Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Susilaikymas - dorybe?

Susilaikymas - dorybe?

dainelė

D

1512 įrašai

2009/03/23 10:01:56 10:01:56

Svečias: Kaip manote, ar susilaikymas - dorybe? Arba gal kitaip - kiek laiko deretu susilaikyt? Nu kad iki vestuviu, tikrai neitikinsit, nes veliau gali paaisketi, kad vyras impotentas ir teks skirtis.... Taip kiek susilaikyt, jei susilaikyt apskritai?

Aš laikau seksualinį susilaikymą dorybe. Krikščionybėje toji dorybė įvardijama dviem: skaistumas (nesvarbu, poroj ar vienam, ir poroj tai visai nesusiję su seks.santykių nebuvimu) ir saikingumas (galioja ne tik seksui, bet ir viskam, kas teikia malonumo), o gašlumas yra yda.
Nemanau, kad impotencija ar frigidiškumas paaiškėja tik lovoje - taigi jau anksčiau žmogus jaučia, ar kyla jam/jai koks geismas bendraujant su kitos lyties asmenimi.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/23 11:24:12 11:24:12

Ne tik gašlumas yra yda, bet ir veidmainystė, melas, apgaulė, demagogija, meluojanti ir hipnotizuojanti reklama, žiniasklaida, politika, prezidentai ir prezidentės, premjerienės. O apie "Smurto plėtros" departamentus, piarus, nulėpausius nėra ko ir kalbėti. Žmonės nėra lygūs įstatymui. Egzistuoja gili socialinė atskirtis, socialinė, tesiminė, intelektualinė ir įstatyminė diskriminacija. Taip pat ir ekonominė diskriminacija, kas galima liūtui negalima žvirbliui. Taip ir sekso srityje skaistūs, ypatingai dori dažniausiai yra tie, kurie neturi babkių. Neturtingų vyrų seksualinė diskriminacija, kai vyras, gaudamas vienodą atlyginimą su moterimi negali kurti šeimos, turėti ir auginti vaikų, turėti visavertį intymų gyvenimą, nes moterys į tokius vyrus nežiūri, o tik į "krūtus". Tokia yra realybė ir nereikia čia lia lia. Yra didesnių ydų už lytynį nesaikingumą. Beje, kol moterys už šeimą, už meilę ir seksą ims pinigus, tol vienodų atlyginimų ir lygybės negali būti. Taigi: "Komm zurüch, meine Liebe, komm zurück, ich warte auf Dich, denn Du bist für mich, all mein Glück. J'attendrai..."

qq

Q

50 įrašai

2009/03/23 15:02:25 15:02:25

Būna gerų straipsniu būna blogų, būna perskaitai ir pamiršti tai šitas toks.
"Tai - Pitagoras, Aristotelis, Platonas, Leonardo da Vinčis, Spinoza, Niutonas, Kantas, Bethovenas, Herbertas Spenceris ir t.t." jo jo jie ten sužvakėm stovėjo ir viską matė, kažin nesismaukė jie ten. Ai nu taigi celibatas, tfu
Kažkur jau šitame forume citavau, kad reguliarus seksas kur kas naudingesnis. Apie gyvenimo trukmę taip pat jau rašiau.

pagarbiai
swx

Erikut??

E

101 įrašai

2009/03/31 06:32:12 06:32:12

Dorybes kuriame mes patys. Jei tai tavoji - šaunu.
Aš už skaistumą kaip dorybę.

varnelis

V

28 įrašai

2009/06/30 09:22:56 09:22:56

Erikut??: Dorybes kuriame mes patys. Jei tai tavoji - šaunu.
Aš už skaistumą kaip dorybę.

Dziugu kad yra tokiu zmoniu. Visom keturiom uz susilaikyma. Visuomeneje butu daug maziau problemu jei visi laikytusi sio principo.

Varnas 2

V

1 įrašai

2009/06/30 10:13:25 10:13:25

Susilaikymas - kvailybė. Dainelė neturi žalio supratimo apie Krikščionybę, nežino jos istorijos, o Borgia - idiotas.

Nikas1

N

190 įrašai

2009/09/06 20:01:50 20:01:50

Man labai keista kai žmonės sureikšmina seksą. Tai taip banalu.

IsDebesu

I

145 įrašai

2009/09/06 22:09:14 22:09:14

seksas yra vienas didziausiu gyvenimo malonumu..ir viena is jegu vercianciu pasauli suktis kaip jo galima nesureiksmint

justiakas

J

99 įrašai

2009/09/07 06:54:02 06:54:02

Su

Pigmaleonas: Taip ir sekso srityje skaistūs, ypatingai dori dažniausiai yra tie, kurie neturi babkių. Neturtingų vyrų seksualinė diskriminacija, kai vyras, gaudamas vienodą atlyginimą su moterimi negali kurti šeimos, turėti ir auginti vaikų, turėti visavertį intymų gyvenimą, nes moterys į tokius vyrus nežiūri, o tik į "krūtus".

pasakyk man tuomet, kokia čia dorybė, kai tu neturi net galimybės nusidėti? kalėjme uždarytas žudikas irgi turėtų būti labai doras, nes ten nei žudo jis, nei girtauja, nei su moterimis ulioja ar ne?

aš manau, tik tada gali save vadinti doru, kai turėjai galimybę pavogti, prisigerti ir pan., bet to nepadarei.

beje, susilaikymas irgi yra nesąmonė. pvz., kuris daugiau susilaikantis žmogus skaitytusi, ar ta(s) kuris kasdien perguli su vyru/žmona, ar ta(s) kuris porą kartų per mėnesį permiega su kokiu nepažįstamu/nepažįstama? kartais ne antram variante daugiau susilaikymo?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume