Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kunilingas

Kunilingas

sirdutew

S

53 įrašai

2009/01/11 14:31:32 14:31:32

Aš už kunilingą, jei tai abiems priimtina. Ir jokie tarybiniai tabu nebegalioja... Tikrai buvo prarastas laikas. Poza 69 tam labai tinka ir nei vienas nebūna nuskriaustas.

Ievanepieva

I

45 įrašai

2009/01/11 16:01:47 16:01:47

as uz.. man labai patinka... ir oralinis taip pat...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/13 21:30:45 21:30:45

mergina: Na man nepatinka... budama paaugle skaiciau daug apie tai... kad dauguma moteru patiria orgazma tik taip ir kad beveik visom tai labai patinka... bet kas keisciausia tikroveje susiduriau su visai kitokia situacija... ne vienai is mano pzystamu tai nepatinka... o va vaikinai kaskodel vis tiek stengiasi tai daryti... kartais net sunku pasakyti kad atleisk nenoriu, man nepatinka ir tt, nes gi zmogus taip stengiasi del taves... kodel nepatinka? myledamasi as noriu jausti partneri, noriu buti arciau jo kiek tik imanoma, o kunilingas tai procesas kai galima sakyti esi viena, nes nejauti partnerio kuno salia, ir viskas koncentruojas per daug i viena vieta... jausmas toks pat kaip masturbacija... tik negali gerai atsipalaiduoti nes vis pagalvoji apie partneri...

padaryk poza 69, ir jausi netik partneri bet ir visa kita malonuma...

matelyk

M

96 įrašai

2009/01/14 17:59:14 17:59:14

aš už visom keturiom aplamai oralinis yra gėris, jei tai priimtina abiem pusėm...

buvo klausimas kada? sakyčiau bet kada... teik pradžioj, tiek pabaigoj, tiek vidury... bent jau aš neturiu jokių nusistatymų kada to norėčiau... gal būt vyrams maloniau tai daryti pradžioj, taip sakant palaižyta nuprausta, bet yra vyrų, kurie mėgsta pasmaguriauti ir medučio, ir jiems kur kas maloniau vidury sueigos pasimėgauti... čia jau kiekvieno individulūs norai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume