Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Seksas su vyresnemis moterimis

Seksas su vyresnemis moterimis

kora

K

2495 įrašai

2009/03/23 22:50:37 22:50:37

Leo, teise mastyti kiekvienas turi savaip, jus taip pat.

Nei vienas gyvunas, isskyrus mokslininku teigima apie nemirtinga gelavandene hidra, senejimo proceso nesustabdys. Niekas neatrodys 80 metu sulaukes, kaip 40-ies, taciau gali atrodyti protingesnis uz 20-eti. Gyvenimo tiesa

Legitimo

L

84 įrašai

2009/03/24 03:02:12 03:02:12

kora: Jaunatis vilioja, kai suvokiam patys, kad fiziskai jau senstam, o sau nenorim pripazinti, lyg siaudo griebiames jaunos paneles. Taciau, sioj vietoj pasakom:gyvenimas ziaurus, kai turtus is po nosies jums nujoja, zadejo meile amzina, o bega pas jaunus. Teisingai, savo vieta reik zinoti ir taip numirstat per anksti, 10-20 metu nera su kuo bendrauti

As matyt jauneju, nes man vyresnes patinka Nors is tikro visiskai jokio skirtumo jaunesne ar vyresne-svarbu bendravimas.O is jo isplaukia ir grazus santykiai beigi tarpusavio trauka, is ju isplaukia draugyste, o veliau gal ir meile, kol galiausiai visa tai kartu nuplukdo i lova, kur viskas baigiasi malonumo banga..arba ne..cia jau priklauso nuo to ko siekiama taip kad nereiktu suabsoliutinti ir teigti, kad vyram patinka jaunesnes ar vyresnes..vyram patinka moterys, moterims vyrai..zinoma su kai kuriais nukrypimais:)

Leo

L

543 įrašai

2009/03/24 11:25:13 11:25:13

kora: Leo, teise mastyti kiekvienas turi savaip, jus taip pat.
Nei vienas gyvunas, isskyrus mokslininku teigima apie nemirtinga gelavandene hidra, senejimo proceso nesustabdys. Niekas neatrodys 80 metu sulaukes, kaip 40-ies, taciau gali atrodyti protingesnis uz 20-eti. Gyvenimo tiesa

Velgi suabsoliutint negalime, todel kad gyvenimiska patirtis proto trukumo nekompensuoja, juolab, kad protas su amzium svieseja, svieseja, ir isblunka (cia jei kalbant apie 80-mecius:))

kora

K

2495 įrašai

2009/03/24 16:16:47 16:16:47

Leo:
kora: Leo, teise mastyti kiekvienas turi savaip, jus taip pat.

Velgi suabsoliutint negalime, todel kad gyvenimiska patirtis proto trukumo nekompensuoja, juolab, kad protas su amzium svieseja, svieseja, ir isblunka (cia jei kalbant apie 80-mecius:))

Gal dar geriau, kai nera kam isblukt

Atsiprasau, nenorejau

daivux66

D

6 įrašai

2009/03/24 16:39:36 16:39:36

man,42 mt,draugui 25 mt ,esam pazystami 2 metus,gyvenom kartu beveik metus.Issiskyrem.Bet iki siol jis tebeskambina,teberaso,praso susitaikyti,tai jau tesiasi pusmeti .Jis bando draugyste su kitomis,bet niekaip negali manes pamirsti.Buvusia draugyste nutraukiau savo iniciatyva,atsitokejusi,del amziaus skirtumo.Pazintis,noras bendrauti,buti kartu,buvo jo iniciatyva.Jis idejo daug pastangu,kol as sutikau bendrauti su juo.Sirdyje as ir dabar nesu jam abejingi,bet kovoju su savimi,nebesusitinku.Jis sako,kad kitos tokios negali rasti,kad myli,pasiilgsta labai,bendraudamas su kitomis merginomis,moterimis,kas kart nuklimsta i prisiminimus kai mes buvome kartu ir taip susipyksta su naujai susipazintomis merginomis,moterimis.Gal tai tikrai meile? Musu bendravimas nebuvo vien sexas,tai buvo,ir bendri draugai,ir vakareliai,ir giminiu aplankymas,ir klubai,ir keliones ir romantiski vakarai prie juros,gamtoje,ivairiausiu renginiu lankymas ir t.t. O,gal,man ta padeta tarp musu taska,pakeisti i kableli,ar daugtaski....?Ka manote?

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/24 17:21:50 17:21:50

......nu nežinau nežinau...Aš sakydavau,kad nenormalus amžiaus skirtumas kai partneris galėtų būti tavo vaiku...taip pat galvoju ir kai vyrai prisigaudo jauniklių .Amžiaus skirtumą turi atsverti tada kokie tai kiti dalykai.Man buvo pažintis su 12 metų jaunesniu ,bet jaučiausi šiek tiek keistai..nors antra vertus,nieko neprarasi...visada spėsi susirasti vyresnį,kad paduotum stiklinę vandens

kora

K

2495 įrašai

2009/03/24 17:38:06 17:38:06

Siulyciau pastudijuoti, kad lengviau suprasti, kas, kur, prie ko, kaip, kodel, kada, gyvenimo zirkliu prasme.

Salia zirkliu isivaizduokit save su savom gyvenimo vertybem, kunu, protu ir jausmais, tuomet visa prasme ir paaiskes.

Suvoksim, ko kiekvienas norim, atrasim kaip ir suzinosim rezultata.

daivux66

D

6 įrašai

2009/03/24 18:14:55 18:14:55

laukine vysnia: ......nu nežinau nežinau...Aš sakydavau,kad nenormalus amžiaus skirtumas kai partneris galėtų būti tavo vaiku...taip pat galvoju ir kai vyrai prisigaudo jauniklių .Amžiaus skirtumą turi atsverti tada kokie tai kiti dalykai.Man buvo pažintis su 12 metų jaunesniu ,bet jaučiausi šiek tiek keistai..nors antra vertus,nieko neprarasi...visada spėsi susirasti vyresnį,kad paduotum stiklinę vandens

aciu uz nuraminima

Leo

L

543 įrašai

2009/03/24 20:45:11 20:45:11

daivux66: man,42 mt,draugui 25 mt ,esam pazystami 2 metus,gyvenom kartu beveik metus.Issiskyrem.Bet iki siol jis tebeskambina,teberaso,praso susitaikyti,tai jau tesiasi pusmeti .Jis bando draugyste su kitomis,bet niekaip negali manes pamirsti.Buvusia draugyste nutraukiau savo iniciatyva,atsitokejusi,del amziaus skirtumo.Pazintis,noras bendrauti,buti kartu,buvo jo iniciatyva.Jis idejo daug pastangu,kol as sutikau bendrauti su juo.Sirdyje as ir dabar nesu jam abejingi,bet kovoju su savimi,nebesusitinku.Jis sako,kad kitos tokios negali rasti,kad myli,pasiilgsta labai,bendraudamas su kitomis merginomis,moterimis,kas kart nuklimsta i prisiminimus kai mes buvome kartu ir taip susipyksta su naujai susipazintomis merginomis,moterimis.Gal tai tikrai meile? Musu bendravimas nebuvo vien sexas,tai buvo,ir bendri draugai,ir vakareliai,ir giminiu aplankymas,ir klubai,ir keliones ir romantiski vakarai prie juros,gamtoje,ivairiausiu renginiu lankymas ir t.t. O,gal,man ta padeta tarp musu taska,pakeisti i kableli,ar daugtaski....?Ka manote?

Jei duod linksmum, tai naudokis juo kol neatsitokejo:))

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/24 21:06:14 21:06:14

Todel kad mes esame iskrype. Todel kad mums neuztenka modeliu grazuoliu. Norisi extrymo, ivairoves. Norisi irodyti sau, kad gali isdulkinti viska. Todel kad norime isbandyti viska.
Be to psixologiskai vyrai geidzia vyresniu. Ir seip, amzius nesvarbu, svarbu geras seksas ir bendravimas.

Kita vertus, daznai zavi 40- mete gali suteikti vyrui daug daugiau dziausmo nei tupa 20. O kas keisciausia, kad sakoma jog CCCP sekso nebuvo. Nors tos 40- metes pavaro, oi pavaro. Ir dulkinasi is dusios. O ne kaip siuolaikinis jaunimas, del mados.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume