Butent kad ismanau toje srityje. Siuo klausimu analinis sexas zymiai maziau pavojingas uz sedima darba ar uzkietejusius vidurius:))

Leo
2009/03/13 05:37:36 05:37:36
Butent kad ismanau toje srityje. Siuo klausimu analinis sexas zymiai maziau pavojingas uz sedima darba ar uzkietejusius vidurius:))
Pigmaleonas
2009/03/13 05:40:43 05:40:43
Kas daug kalba - mažai daro! Kalbas dažnai rėžia nevykėliai, tad būkit budrios, neužsiraukit ant tokių, bet ir į svetimą kišenę, kai liberaliai prisidirbsite nelįskite. Man asmeniškai jau įgrįso ta analinė kultūra, kuri jau brukama net per prievartą: spauda, radijas, TV, internetas, Vilniaus apskrities gimnazistės internete, Seimas, LR Vyriausybė, Teismai, Prokuratūra, mokykla, švietimo, auklėjimo ir ugdymo programos, žodžiu, smurto terapija užsiiminėjančios pedagogikos ir jų atstovės prie LR Seimo, ir kitos institucijos. Man atrodo, kad to jau per daug mūsų visuomenėje. Per daug smarvės ir visi kampai nusisioti, apdergti, bet policija kažkodėl gaudo tik sisiojančius anglų džentelmenus, bet ne savus liberalus. Per daug liberalizmo smarvės: įlipi į autobusą, į troleibusą, o ten jau baisi smarvė veržiasi nuo liberalių keleivių, kuriems viskas dzin, žodžiu, liberalija ir analas absoliutus. Ir kada jis pasibaigs?
Leo
2009/03/13 05:56:04 05:56:04
Leisiu sau pakomentuoti. Is principo tai yra saves nerealizavusio ir visuomeneje neprisitaikiusio zmogaus pagiezingas issiliejimas....
Keista, kad zmogu, save vadinanaciu 1962m. gimimo dailininkes bendraamziu, vis dar stebina tokie dalykai. Ka padarete, kad taip nebutu? nieko? tai gal paprasciau visuomene priimti tokia kokia ji yra ir prisitaikyti? Priesingu atveju galiu pasiulyti tik viena - savizudybe. Jau galvojite apie tai?:)
swx
2009/03/13 06:50:30 06:50:30
Nieko sau prasidėjo nuo analinio sekso, po to recesija. Trečias pasaulinis, o dabar savižudybė. Liaudis atsipalaiduokim. Moteris (pasisakiusios) to nori ...
Pigmaleonas
2009/03/13 07:36:44 07:36:44
Cha cha cha, betgi ponios ir ponai - tai puikus ginčas. Ir kiekvienas čia daug tiesos pasakė, kad ir mano atžvilgiu. O tai, manau, yra gerai, nemanot? Kol kas neturiu gero revolverio, bet patarimas geras, sutinku. Kai įsigysiu, gal ir išbandysiu, o kol kas bijau saugumiečių ir policininkų, nes oficialiai, dėl proto stokos, leidimo jam negaučiau. Kol kas dar mane moterys žavi, todėl teks palaukti - nesišausiu.
2xhush
2009/03/13 08:18:17 08:18:17
Hmm, čia jau panašu į svaičiojimus - be jokių norų įžeisti Pigmaleoną. Taip - neatsakingai elgiantis labai lengvai galima pasigauti kokį užkratą, bet jie yra pagydomi ir tikrai tik reti atvejai gali turėti ilgalaikių pasekmių. Kartoju: neatsakingai elgiantis. O tokie svaičiojimai kaip "viskas, kas kenkia sveikatai, yra nenatūralu... išdykautojai lenda į svetimą kišenę... gydytojai nepasakys tiesos..." Na, čia jau tikrai nesuvokiate, ką kalbate, arba kalbate tiesiog tendencingai.
Analinio sekso (ne)malonumų nesu patyręs, bet šią, kaip ir bet kokią kitą, situaciją vertinu blaiviai ir remdamasis tyrimų duomenimis ir faktais (internete galima rasti ir rimtų šaltinių). Filosofuoti čia irgi galima, bet remiantis filosofavimais daryti kažkokias išvadas apie pasekmes senatvėje mokesčių mokėtojų kišenei - tai jau mažių mažiausiai neatsakinga. Filosofuoti galima apie ta, kad analinis seksas privedė Romą prie moralinės degradacijos ir žlugimo - su tuo aš tikriausiai sutikčiau. Bet apie ilgalaikes pasekmes sveikatai tai siūlyčiau dar pasiskaityti, pasidomėti...
swx
2009/03/13 08:25:47 08:25:47
Nesitikėjau, kad šioje temoje galima prasiskaidrinti nuotaiką "analinis seksas privedė Romą prie moralinės degradacijos ir žlugimo - su tuo aš tikriausiai sutikčiau." kažin ką mano kariškiai? Ar nereikėtu sudaryti būri karių?! juos mobilizuoti pas savo priešus ?
Pigmaleonas
2009/03/13 08:35:12 08:35:12
Jo, atėjo laikas kreiptis į aukščiausią Raselės Ministėriją, kad išvengtume Romos sindromo - Romos imperijos likimo arba Prancūzijos Direktorijos šunkelių.
2xhush
2009/03/13 08:37:44 08:37:44
Manau, kad jei tai būtų ilgalaikė strategija - tikriausiai padėtų
Na, bet jei tas mano teiginys ir yra ne visiškai teisingas - tai bet kokiu jis arčiau tiesos, negu kai kurie čia teiginiai apie analinio sekso ilgalaikes pasekmes sveikatai.
Pigmaleonas
2009/03/13 08:45:27 08:45:27
Visos strategijos žlugo. Lietuva vietoje Baltijos tigro su savo 2K strategija atsidūrė tualete, kanalizacijoje ir nežinia kaip išsikapstysime iš jos.