Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Oralinis vaikinui

Oralinis vaikinui

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/27 12:21:36 12:21:36

kora:
ArunasKLP:

... As gi nesiskelbiu kad geriau uz tamsta zinau kaip reiktu tamsta patenkinti...

Ar nesakiau, kad galetum sito meno vyrus siek tiek pamokyti, o jie atitinkamai savo partneres, kurias jau pasirinktu

Mano atsakymas buvo kolegai nata002, o ne Jums.

kora

K

2495 įrašai

2009/02/27 14:11:52 14:11:52

ArunasKLP:
kora:
ArunasKLP:

... As gi nesiskelbiu kad geriau uz tamsta zinau kaip reiktu tamsta patenkinti...

Ar nesakiau, kad galetum sito meno vyrus siek tiek pamokyti, o jie atitinkamai savo partneres, kurias jau pasirinktu

Mano atsakymas buvo kolegai nata002, o ne Jums.

Atsiprasau, nelaukiau atsakymo, nes ir neklausiau. Cia tik mano komentaras ir pasiulymas

matelyk

M

96 įrašai

2009/02/27 16:18:23 16:18:23

nemokėjimas daryti oralinio yra suprantamas dalykas... kaip ne kiekvienas vyras liežuvuku moka patenkinti moterį, taip ir moteris gali nemokėti pačiulpti... todėl labai sveikintina jei vienas kita to pamokina, bet tokių yra vienetai... aplamai kalbėtis apie seksa ir kas kam patinka kažkodėl yra labai vengiama...
man rodos kur kas paprasčiau paklausti pas vaikina kaip tau patinka, kaip man daryti, nei užvedinėti tokias temas nes kiekvienam viskas skirtingai patinka...

kora

K

2495 įrašai

2009/02/27 16:35:29 16:35:29

matelyk: ... todėl labai sveikintina jei vienas kita to pamokina, bet tokių yra vienetai... aplamai kalbėtis apie seksa ir kas kam patinka kažkodėl yra labai vengiama...
man rodos kur kas paprasčiau paklausti pas vaikina kaip tau patinka, kaip man daryti, nei užvedinėti tokias temas nes kiekvienam viskas skirtingai patinka...

Jus pats sau priestaraujate. Temos reikalingos, kalbetis nereikia vengti, nes gali net nezinoti, jog turi kazka kazko paklausti. Tobulekim, perduokim savas zinias kitiems...

sigita258

S

51 įrašai

2009/02/27 18:05:33 18:05:33

turint ilgalaikį partnerį,kiekviena moteris tikrai žino kaip vyrą patenkinti oraliniu....o ar čia moka ,ar nemoka visos moka arba gali būti, kad nenori mokėti.

tamsta

T

324 įrašai

2009/02/27 19:30:36 19:30:36

Zygfrid:
Bellissimaklp:
Zygfrid: Kinietiskas budas. Ledas burnoje pakaitomis su karsta arbata (rekomenduoju zalia su zenseniu). Puikus budas pastatyti seniui, kuriam jau nebestovi. Perspejimas- merginai nuo temperaturu poveikiu dantys isbyres. Bet be dantu irgi galima ciulpti. Visgi babkes reikia uzdirbti.
Kitas variantas susirasti normalu vyra, kuriam ir be ciulpimo stovi.

Na betgi tai vienas geriausių malonumų katras čia taip labai jo nenori?

O Jus vyras kad kalbate kas yra geriausias malonumas? Ar cia Jums yra malonumas ciulpti?
Ciulpti reikia moketi visu pirma. Visu antra tai ganetinai pavojinga vyro sveikatai.

o ka, tave nemiga po oralinio vyrui kankina ir sazine grauzia?

sigita258

S

51 įrašai

2009/02/27 19:51:40 19:51:40

manęs tai nemiga nekankina ,o jei tave kankina tai tavo problemos

Binary

B

784 įrašai

2009/02/27 21:49:14 21:49:14

kora:
Jus pats sau priestaraujate. Temos reikalingos, kalbetis nereikia vengti, nes gali net nezinoti, jog turi kazka kazko paklausti. Tobulekim, perduokim savas zinias kitiems...

Kokias žinias galima perduoti šiuo klausimu?
Ypač apsiribojant vien teksto rašymu.
Na, o mokėjimas ar nemokėjimas čia vėl keblus, ir subjektyvus teiginys. Vienam gali pasirodyti, kad puikiai moka, o kitas pasakys, kad visai nemoka.
Kaip sakoma - Praxis dixit(Patirtis moko)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume