2009/03/02 13:44:31 13:44:31
Gal zinote, kokie erotiniai zaidimai gali buti zaidziami vakareliu metu? Na, tokiuose vakareliuose, kur visi suauge, visi pazistami ir nori smagiai praleisti laika. Nekalbu apie grupini ar panasiai. Tiesiog apie zaidimus su erotikos prieskoniu. Primityviausias pavyzdys - mokykloje zaistas Butelis, kur sukamas butelis ir buciuojamas tas zmogus, i kuri atsisuko kaklelis.. Gal zinote kokiu nors smagesniu?
ththtrhgtrghtrgrt
T
1 įrašai
2009/03/02 14:39:27 14:39:27
nu dar galima merginas jieskotio kaip surandi pabucuoji ja :D
2009/03/02 15:03:03 15:03:03
Man tai slykstus tokie "erotiniai" zaidimai, kur su svetimais diedais buciuotis reikia.
2009/03/02 15:44:11 15:44:11
Taigi žaidimikai su balionias. Šokiai, nešimai tarp kojų, labaijuokingai atrodo. Kortu perdavimas lupomis viens kitam. Arba dar viena iš studentišku prisiminiau. Visus išgrudi lauk. Lieka tik vedėjas. Kuris pasikviečia mergina ir ją pabučiuoja ir jai pasnibzda kai ateis sekantis jam voztelt lengva anatusi. Taigi pasikviečia vaikina. Pirmas bučiuoja mergina tas jau trečias veikėjas apsidžiaugia, kad gaus bučini o jam trinkteli na ir taip toliau. Kai vora jau gan ilga labai juokinga stebėt nežinančio reakcija.
Ak dar vyram ant juosmens pariša tarp kojų kokį daikta ir reikia siubojant numušt ką nors ar įvaryt kamuoliuka į vartus. Taigi patys prisigalvokyt.
2009/03/02 20:38:27 20:38:27
ar dar tuos idijotiskus zaidimus zaidzia ?
2009/03/03 08:03:04 08:03:04
Garbius: Gal zinote, kokie erotiniai zaidimai gali buti zaidziami vakareliu metu? Na, tokiuose vakareliuose, kur visi suauge, visi pazistami ir nori smagiai praleisti laika. Nekalbu apie grupini ar panasiai. Tiesiog apie zaidimus su erotikos prieskoniu. Primityviausias pavyzdys - mokykloje zaistas Butelis, kur sukamas butelis ir buciuojamas tas zmogus, i kuri atsisuko kaklelis.. Gal zinote kokiu nors smagesniu?
Nuo kada mokykloje zaistas butelis yra EROTINIS negaliu kaip juokinga
2011/03/18 11:22:43 11:22:43
man irgi,negaleciau ziuret kad svetimas diedas buciuoja mano mergina va taip...nors tai ir butu mano geriausias draugas...
2011/03/30 11:43:20 11:43:20
Man su svetima pora dar neteko žaist, nebent jie žaistų kartu, bet tik su sąlyga, kad betkokius veikmus išdarinėtų vienas su kitu. Mat jei tas kitas persistengtų galiu ką nors jam ir „sugadint“ . Kartą su viena pora pitry buvom. Tos poros bičas į mano paną užsivėpsojo, ir tam durniui birka kai atsistojo, tai visą laiką į nusiramint negalėjo, pakol maniškė vandeniu neperliejo. Blin galvojo, kad šaltas bus, o ten iki kokių 70 laipsnių užkaitęs ... žodžių vakaras ne koks išėjo.
Šiaip tai kartais pažaidžiame su kauliukais ir kortelėmis. Du kauliukai ir šešios jos kortos šešios mano ir 12 bendrų. Aš ant savo kortų užrašau savo kūno vietas, ji ant savo kortų savo, į bedras surašome veiksmus po š kiekvienas. Meti abu kauliukus (kauliukai skirtingų spalvų pvz pas mus baltas kauliukas atitinka bendras kortas). Koks skaičius iškrenta(pvz man) imu jos korta 1 iš 6 pagal spalvotą kauliuką ir viena kortą iš bendrų pagal baltą kauliuką ir darai kas ten parašytą . Būna visokių kuriozų, bet nuo to tik smagiau, o dažniausiai po pirmo metimo žaidimas ir baigiasi.....
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume