2009/02/11 23:05:35 23:05:35
Skaityk cia jei taip idomu.
http://www.sexplius.lt/kaip-nepriprasti-prie-sekso/
O cia tau kad pralinksmetum:
Įdomią (tiesa, nemokslinę) orgazmu klasifikaciją siūlo internetas. Jame orgazmai suskirstyti pagal reakciją: teigiamas (”O taip!”), sportinis (”Greičiau, greičiau!”), religinis (”O dieve!), suicidinis (”Aš tuoj mirsiu!”), incestinis (”Oi, mama!”), mokslinis tiriamasis (”Giliau, giliau!”) ir t.t.
P.S.
Isvis keistos temos forume prasidejo... "man tryda", "man viduriu uzkietejimas", "ar as nescia", "ar as nekalta", "kaip paskaicuoti vaisingas dienas"...
Suprantu kad tai labai aktualios tiems zmonems temos... Na gal taip reikia... tik kazkaip tikejausi kad darnios poros tinklapyje diskutuojama truputi kitokiais klausimais... matau klydau...
2009/02/12 19:23:16 19:23:16
ASHA: Zygfrid: ASHA: Nejau, tikrai čia moterų nėra...((( Vyrai, kokS jums geriausias, be oral?:)
Istiesu vyrams minetas nepatinka. Nes beveik visos moterys nemoka daryti jo ir galima pasigauti infekcija, kuri nera maloni.
Vyrams, jokio skirtumo koks pas moteri orgazmas, esme vyras mylisi, kad patenkintu moteri,- per kur reikia per ten ir tenkiname.
Saunuolis, svarbu patenkint, o ne pro kur.
O per ausi ar nosi tenkint nebandet:DDD
2009/02/12 21:28:05 21:28:05
2009/02/17 16:54:29 16:54:29
inesa: juk ne orgazme esme....
o kame?
man orgazmas tikrai labai svarbus ir nesvarbu kokia forma jis pasiekiamas.... vyrams paprasčiau jie kiekvienu nuleidimu apsipatenka, todėl dauguma tingi su mumis pažaisti ir pasistengti patenkinti gaila.... nes vistik geras meilužis yra tas kuris sugeba savo meterį pakylėti iki devinto dangaus
2009/02/17 20:35:52 20:35:52
ArunasKLP: Skaityk cia jei taip idomu.
Įdomią (tiesa, nemokslinę) orgazmu klasifikaciją siūlo internetas. Jame orgazmai suskirstyti pagal reakciją: teigiamas (”O taip!”), sportinis (”Greičiau, greičiau!”), religinis (”O dieve!), suicidinis (”Aš tuoj mirsiu!”), incestinis (”Oi, mama!”), mokslinis tiriamasis (”Giliau, giliau!”) ir t.t.
P.S.
Isvis keistos temos forume prasidejo... "man tryda", "man viduriu uzkietejimas", "ar as nescia", "ar as nekalta", "kaip paskaicuoti vaisingas dienas"...
Suprantu kad tai labai aktualios tiems zmonems temos... Na gal taip reikia... tik kazkaip tikejausi kad darnios poros tinklapyje diskutuojama truputi kitokiais klausimais... matau klydau...
ArūnaiKLP, ne tu vienas suklydai Nelabai suprantu ir aš Nors pagal nugyventus metus lyg ir turėčiau suprast, bet, matyt, ne tame esmė...Prie ko tie užkietėję viduriai ir poros paieška
2009/02/18 14:55:33 14:55:33
O man patinka, kad cia galima rasyti ir platesni spektra problemu. Na, "tryda" ir panasios gal kiek ir juoka kelia, bet jeigu zmogus raso, tai gal jam aktualu, o jeigu raso butent cia, vadinasi, pasitiki auditorija. Ne visada uztenka vien pas gydytojus lankytis ar tiketi visa internete rasta informacija. Forumas gi, kiek suprantu, nepriristas prie temos "ieskau poros".... Nebent norite vien apie tai sneketis. Beda ta, kad kazi ar tokios temos viena diena neisseks. Na kiek galima bus apie ta pati rasinetis...?
2009/02/18 21:22:12 21:22:12
[quote="ArunasKLP"]Skaityk cia jei taip idomu.
kokie idomus orgazmai
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume