Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Analinis seksas

Analinis seksas

Furian

F

121 įrašai

2009/03/10 19:11:43 19:11:43

Seksologai sako, kad nėra nieko blogo, dėl ko sutaria abu partneriai.. Todėl apie tai reikėtų su partneriais ir diskutuoti, o ne viešose temose

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/10 21:49:22 21:49:22

Pigmaleonas: Tai šių laikų modernas - paskutinis seks mados klyksmas ir gera gydytojų rinkodara. Daktariūkščiai ateity turės babkių ir darbo, o šik moderno kvailutės nuostolių. Oi, atsirūgs šita zonos anal kultūra ateities kartoms.

Matosi kad kazkas cia nukentejo nuo analinio... Turbut Pigmaleonui kazkas parval zopu na britanskij flag

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/11 06:38:47 06:38:47

Furian: Seksologai sako, kad nėra nieko blogo, dėl ko sutaria abu partneriai.. Todėl apie tai reikėtų su partneriais ir diskutuoti, o ne viešose temose

Bet pasekmes apmoka kiti - tėvai arba visuomenės biudžetas. Už vienų malonumą moka kiti. Liuks liberalizmas, toks fainas, kaip Steponavičius: malonumas(kaifas) man, išlaidos jums - didėjantys mokesčiai. Man yra tekę dirbti ligoninėje, todėl šį bei tą žinau apie vieną ir kitą. Žinoma, jei sugebi pats ar pati užsimokėti už savo seks išdaigas, už anal liberalizmą, tada priekaištų jokių, bet daugumoje apmoka kiti, nes seks išdaigininkai patys negali, nes neturi babkių ir lenda į svetimą kišenę.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/11 06:46:33 06:46:33

Zygfrid:
Pigmaleonas: Tai šių laikų modernas - paskutinis seks mados klyksmas ir gera gydytojų rinkodara. Daktariūkščiai ateity turės babkių ir darbo, o šik moderno kvailutės nuostolių. Oi, atsirūgs šita zonos anal kultūra ateities kartoms.

Matosi kad kazkas cia nukentejo nuo analinio... Turbut Pigmaleonui kazkas parval zopu na britanskij flag

Herr Siegfried, gal galėtum aiškiau? Nes man nafig tas "Britanskij Flag"!

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/11 11:13:23 11:13:23

Pigmaleonas:
Furian: Seksologai sako, kad nėra nieko blogo, dėl ko sutaria abu partneriai.. Todėl apie tai reikėtų su partneriais ir diskutuoti, o ne viešose temose

Bet pasekmes apmoka kiti - tėvai arba visuomenės biudžetas. Už vienų malonumą moka kiti. Liuks liberalizmas, toks fainas, kaip Steponavičius: malonumas(kaifas) man, išlaidos jums - didėjantys mokesčiai. Man yra tekę dirbti ligoninėje, todėl šį bei tą žinau apie vieną ir kitą. Žinoma, jei sugebi pats ar pati užsimokėti už savo seks išdaigas, už anal liberalizmą, tada priekaištų jokių, bet daugumoje apmoka kiti, nes seks išdaigininkai patys negali, nes neturi babkių ir lenda į svetimą kišenę.

Kiek pastebejau labai akcentuoji, kad kitiem tenka apmoketi. Taip tenka ir ka? o ko neapmoka kiti? Jei vyras turejo daugiau 2 partneriu, sekanciai jo moteriai tikimybe susirkti gimdos kaklelio veziu padideja daugiau kaip 50% ir dideja, kuo daugiau partneriu vyras turejes. tai ka dabar uzdrausim uzsiimt seksu iki vestuviu, kad vyrui pirma moteris butu ir taip sumazintume ligos atsiradima, kad kazkam po to uz tai moketi nereiktu? Visi zmones dirba, visi moka mokescius, visi nusipelno gydymo esant reikalo... o pasakymas mes mokesim, ar tevai... juokingas... kokios tavo problemos kas mokes, pats zmogus, jo tevai, ar valstybe, kiekvieno asmeninis reikalas, kaip jam gyventi. Visi suauge zmones gali priisimt atsakomybe uz savo veiksmus. Ir elgtis kaip jiem tinka ir patinka...

Vaikis

V

5 įrašai

2009/03/11 11:20:10 11:20:10

Pigmaleonas:

Oi Pigmi nei tu moki uz kitu analini sexa nei kalbek. Mokescius mes visi mokame ir nefaktas kad tu daugiau nei as. Jei dirbai ligonineje tai fkatas mano alga buvo didesne (na nebent tu neurochirurgas) taigi ir mokesciu mokejau daugiau. O ka nuo vaginalinio sexo nera problemu? Oi kiek graziu ligu yra nuo vaginalinio sexo... O kas moka? Taigi nepainiok shiknos su kisene.

Petras

P

17 įrašai

2009/03/11 11:22:07 11:22:07

Pigmaleonas:
Zygfrid:

Herr Siegfried, gal galėtum aiškiau? Nes man nafig tas "Britanskij Flag"!

Herr Pigmaleon wissen sie kad tai ne Jusu reikalas kas kur ir kaip kaisioja. Taskas toje vietoje. Atsirado mat shiknu asas.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/11 11:26:24 11:26:24

Jūs visai teisu, kad moteriai susirkti gimdos kaklelio vėžiu tikimybė tikrai padideja, bet gyventi kitų sąskaita gal nereiktų, juk ne visi mes liberalai, tiesa? Nors pats esu gan liberalių pažiūrų, bet ne visur pripažįstų stipriojo teisę.

Untapištima

U

64 įrašai

2009/03/11 13:49:52 13:49:52

Oho... tikras jūros mūšis... Kažkodėl prisiminiau savo pusbrolį, kuriam prieš operaciją, jo žodžiais, gražuolė sesutė padarė dvi klizmas. Po to ne vienerius metus prisimindavo, kaip nekaltybę prarado.

swx

S

127 įrašai

2009/03/12 08:55:40 08:55:40

Kvailokai diskusija rutuliuojasi. Visų pirmą žiūrite kas bus po to, galbūt pažiūrekime kam to reikia?Jei vienam iš partnerių to reik jis su laiku gali taip padaryti eidamas į šoną. Kas bus po to ?! Antras variantas vienam iš sutuoktinių to reik ir abu dėl to sutaria. Sutaria ir dėl to, kas bus po to. Manau taip turėtu rutuliuotis diskusija.
Kur kas didesnė problema kai to norima, tačiau antrai pusei nepasakoma.(iš baimės būti nesuprastam. GĖDA ir tt)
Nuo savęs. Man asmeniškai didelis dzinn. Reikės sumokėsiu, reikės slaugysiu. Maksimaliai santarvės, maksimaliai pažinti vienas kitą. Gyvenimas tik vienas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume