos ir po keliu susitikymu as savo pasiekiau,pilnai patenkinau savo "moteriska" alki.Dabar susitinkame gan daznai,bet tik tada kai as noriu,jam uzdraudziau man skambinti ir jokiu dovanu ir paramos man nereikia.Vienu zodziu dabar jauciuosi kaip naujai uzgimusi negu iki tol meditavau su savo vyru"
Jei nevynioti i vata, moteris kaip pliusinis meskiukas pilnut prikimsta komleksu su egoizmo aureole ant galvos.
Papasakok savo esamam, pamatysi kaip antra karta gimusi. Kaip dabar jauciasi antras? Neidomu ar ne?!
Lelis Borgia
2010/06/08 11:01:39 11:01:39
Na bet kad aš nemačiau pernai tų iškrypėlių, o gan solidžią publiką, pradedant Aukščiausiojo Teismo teisėjais ir baigiant tokiais elektrikais, kaip aš. Nebent Klaipėdoje tokių daugiau pasitaiko? O šiaip tai jūs puikiai išsprendėte savo intymią problemėlę, kurią reikia spręsti vienaip ar kitaip, ir nebūtinai skiriantis ar griaunant šeimą ir save.
trikapeikis intelektualas
2010/06/08 13:18:30 13:18:30
kur cia parasyta, kad problema isspresta?! skaitau, kad pasinaudota kaip vibratorium iki sekancio karto.
"Tuoj ateis" dvi bliaunancios, kad visi vyrai kiaules
ieva
2010/06/08 19:24:21 19:24:21
Borgia, jusu mastymas tai neduok Dieve. Pagal jus tai intymi problemele, o morales atzvilgiu jus problemeliu niekada nematote? Ar ne geriau seimoje issiaiskinti visas problemeles, o ne su dviraciu pliaze iseities ieskoti? Juk salia tu zmoniu dar yra ju sutuoktiniai...