Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Intymus bendravimas

Intymus bendravimas

Airė

A

1 įrašai

2009/03/30 11:58:55 11:58:55

Ka Jums reiskia intymus bendravimas? Ar tai tiesiog kitas sekso pavadinimas, ar kazkas daugiau? Pavyzdziui man, intymus bendravimas asocijuojasi su dideliu artumu poroje. Manau, ne butinai pora turi kuo daugiau myletis, kad galetu teigti, jog turi intymu bendravima. Intymu tai ir dalinimasis paslaptimis, ir zinojimas kito erotiniu fantaziju... Kaip Jus manote? Gal dar ka nors galite prideti prie to, kas Jums atrodo intymu?

Poisoningkisss

P

97 įrašai

2009/03/30 13:21:22 13:21:22

Kiekvienas savo gyvenime galime išskirti penkias svarbias jo dalis. Turime fizinę, emocinę, protinę, socialinę bei dvasinę gyvenimo pusę. Visos šios penkios yra taip suformuotos, kad kartu veiktų harmoningai. Savo intymumo paieškose norime gauti sprendimą šiandien, tuoj pat.
Viena iš mūsų problemų yra ta, kad norime „akimirksniu“ save patenkinti. Kuomet intymumo poreikio savo santykiuose mes nepatenkiname, ieškome sprendimo, įgyvendinamo „akimirksniu“. Kur mes ieškome? Fizinėje, protinėje, socialinėje, emocinėje ar dvasinėje gyvenimo pusėje? Fizinėje. Lengviau tapti fiziškai intymiems su kitu priešingos lyties žmogumi per valandą ar pusvalandį - tai tiesiog priklauso nuo poreikio! Bet greitai suvokiame, kad seksas gali būti tik laikinas paviršutiniškų troškimų atpalaidavimas. Vis tiek dar jaučiame nepatenkintą daug gilesnį poreikį.

kora

K

2495 įrašai

2009/03/30 14:23:22 14:23:22

Aire: Ka Jums reiskia intymus bendravimas? Ar tai tiesiog kitas sekso pavadinimas, ar kazkas daugiau? Pavyzdziui man, intymus bendravimas asocijuojasi su dideliu artumu poroje. Manau, ne butinai pora turi kuo daugiau myletis, kad galetu teigti, jog turi intymu bendravima. Intymu tai ir dalinimasis paslaptimis, ir zinojimas kito erotiniu fantaziju... Kaip Jus manote? Gal dar ka nors galite prideti prie to, kas Jums atrodo intymu?

Mano poziuriu, tai dvieju zmoniu kuno ir sielos salytis, pasireiskiantis visomis formomis, netgi sapnais.

marijuana

M

618 įrašai

2009/03/30 14:44:55 14:44:55

intymus bendravimas ir yra intymus bendravimas... aisku, galima ziuret placiau ir kai kam gal tai daugiau, ne vien tik artimi, intymus rysiai, ty fizinis konktaktas... ir nebutinai tai tik seksas... ir buciniai intymu, ir tt

Erikut??

E

101 įrašai

2009/03/30 15:31:45 15:31:45

Tai susiliejimas , paremtais tikrais jausmais. Intymus bendravimas priklauso ne nuo skaičiaus kiek, toli gražu. Nuo jausmų ir potraukio,kaip.

nata002

N

748 įrašai

2009/03/31 21:01:16 21:01:16

Man reishkia seksa.

sandryte39

S

363 įrašai

2009/04/01 09:19:52 09:19:52

ne vien seksa intymus bendravimas gali reikst,bet ir dvasini,kuna patenkinus reikia ir sielai peno ir tai tarp mylinciu vienas kita-INTYMU......

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume